Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Ničení misí - konečné řešení
Dush3yo
Chtel jsem vzdy pri misi do jineho worldu kde by ti ji nemohli nicit ale ted delam fizla a pro vojaky fizly a bachare by to byla ztrata povolani. Zamyslel ses ze tyhle tri povolani by pak nemohli fungovat a diky tomu se zrusit i terorista. Ctyri zrusene povolani... Hruza.
Baseball
Tak me napada - zrusit pravidlo o trestání a at si tonresej s mute za slovník. Bude klid :D
eGhE
Prečo by sa malo zrušiť pravidlo pri ničení misii ? Je to predsa napísane tak , že je na admininovi či bude trestať alebo nie .. Ak je niekto chronický ničitel tak nech ma nejaký adekvátny trest , ale pokial niekto zničí misiu jeden dva krát tak prečo trestať ? Ono dosť často sa aj stáva to že mi nenapíše pri hráčovi že robí misiu , a nezabudnem nato ako kamionak po každom strielal pri pustenej misii a potom sa išiel sťažovať ako na oplátku ničím ja ..
Skiper
Eghe, oni to drbu do dotazov a keď im odpoviem, že sa to trestá u rybára a inde sa nemusí tak by ma ihneď zatrelil aj cez počítač.

Basebal (Y) a nech si aj kožu zoderu ak im to niekto zničí.
Morrison321
Bože robil som 2x 169 level(bez preskokov a pod) a raz 48 či kolko to bolo už neviem presne, stovky krát mi zničili misiu a stovky krát som mal nervy, ale potom som si uvedomil, že to jednoducho patrí k tomu a aspoň to nie je taký stereotyp. Dokonca si pamätám, že je to aj zábava, v minulosti zvykli hráči zavolať taxi a roztrielať ti auto. Na začiatku aj mne ho vždy zničili, ale ako čas plynul naučil som sa tak brániť, že hráč bol KO skorej jak mi stihol prepichnúť pneumatiku.
Zrazu došiel rok 2015 a negramoti čo nevedia jazdiť, nevedia strielať, nevedia nič, iba chodiť od CP do CP 10h vkuse aby zarobili virtual $$$$$$$ sa začínajú sťažovať, že im ničia misie.

Buď sa nauč brániť, to nie je nič ťažké, keďže väčšina z tých čo ničí misie má IQ pod 20 alebo zmeň zamestnanie. Aj tak vždy takéto návrhy zakladajú ludia čo zoberú treba kamion s trailerom, idú po lavej strane alebo po celej ceste, tam do niekoho narazia a považujú to za ničenie misie.
Najhoršie na tom je že vedenie takýmto hráčom dalo nádej, pretože je vidieť, že sa nad tým naozaj zamýšlajú aj keď je to absolútna blbosť aby sa niečo tak absurdné ako je ničenie misií trestalo.
HrBeeeC
Jako administrátor bych dle pravidla o ničení misí vůbec netrestal, je to naprostá kravina.
Jako hráč bych změnil zaměstnání, na nějaké, kde nebudeš tak snadným terčem.

Důvody zde již padly, jak psali ostatní, toto není The Sims, ale GTA. Hra o střílení-> zabíjení, rychlé, neohleduplné jízdě a dalších důvodů. Hráči si z toho dělají bůhvíjakou ekonomickou hru. Ano, díky virtálním penězům máš větší možnosti ve hře, ale jak již bylo zmíněno, toto je GTA
Tr1xmy
Citácia
HrBeeeC napsal:

Jako administrátor bych dle pravidla o ničení misí vůbec netrestal, je to naprostá kravina.
Jako hráč bych změnil zaměstnání, na nějaké, kde nebudeš tak snadným terčem.

Důvody zde již padly, jak psali ostatní, toto není The Sims, ale GTA. Hra o střílení-> zabíjení, rychlé, neohleduplné jízdě a dalších důvodů. Hráči si z toho dělají bůhvíjakou ekonomickou hru. Ano, díky virtálním penězům máš větší možnosti ve hře, ale jak již bylo zmíněno, toto je GTA

Pod toto sa podpisujem.
Správně

Nič iné k tomu dodávať netreba.. Ak je hráč šikovný, dokáže sa aj ubrániť.
eGhE
Tak tak , mňa by ani v zlom sne nenapadlo len pomyslieť nato , že sa idem sťažovať že mi niekto zničil misiu :D Neviem ako niekedy , ale ja keď som robil misie na full levely tak fakt mi bola zničená misia možno 20 krát , a to aj polka bola nedopatrením že hráč do mňa nechtiac nabúral a následne zhorelo auto , Morison To fakt pekne popísal , myslím že není čo viac riešiť a navrhujem Lock! :D
Matyash1
Jen je trapná ta anketa... Chápu, že Tě štve, když ti někdo ničí mise, ale toto je hra o zločinu, ne o reálném životě a docházení do práce...
Tress
ja bych tu dal zamek uz jen za tu anketu :D
Baseball
Jo dej, stejně bych to nazval jen "výkřik do tmy" :D
Tearsko
A to nechcem vedieť ako by plakali v podmienkach ako sme mali my starší hráči keď nám pri leveloch 24/7 ničili misie huntery / hydry / seasparrowy / tanky čo mali volný spawn + RC lietadlo a bandy 5-6 ludi RPG na aute páliacich hlava nehlava okolo seba na každom kroku alebo keď si sa nechtiac dostal na boj o územie ktoré boli na dennom poriadku po celej mape :D
Teraz? Technika len ako admin akcia a aj to nariekajú hodinu čo je akcia. Rc lietadlo? zrušené , boje o územie? Rarita. + to nezmyselné pravidlo ktoré sa ešte nna moje podivenie chce niekomu trestať :D A to isté hráči. Ničenie misie hlásia aj chornickí ničitelia misíí a keď mu odpíšeš že ty ničiš misie tiež tak ti odpíše nejakú sračku typu: ale to len niekedy. , spam v dotazoch, spam v PM , trápne dotazy typu "dejte mu trest on me zabil jen tak " .. nech ide do ****e každý kto plače za zničenú misiu alebo bezdôvodný kill a ide hrať farming simulátor, euro truck simulátor, fishing simulátor a podobné hry kde je to o tom a nie o GTAčku . Kto chce dobre zarobiť tak si nájde lepšiu cestu ako 10 hodin denne robiť misie , len to treba používať rozum a nie mačkať /mise a behať 20 CP denne dokola...nasrať
Shock_
BTears přesně Smile
Skiper
Citácia
BTears napsal:

A to nechcem vedieť ako by plakali v podmienkach ako sme mali my starší hráči keď nám pri leveloch 24/7 ničili misie huntery / hydry / seasparrowy / tanky čo mali volný spawn + RC lietadlo a bandy 5-6 ludi RPG na aute páliacich hlava nehlava okolo seba na každom kroku alebo keď si sa nechtiac dostal na boj o územie ktoré boli na dennom poriadku po celej mape :D
Teraz? Technika len ako admin akcia a aj to nariekajú hodinu čo je akcia. Rc lietadlo? zrušené , boje o územie? Rarita. + to nezmyselné pravidlo ktoré sa ešte nna moje podivenie chce niekomu trestať :D A to isté hráči. Ničenie misie hlásia aj chornickí ničitelia misíí a keď mu odpíšeš že ty ničiš misie tiež tak ti odpíše nejakú sračku typu: ale to len niekedy. , spam v dotazoch, spam v PM , trápne dotazy typu "dejte mu trest on me zabil jen tak " .. nech ide do ****e každý kto plače za zničenú misiu alebo bezdôvodný kill a ide hrať farming simulátor, euro truck simulátor, fishing simulátor a podobné hry kde je to o tom a nie o GTAčku . Kto chce dobre zarobiť tak si nájde lepšiu cestu ako 10 hodin denne robiť misie , len to treba používať rozum a nie mačkať /mise a behať 20 CP denne dokola...nasrať

3x áno postupuješ
Teraz su všetci iba pokakany a keď niekto ide okolo, tak už chystajú "/dotaz omg ten **** mi zničil misiu dajte mu ban"

Potom na keru **** som si kupoval 30k RPG ešte za hráča?
I keď som 5k RPG minul. A bola a je to neskutočná sranda.
Ma tu aj ukamenujte

(mobil)
Matyash1
Nejhorší na tom je, že se to tu pomalu začíná překopávat na úplně jinou hru. Nikdy jsem v gangu nebyl a dá se říct, že když jsem tu půl roku, nic nevím, ale je jen větší problém, když si toho všimne i naprosto nezasvěcenej člověk (co se týká gangů) jako já...
Vidím to tak, že se odstranuje pravá podstata GTA a to černošský gangy, LA v devadesátkách a podobný symbolický znaky. Je to nahrazováno jakýmsi simulátorem života...
Baseball
Tak napisu jeden docela zdareny případ..

Klikam si ochranku na němce, přijde kamionak s misi zabije me odjede, přijede znovu a zase. Pak sem už jen stal v jejich CP a ničím mu vozidlo. Začal brecet ze mu ničím misi.

Tak takto to chodí u věčiny hráčů, něco jim uděláte už misi neudelate. Tak se pak nedivte..
Zrušený účet
Wake up už. Děláte si už zadek? Co si myslíte? Tohle je GTA a hraje na serveru 400 hráčů. Co by jste si ještě přáli? Rovnou sobeit pro všechny na serveru? Miliarda příkazů, miliarda VIP výhod a všechno nahrává tomu, aby za chvilku hráli na serveru 6 letý děti. Samý pojistky, vymoženosti... Nečtu komentáře, ale kdo to podpořil + tohle vymyslel nejsou normální
RuliiKkO
Citácia
FifaPK napsal:

Wake up už. Děláte si už zadek? Co si myslíte? Tohle je GTA a hraje na serveru 400 hráčů. Co by jste si ještě přáli? Rovnou sobeit pro všechny na serveru? Miliarda příkazů, miliarda VIP výhod a všechno nahrává tomu, aby za chvilku hráli na serveru 6 letý děti. Samý pojistky, vymoženosti... Nečtu komentáře, ale kdo to podpořil + tohle vymyslel nejsou normální

Souhlas, sws a lock sem dat Smile)))))))
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
andyyzz
Ničení misí zásadně nepodporuji, ale tohle už je moc. Plně mi to vyhovuje tak, jak je to ted. [bcolor=#cc0000]Nesouhlasím s návehem.[/bcolor]
wlcacek
návrh se zamítá, pravidlo byho uzpůsobeno tak, aby chránilo povolání, které jsou při plnění absolutně bezbranný. Zbytek pravidla je tam kdyby náhodou.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche
3 Hlasov