Informácie o serveri
Čítať tému
Zniženie poctu clenov firiem
|
|
Ghost_Hunter |
Pridané 23.05.2015 15:00
|
![]() ![]() Príspevkov: 295
Založený: 22.05.13
|
Citácia FifaPK napsal: v tom s tebou plně souhlasím. Hlavně co se týče těch platů. |
|
|
MaTy |
Pridané 23.05.2015 15:31
|
![]() ![]() Príspevkov: 1267
Založený: 30.08.14
|
Werymex: tak to sry.. Máte 14slotů teda, ale na to jste si měli už zvyknout. Všem se zmenšili sloty a všichni si už dávno na to zvyknout museli. Tu nejde jen o tu tvou firmu pokud ti to nedošlo. FifaPK: Citácia Snížením počtu hráčů ve firmách je dost možný, že hráči budou muset využít i jiné zaměstnání, pokud jejich firmy budou plný, protože všichni jdou jenom po virtuálních penízkách, skoro nic jinýho je nezajímá. S tímto naprosto souhlasím. Snížení počtu členů, by mohlo využít i zaměstnání, které jsou teď nevelmi oblíbené což je např: pizzař. Nikdo ho teď skoro nedělá a pokud by nebylo ve firmě místo tak by mohli dělat např. toho pizzaře s firmou za více $ aby nebrečeli že dostávají málo. takže další plusko: oživit méně využívané joby ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
|
_Ego |
Pridané 23.05.2015 15:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 791
Založený: 30.03.13
|
Tak hlavně že ti, co mají ty firmy v lv, kteří vládnou tomu zaměstnání to tady zamítají a ti, co firmu nikdy nerozjeli tak jsou pro návrh![]() Já si myslim že by to tomu systému prospělo. Kdyby se tento návrh spojil s hrbcovo na ty platy, tak by byl firemní systém top ![]() |
|
|
Pandy |
Pridané 23.05.2015 16:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 8129
Založený: 14.12.14
|
Kikush, ja to chapu, a mlčím, nejsem vazana jen na svou firmu, ale brala jsem to pohledem ,ikdyz jsem firmu nevlastnila :-) A chodila jsem k firme kde byl kolektiv v pohode. Kazdymu jde o prachy toje jasny, ale potom kdyz uz je ma, jde mu o jiny priority ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasovSkyrace
12 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
4 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí