Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Soutěž o desítky milionů
AlcatrazCZ
Citácia
phaenom napsal:

Lhol, vážně jsem nešel 2x spát kvůli druhýmu místu? Sad

To si vážně kvůli soutěži nešel spát 2 noci? Já do toho investoval necelou 1 hodinu a i to bylo dost :D
Lukasz
Citácia

Citácia
1.místo - 50,000,000 $
2.místo - 30,000,000 $
3.místo - 20,000,000 $

Co tak rapidní pokles výhry? Promiň ale o polovinu stáhnout výhru dolu není normální. A mezitím dát na FB soutěž o 50,000,000$.. Really? Se tu patláme hodiny a dostanem míň jak někdo, kdo dá koment a prakticky neudělá nic?:D
Lukasz
Výherci jsou 4. Poslední výhra by klidně mohla být pokryta ze zbytku výher. Sponzora na FB máš. Jestliže jsi z této vzal 20 mega a dal je do FB soutěže.. Sponzor ti dal 30mega. Opravdu je 30 mega málo a musí se kvůli tomu lidem, kteří něco udělali ubrat peníze? Jak jsi psal, 30 mega je slušná cena. Žádných 20mega jsi přesunout nepotřeboval..
eR_
Lukasz ma pravdu, ako inak :D
eR_
ale teraz ste to spravili uplne blbo, dali ste sutaz, pritom ani sp nejde, takze prakticky sa o to mozno ani tak nebudu zaujimat
Lukasz
Určitě by se našel levnější designér, ale ty jsi zvolil formu soutěže. Je jedno, že by i tak moje výhra byla menší, když by to šlo někomu, kdo si to zaslouží (tzn. zafinancovat z toho 4. místo).
Argumentovat tím, že je to lepší pro budoucnost SP je k ničemu. Budoucnost SP táhne hlavně herní mód na nějaké úrovni, ne otravné sdílení. Nemluvě o tom, že většina hráčů už na stránce like má atd..

Jde o jednoduchou věc. Jen tak jsi vzal peníze ze soutěže, kde šlo o to si výhru něčím zasloužit, do soutěže, kde jde o pitomý komentář. Neříkám, že je to k ničemu, ale je hloupost aby výhra byla vyšší než v téhle soutěži a ještě k tomu, aby 2/5 výhry byly z této.
Yamborghini
Citácia
CzSK napsal:

Furt čekám až se mi ozvete na serveru nebo mi napíšete SZ s časem kdy se sejdeme.

Lukasz a nLP vyplaceni. Pokud se mi neozvou zbylý dva výherci do 31.8.2014 20:00 rozdělím jejich výhry mezi první dva vyplacené.

Moje peníze přidej k té sdílející soutěži, nebo si je nech na další.
DoMiNo
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche