Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Druck
Zdravím, našiel by sa nejaký grafik , ktorý nemá čo robiť, a urobil by pre mna avatar? :-) Jednalo by sa o avatar , na ktorom by bol text Druck, mohlo by to byť fialovým ale neviem či by to ladilo , skúste sa stým nejako pohrať, hlavné je aby tam bolo meno Druck ;)

https://img.tpx.cz/uploads/262.jpg

Vopred ďakujem.
Upravil Druck dňa 09.10.2014 16:16
Respy
So zelenou by sa fialová moc nehodila tak som to trocha prefarbil ak nevadí ak hej, stačí povedať a vrátim tam tú zelenú.Nech sa páči.
img.tpx.cz/uploads/nbiibiin.png
Druck
Citácia
Respy napsal:

So zelenou by sa fialová moc nehodila tak som to trocha prefarbil ak nevadí ak hej, stačí povedať a vrátim tam tú zelenú.Nech sa páči.
img.tpx.cz/uploads/nbiibiin.png

Vyzerá to zaujímavo, len neviem prečo, vyzerá to divne orezané. Vidím to strašne také kopčekové :-D
Respy
Také si mi to bohužial dal ak si poriadne všimneš toho obrázku ktorý si sem postol.Na menšom rozlíšení to asi vidno viac.Skúsim to orezať manualne.
PS: Je to o niečo lepšie si myslím.Ak ešte viac tak to ti spravím potom na to teraz nemám čas :D img.tpx.cz/uploads/ducasocasc.png
Upravil Respy dňa 09.10.2014 16:06
Druck
Citácia
BTears napsal:

tak ja skúsim niečo spraviť 4fun :D

..fialova sa nehodila tak som ti to dal do farby webu :D pozadie tam nejde moc dorábať tak som to nehal tak

img.tpx.cz/uploads/druckydruck.png

Velmi pekné, to písmo je krásne , páči sa mi to aj bez pozadia, ale neskúsil by si tam nejaké jednoduché hodiť? :-))
andyyzz
Vím, že to vypadá hrozně, žádný profík nejsem. Smile
img.tpx.cz/uploads/druck1.jpg
img.tpx.cz/uploads/druck2.jpg
Druck
Citácia
BTears napsal:

no.. neviem nič sa tam moc nehodí ale skúšim niečo keď bude čas

Okey, keď budeš mať čas, potom mi to hod do SZ:-) a andyzz, každý sa to musel naučiť, aspom že si sa o to pokúsil. Môžete lockLock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%