Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Problém s GTA
Farkas123
Dobrý den, mám problém a děkuji za každou pomoc s vyřešením.

K věci: Na plochu jsem si vytvořil složku "GTA", do které jsem si nainstaloval GTA (100% funkční) a poté do složky i multiplayer. Po nainstalování multiplayeru přibila do složky aplikace "samp". Otevřel jsem ho a vyběhla mi tabulka se servery, na server jsem klikl 2x a dal jsem "Connect". Potom se mi to načítalo a hra spadla a vyběhla mi tabulka s "Report crash" a "Close". Koukal jsem i na návody, že jak to otevřít jako správce či tak něco, ale nepomohlo, děkuji Vám za každou radu.

S pozdravem Já Smile.
Upravil Farkas123 dňa 26.05.2015 18:04
Ondrah98
Kdyby sis radši přečetl, že sekce na kterou odkazuješ sloužila pro vyřešení problémů s ostrovy a ne na tohle... Přesunuto do nezařaditelných...
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Farkas123
Aha, velice se omlouvám a děkuji za přesunutí témy.
MaTy
Zkus změnit režim kompatibility spouštění. Pouštěl jsem to ve win98 a také mi to padlo při načítání. (vlastnosti > kompatibilita)
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Farkas123
Ve vlastnostech jsem zaškrtl: Tento program spustit v režimu kompatibility pro: Windows 98/ Windows Me

A dal jsem: Použít a OK

Ale furt to nejde, když mi neporadily ani Supporti, myslím si, že to GTA mám nějak pokažené a můžu se rozloučit.
Prasa01
Popravdě nevím, jestli win 98 vůbec může rozjet gta san andreas... přece ta hra vyšla o 7 let později než zmiňovaný windows a hra byla určitě laděna v té době na XP. Takže tenhle pokus byl úplně zbytečný.... Každopádně, singleplayer ti funguje? Pokud jo, tak máš problém s největší pravděpodobností u mp. Pokud ne, tak celá hra je k ničemu a najdi si novou instalačku. Pokud máš win 8, tak to může být další problém...
Farkas123
Mám win 8, a nefunguje mi ani singleplayer. GTA bylo doporučeno od GS, bylo 100% funkční, ale nevím tedy kde je chyba u mě, nikdo mi nedokáže poradit, takže to odinstaluju a nebudu hrát GTA no, prosím o LOCK
Prasa01
no to mě **** Nemůžu
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasov
19%
Skyrace
9 Hlasov
21%
Deathmatche