Informácie o serveri
Čítať tému
Pbany/hormoskunk
|
|
WDesign |
Pridané 25.02.2015 16:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 77
Založený: 25.12.13
|
Citácia Bony napsal: Nepochopil jsi smysl mého nápadu, ale to nevadí, protože Baseball to pochopil. Proč by měl být suspect hráčům uzavřen? Každý má právo vědět, co za tu dobu hrání způsobil a na čem je. |
|
|
wlcacek |
Pridané 25.02.2015 17:04
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citácia Za 5. Wlku, Jen Ti osvětlím proč mu byl udělen tak krátký trest. Ne proto, abych Tě nějakám způsobem naštval, nebo se Ti vysmál, ale proto, že se našel jeden kolega, který místo toho, aby se zachoval jako profík a snažil se Cartera usměrnit, tak udělal pravý opak. (oba víme o kom píšu) Pak jsem tedy musel udělat to, aby si uvědomil, že když dělá administrátor bordel, tak že má kontaktovat vedení, popřípadě se ho pokusit usměrnit. Kdyby tak konal, pak by Carter měl mnohonásobně tvrdší trest. Ale byla to dobrá škola, alespoň vím, u koho se nemohu opírat o kolegiální součinost a u koho ano. Nejde o to, aby kryl kolegu, jde o to, aby se snažil udělat veškeré kroky proto, aby ten daný nepokoj zastavil. --------------------------------------------------------- Pokud máte nějaký konstruktivní návrh, který by mohl jednoduše fungovat, pak navrhněte sem. Nemá nejmenší význam to dávat ATomasovi do návrhů, protože tohle on neřeší ![]() |
|
|
wlcacek |
Pridané 25.02.2015 17:17
|
|
Citácia CrUrban napsal: Suspect není k nahlédnutí účelně. jelikož je hodně lidí, kteří by dělali bordel až na mez a potom by se nám drželi, nebo by zakládali multiacc před permou a bylo by téměř nemožné je polapit. Takže suspect bude i nadále pro hráče krytý. |
|
|
hormoskunk |
Pridané 25.02.2015 18:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 1472
Založený: 28.10.12
|
Citácia Morrison321 napsal: Věř mi, že tohle nahrabávání bylo zbytečné, když dostaneš ban za to, že u toho usneš ![]() Wlku, předtím ve starší době, jsem Cartera ani neusměrňoval, protože se mi nechtělo a přišlo mi to i málo na to abych si žádal stížnost. Nahlásil jsem ho tehdy až už to bylo neúnosné a po tolika pokusech kdy mě sám carter vyprovokoval, jsem neměl ani chuť ho usměrňovat a hned jsem ho nahlásil. Ikdyž podle screenu, jsem ho ani neprovokoval, jen jsem slušně psal a on přidával, takže nevím, jestli by měl někdo natolik koule, aby se snažil admina POUZE usměrnit, na to všechno co jsme navzájem zažili. To že to jiný nejmenovaný admin, snažil napravit, taky znamená to, že s Carterem nemá asi nikdo zkušenosti jako já... |
|
|
wlcacek |
Pridané 26.02.2015 08:43
|
|
Citácia hormoskunk napsal: Jsi na jednom velkém omylu. Jiný, nejmenovaný admin nehnul ani prstem, k tomu, aby sjednal jakoukoliv nápravu. To by dopadlo jinak. Jinak co se týče 50ti hodinového banu za nahrabávání a odůvodnění že jsi u toho usnul, bohužel akceptovaqt nemůžeme, protože se tak vymlouvá 99 procent polapených, nehledě na to, jsem unavený, tak jdu spát a netvrdnu u PC. To je jednoduchá a funkční úvaha. |
|
|
hormoskunk |
Pridané 26.02.2015 10:32
|
|
Citácia wlcacek napsal: Já vím, že se na to vymlouvají všichni. Já klidně usnu i za pochodu z ničeho nic, takže že usnu u hraní kde sedím, tak žádný problém ![]() ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 26.02.2015 17:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Hormoskunk: To co jsem psal si neber na sebe, neznám konkrétně tvůj případ a nemůžu soudit jakým způsobem ses k těm banům dopracoval, reagoval jsem jen na ypresova tvrzení že se bany nakupují. ![]() |
|
|
biatec |
Pridané 28.02.2015 09:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 361
Založený: 08.09.12
|
proste riesenie,ze mensie bany (pod 50h),by sa po urcitej dlhsej dobe do uvahy pri moznom pbabe nebrali. napriklad take 1,5- 2 roky su dost dlha doba. ak hrac za tuto dobu nenazbieral dost banov na pban,kazdy mensi ban starsi ako 1,5- 2 roky by sa povazoval automaticky ako odpusteny.(doba by sa urcila presne ) ved aj tak v pripade,ze ma uz dake velke bany sa musi chovat slusne. len by mal taky dlhodoby hrac (opakujem,ktory sa za tu dobu nedopracoval k pbanu) vyhodu,ze taky 5h ban ho neposle hned do banlistu,ako napriklad hormoskunka ,kde jeho prvy 5h ban je viac ako rok a pol stary,ale aj ten mu dopomohol pbanu. zas ak zoberem hormoskunka ako priklad,by aj pri odpusteni toho 5h banu mal na male a nesmel by dostat dalsi ani 5h ban.lebo dalsie mensie tresty by mal odpustene az kym by boli za tou casovou hranicou,pre odpustenie. ps: hormoskunk sluzi ako len priklad.mozno by nakoniec ten pban aj tak dostal,a mozno nie ... to sa uz nedozvieme. |
|
|
KittyKat |
Pridané 01.03.2015 06:12
|
![]() ![]() Príspevkov: 387
Založený: 26.12.12
|
Hráča som nepoznala, ale to že ho dobehne takýto smiešny ban je naozaj absurdné. No nemožno tu rozdelovať na "ale za ten nemohol, ten sa neráta apod." a na tie ,ktoré "sa rátajú" len na základe vecí ako pocity, zasadnutosť/zaujatosť voči hráčovi. Treba systém, no nič nemôže fungovať bezchybne a niekto sa niekedy stane obeťou toho systému, žiaden totiž nie je dokonalý. |
|
|
Tress |
Pridané 01.03.2015 06:22
|
![]() ![]() Príspevkov: 2751
Založený: 22.11.11
|
ypresu ![]() ![]() ![]() nikush ![]() ![]() ![]() |
|
|
biatec |
Pridané 01.03.2015 11:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 361
Založený: 08.09.12
|
tress ved pisem ze je len priklad,topic nieje otom aby dostal ub,ale na poukazanie,ze aj 5h ban z pred roka a pol ta dostane do banlistu. |
|
|
andyyzz |
Pridané 01.03.2015 21:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 419
Založený: 07.03.14
|
Cituji pravidla: Citácia UPOZORňUJEME že za 4 bany 50 hodin a více vám může být uděleno permanentní zabanování účtu. Tím slovíčkem "může" se právě myslí to, že se pban udělí podle toho, jak se hráč v poslední době choval, kdy měl poslední větší ban atd.. Takže podle mě to admini jen špatně chápou, no. |
|
|
hormoskunk |
Pridané 01.03.2015 21:47
|
|
Citácia Carter_ napsal: Ouha, dívej co jsem našel... ![]() Jen jsem skákal kousek od něj na warpu s hydraulikou a práskl mi hned Kick za provokaci.... |
|
|
Ghost_Hunter |
Pridané 02.03.2015 00:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 295
Založený: 22.05.13
|
za takou blbost kick? boha ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 02.03.2015 01:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
No zde jde vidět to o čem jsem mluvil. |
|
|
KittyKat |
Pridané 02.03.2015 01:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 387
Založený: 26.12.12
|
Citácia Tress napsal: Pozri si dátum založenia môjho webu, hrám prerušovane :-) a nevravím že na mne niekto zasadnutý je.. tie bany boli moja chyba ![]() |
|
|
Carter_ |
Pridané 02.03.2015 03:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 1893
Založený: 19.03.13
|
Kick jsi dostal zato co se řešilo tam kde už screen nemáš ale to nevadí ![]() ![]() |
|
|
hormoskunk |
Pridané 02.03.2015 10:45
|
|
Citácia Carter_ napsal: Mám i screen, za co jsem dostal předtím kick. Pro upřesnění ty si mě vyprovokoval, ja ti nato něco napsal (slušně, ale rýpavě) a dostal jsem kick za provokaci. Přihlásil jsem se na server a už jsem nic nepsal, jen skakal s hydraulikou kousek od tebe a ty si hned začal psát provokativně neprovokuj atd. Hodím ti tu 2 screeny a ten co jsem tu už předtím hodil navazuje na ty dva jako třetí. První screen, kde jde vidět, že jsem tě zabil podle killlistu a ty si hned začal provokovat: ![]() Druhý screen, je to o pár minut později, ale pořád to navazovalo na ten prní screen (první kick za nic, vyprovokoval jsi to): ![]() Po tomhle kicku jsem nic nepsal a šel na warpu a jelikož jsem poskakoval na warpu kousek vedle něj tak mi začal psát viz chat na screenu, který je v mým předchozím příspěvku (podle minut, je vidět, že jsem nemohl ani stihnout provokovat mezi oběma kicky, takže se prostě nevymlouvej na něco, že by tam v tom bylo ještě něco jiného, dal si mi druhý kick a to bezdůvodně).. (Datum a čas k tomu vychází, takže nevím co mi ještě teď řekneš. Celé si to vyprovokoval ty, protože jsi do měl jel bomby, že tě neumím jinak zabít než G deagle stylem, označoval si mě za lamku, nulu, chudaka atd... A já ještě za to dostal 2 kicky...) |
|
|
wlcacek |
Pridané 02.03.2015 11:20
|
|
ale tak holky jestli se tu chcete handrkovat jak mokrý třináctky, tak to řekněte rovnou, docela mě oba přestáváte bavit. A jak mě někdo přestane bavit, pak udělám krátký proces. a pokud mě nenašrvete, večer se na to podívám a dořeším. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí