Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zniženie poctu clenov firiem
Ghost_Hunter
Citácia
FifaPK napsal:

Každopádně souhlasím se snížením počtu členů ve firmách na 35 členů + 1 majitel (tzn. 36 členů). Na serveru jsou 3 velká města, ale který je nejpopulárnější? LV. Takže všichni hráči dělají práci jen v LV a v ostatních městech skoro nepotkáš ani živou duši. Další věcí je to, že hráči dělají jen pár zaměstnání, některé jsou jenom málo využívaný. Snížením počtu hráčů ve firmách je dost možný, že hráči budou muset využít i jiné zaměstnání, pokud jejich firmy budou plný, protože všichni jdou jenom po virtuálních penízkách, skoro nic jinýho je nezajímá. Už jenom jakmile je akce jenom pro zábavu (např. závod), doujdou jenom ti, co si chtejí zajezdit, ti, pro který jsou závody zajímavý, ostatní si radši jdou dělat mise, aby jim neušel zisk 50 000$.

Krowky má dobrou připomínku!!!!!

+ by nebylo od věci nějak upravit nebo spíš poladit platy ve firmách, protože aby měla skoro každá firma platy 95-99%, jenom aby nabrala hráče je fakt úplně k ničemu a celej tenhle systém ztrácí pointu a smysl. Opět se vrátíme k problemu, který je už výše napsán. Jedná se hlavně o firmy v jiných městech, než je LV, aby nabrali dostatek aktivních hráčů, aby jim firma nebyla zrušena.

v tom s tebou plně souhlasím. Hlavně co se týče těch platů.
MaTy
Werymex: tak to sry.. Máte 14slotů teda, ale na to jste si měli už zvyknout. Všem se zmenšili sloty a všichni si už dávno na to zvyknout museli. Tu nejde jen o tu tvou firmu pokud ti to nedošlo.

FifaPK:
Citácia
Snížením počtu hráčů ve firmách je dost možný, že hráči budou muset využít i jiné zaměstnání, pokud jejich firmy budou plný, protože všichni jdou jenom po virtuálních penízkách, skoro nic jinýho je nezajímá.

S tímto naprosto souhlasím. Snížení počtu členů, by mohlo využít i zaměstnání, které jsou teď nevelmi oblíbené což je např: pizzař. Nikdo ho teď skoro nedělá a pokud by nebylo ve firmě místo tak by mohli dělat např. toho pizzaře s firmou za více $ aby nebrečeli že dostávají málo.
takže další plusko: oživit méně využívané joby :D
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
_Ego
Tak hlavně že ti, co mají ty firmy v lv, kteří vládnou tomu zaměstnání to tady zamítají a ti, co firmu nikdy nerozjeli tak jsou pro návrh:D

Já si myslim že by to tomu systému prospělo. Kdyby se tento návrh spojil s hrbcovo na ty platy, tak by byl firemní systém topSprávně
Pandy
Kikush, ja to chapu, a mlčím, nejsem vazana jen na svou firmu, ale brala jsem to pohledem ,ikdyz jsem firmu nevlastnila :-) A chodila jsem k firme kde byl kolektiv v pohode. Kazdymu jde o prachy toje jasny, ale potom kdyz uz je ma, jde mu o jiny priority :D Takze ja s tim stejne nic neudelam, a rozhodnuti nejvyssiho, budete muset i tak prijmout, chtic nechtic , takze OK , jak rikam byl to jen nazor, a to muze napsat prece kazdy :-)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov
6%