Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Software na Grafiku
BeaBoyCZ8
Ahoj.
Chci se zeptat jaký program používáte na grafiku chtěl bych stím začít vím nějaké zaklady Smile Ironické komentaře typu Malování atd nepište Smile
Plus Připište k tomu jestli je program placený nebo ne
Czipisek
Mnohem lepší je v zápětí se učit ve Photoshopu, na všemožnejch portálech se dá stáhnout, odkaz kvůli warezu postovat nebudu, ale určitě sáhni po Photoshopu, CS6 nejlépe, CC nevyužiješ. Tutoriálu jak se naučit v tom dělat je spousta, začátky budou těžší, v praxi se to doučíš.
cZSpajkdR
Já se na začátku učil v GIMPu a pak přešel na Photoshop,který jsem si následně koupil. Rozhodně bych si vybral Photoshop,protože je i pro začátečníky i pokročilé. Smile
Lukasz
Co je ironického na odpovědi typu 'Malování'? Je to dost využivaný grafický software a práce v něm jsou mnohdy lepší, jak práce "grafiků" zde na SP.
Jestli si teda vybíráš mezi Gimpem a PS, tak doporučuji si vyzkoušet oboje. Jsou to dost podobné programy a každému vyhovuje jiné prostředí. Funkcemi bych řekl, že vede PS, ale upřímně, kdo je všechny využije..
Jen takový dodatek :D Avatary se dají nazvat grafikou, ale ne zde na fóru, kde jde jen o to přidat text a hned být king všech grafiků.
BeaBoyCZ8
Děkuji vyzkouším co jde pokuď by mě to chytlo tak bych si samozřejmě nějaký ten programek zaplatil .. :D Avatary se dají nazvat grafikou, ale ne zde na fóru, kde jde jen o to přidat text a hned být king všech grafiků. Taky pravda .., :DD
Panzer
To si fakt platit nemusíš, plnou verzi stáhneš jako předkožku. Rychle a bez problému.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
andyyzz
Já mám na počítači PhotoFiltre 7(freeware), samozřejmě žádný PhotoShop to není ale základní věci tam jsou a myslím že pro začátečníka to stačí.
Panzer
Proč se má začátečník učit v něčem jinym a pak bejt dezorientovanej v pokročilejší verzi? Lepší je jít rovnou do toho "hightech" :D a prostě co chceš si najdeš vyzkoušíš doladíš a máš hotovo.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%