Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Videa a myš
Panzer
Zdár, když si pustim nějaký video z YT nebo odkudkoliv tak mi hraje jen když hýbu myší, když s ní přestanu hýbat video se zastaví a nehraje ani zvuk. Neví někdo co s tím? :D Ani smajlíci se mi nehýbají, vždy když jí pustim na nějakou dobu je to pár vteřin tak se zastaví co může.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
XThoMaSX
tohle se mi nestalo nwm:|[mail]nwm[/mail]
Panzer
Tak nepiš když nevíš vole
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Krowky
Predpokladám že používaš firefox lebo tam sa vyskytol s verziou 25 práve tento problém a takisto tam je problém že sa zastaví načítavanie stránok.

Skús toto:
Daj si hore Nástroje - Možnosti - Potom to úplne posledné (Spresnenie!

A tam máš pravdepodobne zaškrtnuté "Použíť hardvérové zrýchlenie (ak je dostupné) a to odškrtni. Potom vypni a zapni firefox a malo by to šlapať.

Prípadne druhá možnosť vrátiť sa na verziu 24 a zakázať mu nech sa aktualizuje sám a počkať na novú verziu, vyšla síce terat 25.0.1 ale vo full rozlíšení to vraj stále blbne.
Panzer
Budu muset provést tu druhou možnost. Díky za radu.
LOCK
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%