Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Chybí tu šťáva
Papasdoculos
mega picovina ale na mega picoviny uz som na sp zviknuty preto aj odislo vela hracov co sa venovalo gang systemu prec lebo tie vase napady hlavne teraz brutalusov co v zivote nebl ani grko speju do peknej pici nema to vyznam ja mozem jazdit jak somar hodinu aby som nahral ****ych 100 RS a pride necakana porazka nad gangom ktory ma menej rs a je to v ****i. Ak tu chce niekto hovorit o objektivnosti tak racej nehovorte ked nemate ziadnu skusenost s gangmi, hlavne s grkami a vasou jebnutou kreativnostou ktorou do****te cely server. Cielom mojho monologu bolu aby ste pochopili aj vy co nejazdite GRka ze je to totalna blbost nahravat RS ked raz proti slabsiemu gangu prehras a si v minuse
Papasdoculos
rovno vyresetuj vsetky gangy aby toho ****a spama jeblo ktory je zavisly na virtualnom rs
Ruda
Chlapec nademnou má pravdu. Dokud se nevyřeší to co jsem psal, tak to bude stát za prd už jen z toho důvodu že dnes vám může GR prohrát každý jeden lag.
LuKi_
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
Delux napsal:

Nemyslím si že gangy respect bugovali, spravcovia to mali pod kotrolou.

No a ted tam jsou tri gangyjeden ma 26 000 druhej 33 000 a treti 66 000.
Ne vubec nebugovali :D

My jsme bugovali :D :D :D :D :D :D To co já jsem tam najezdil s Xkolem,Dangerem atd to se nedá spočítat i když jsem tam nebyl pořád se jezdilo, ale strašně se bugovalo.. Nikdo nechodil z OD na multi učty a založoval si gangy pro "bugování" promin, ale toto napsat, to je fakt síla. Jestli si myslíš, že jsme bugovali vem a zruš ty gangy ne? Když mají tak nabugovaný RS..
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Ruda
Tak to vypadá že to dopadlo jak tu někdo psal, ATomas z toho návrhu vzal jednu desetinu, z ní pochopil jednu setinu a to tam teď očividně funguje. :D
Gee_
Ten system elo je koko***.. vyhraješ 3grka zaslouženě, potom jedno prohraješ (třeba lagem) a jsi na tom zase stejně, nebo dokonce v minusu.
A jak někdo psal výš, síla gangu neni v rs ale členech.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov
7%