Informace o serveru
Číst diskuzi
Hráčský pokec
|
|
Teczka83 |
Přidané 29.03.2015 14:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Zdravím. Po domluvě s hlavnímy administrátory, jsem se rozhodl založit tento topic. Je to vlastně pravý opak "Admin pokecu" v admin sekci webu. V Admin sekci se řeší hráči a jejich chování a tak podobně. Tento topic by měl sloužit k řešení chování admin teamu a jeho členů. Měli by se sem dávat postřehy ze serveru. POZOR! Žádné stížnosti sem nepatří. Takže nějaké: "On je špatný admin, protože mi dal ban, nebo mě zatkl" a tak podobně sem nepatří! Pokud máte pocit, že si admin neplní svoje povinnosti tak jak má, pokud se vám zdá, že se k vám zachoval nefér. Pokud máte pocit, že se nějakým způsobem zvýhodňuje nad ostatními hráči. Myslíte si, že vám na dotaz nebylo odpovězeno dostatečně rychle, přesto že je aktivních 10 administrátorů? Napište to sem. Topic nebude sloužit k tomu aby se žalovalo na administrátory. Bude sloužit k tomu, aby se náš tým dal trošku do kupy a postupně si zase získal respekt. Topic je zde na zkoušku. Pokud se zvrtne v nějaké hádky a boje, požádal jsem hlavní administrátory o jeho OKAMŽITÉ smazání! Prosím nějakého SCHOPNÉHO moderátora, který by mohl občas topic zkontrolovat a promazat stížnosti, které sem nepatří. Děkuji. |
|
|
_Mystery_ |
Přidané 19.04.2015 22:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 9
Založený: 22.03.15
|
Zdravíčko, Ak toto považujete za zmazanie, nech sa páči, ale jediný fakt, na ktorý sa dá poukázať je ten, že NIKTO tu nebude mať taký rešpekt ako mal Wojta. Píšte si čo chcete. Čiže rátam s tým, že buď to zapadne prachom alebo nič nepomôže. |
|
|
TheRaP |
Přidané 19.04.2015 23:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 835
Založený: 26.02.12
|
Citace _Mystery_ napsal: |
|
|
Teczka83 |
Přidané 20.04.2015 12:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Souhlasím s váma oběma. Rocket nás sice všechny oblafnul, ale uměl to tu vést. No a Wojta ten byl úplně nejvíc v pohodě. Věkově "kid", ale chováním a přístupem jako dospělej. Uměl to srovnat do latě. A hlavně pokud byl problém s adminem, na nic nečekal, hned si to prověřil a hned ho ztrestal |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí