Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Bouwík - Návrat ztraceného pijáka
Bowie
VÁTEJ TOTO JE VIZITKA Bowieho

Váš nick na serveru: Bowie

Odehrané hodiny na serveru: 755 a roste Smile

Váš bankovní obnos: 0

Nasbíráno marihuany: 0

Vlastním dům číslo: nemám dům jsem skromný :D

Vlastním hotel číslo: 0

Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nemám gang Smile Ale hledám jezdit umím Smile

Můj oblíbený administrátor: Každý kdo je rozumný a má dobrá rozhodnutí a je férový

Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill

j nejoblíbenější event serveru : /zavod bridge

Má nejoblíbenější akce od administrátorů: tak nějak všechno :D

Mé oblíbené vozidlo: Cheetah

Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný :D

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 vždycky je co zlepšovat :D

Vaše webové informace : 50 příspěvků a navyšuji

Váš nick na webu: Bowie

Vloženo komentářů : 0

Vloženo příspěvků ve fóru : 50

Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dodám časem Smile

Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:

Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):

Vaše osobní stránka

Jméno: Daniel

Příjmení: ----

Datum narození: 10.6.1990

Věk: 26

Kontakty:

Kraj : Liberecký kraj Smile

Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně Smile

Zaměstnání : Směnový mistr

Vzdělání : Základní, Středoškolské,Vyskoškolské - dodělávám dálkově

Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, řečtina, albánština

Děti : Zatím nemám :D

Kde bydlím : V domě

S kým bydlím : S přítelkyní

Sexuální orientace : Heterosexuál

Poznámka : Blázínek, co na SP už hraje 2 roky a nikdo ho nezná,cca před dvěmi měsíci jsem hrál za jiný účet nebo spíš dělil jsem se s kamarádem protože mě shořel trošku počítač. Rada do života nikdy nehraj to co ti počítač utáhne jen tak tak Smile Grafika není nesmrtelná Smile Tak jsem k němu vždycky zaskočil on mi ukázal co je nového chvilku jsem si zahrál a musel jsem odejít :D A pak jsem dal PC dohromady a zjistil jsem že mám smazaný učet což mě zaskočilo ale díky tomu že jsem zachránil starý screen hodin a levelů tak jsem zpět v plné kráse Smile A s novou prací mám čas i na komunikaci s hráči Smile Jsem velice potěšen Smile A doufám že se vám budu líbit :D

Informace Vaší povahy

Povaha: Melancholik

Pohled na svět: Optimista

Otevřenost: Extrovert.

Moje povaha: Někdy až moc hyperaktivní , srandysta , někdy mám mužské dny ale to se stává tak jednou do roka :D

Informace o Vaší postavě

Výška: 190cm

Hmotnost: 90kg

Postava: vypracovaná, svalnatá.

Barva očí: modrá

Barva vlasů: hnědá

Na těle mám: Tetování

Vousy: strniště

Fotografie (ukažte se nám): pozděj

Závislosti

Kouření: Nekuřák <3

Alkohol: Občasný piják

Sex: že se ptáte :D

Závislosti: Ženy a Hry :D

Vaše zájmy a co máte doma : ---

Zájmy: auta, hry, ženy

Sport: plavání

Literatura (zde uvedete žánr): Nečtu :D

Hudba (zde uvedete žánr): House, a jinak tak nějak všechno

Zvíře: pes, kočka

Můj styl : Fešák

Moje motto: Správný gentleman je jako můj penis vždy se postaví když příde žena Smile (pěkná)

Moje webová stránka: Nemám :D

Životní cíl: Uspěšný DJ

Co nesnáším: Blbý kecy a pohledy :D

Co miluji: Pořád to samé dokola :D Ženy a Hry

Oblíbená muzika: House! :D

Oblíbené jídlo: Fazolky se slaninou :D

Oblíbené pití: Pivo (kozel)

Oblíbený film: Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Oblíbená kniha: Nemám Smile

Oblíbené oblečení: Všechno v mám šatníku :D

Oblíbená barva: modrá
[bcolor=#ff0000]PS : Tak nepřijat :/ [/bcolor]
Upravil/a Bowie dne 31.07.2016 22:14
Vikush
Ahoj, vizitka je pekná aj keď si ju ešte určite doupravuješ :D
Ako hráča ťa asi nepoznám, minimálne sa mi nič nevybavuje.

K tomu:
Citace
Moje motto: Správný gentleman je jako můj penis vždy se postaví když příde žena Smile (pěkná)

Nemůžu

Vysokoškolák :D rešpekt, na výšku by ma nedostal nikto, tak nech ti dobre dopadne a nech ťa nehnevajú vyučujúci Smile
Bowie
Děkuju, doupravím :D Vysokoškolák doufám že mě nevylejou tenhle měsíc se mi moc do učění nehctělo ale eště pár zkoušek a jdu do dalšího ročníku tak doufám :D
Shoot
Hmmmm, nikdy sem o tobě neslyšel. Ale asi budeš frajer. :D Vizitku bych hodnotil na 2- :D :D :D :D :D :D
Bowie
Ty jsi ale kulišák Shoote :D :D Ale děkuju ti :D
nemo
Mně osobně se vizitka líbí Smile Jak už jsme si říkali, Liberecký kraj jede :D Nevýraznost mi vůbec nevadí, leckdy to vypovídá o větším rozumu a schopnosti, což bych řekl, že ti nechybí. Přeju Ti hodně štěstí s náborem.
Tak ať se Ti daří! Smile
Bowie
Děkuju vám moc kluci Smile Štestí budu potřebovat Smile Zkusím na své vizitce zapracovat Smile A na své výraznosti také Smile
Brian
Jako hráče jsem tě na serveru nikdy neviděl,což je divný,když máš 755 hodin.
Vizitka po vzhledové stránce je nic moc,ale po obsahu to už jde,dozvěděl jsem se toho dost takže dobrý.
Výšku a váhu máme stejnou,ale jsem o 8 let mladší no :D Píšeš vypracovaná,svalnatá,ale nikde v zájmech nebo závislostech nevidím posilovnu nebo cvičení obecně,divný no :D Jestli posiluješ tak seš můj člověk.
Hodně štěstí v reálným životě,ale i ve virtuálním Smile
Bowie
Chlapče, plavání je posilování celého těla :D Ale občas do posilky zajdu :D Ale spíše cvičím s mojí váhou takže přítahy, nějaký ty schyby ,kliky Smile :D Je to divný ale prostě jsem býval jsem noční hráč Smile Ale rád se s tebou potkám na serveru Smile Můžeme pokecat a můžeme se pobavit o nějakých vychytávkách na cvičení a posilování Smile A vím vizitku nemám eště uplně v top stavu ale zkusím to dát dohromady ale i tak děkuju Smile Tobě taky hodně štestí :D
Melmen
Ahoj Bowie, vizitka je pěkná, rozhodně hezčí než moje. (ale to má asi každý..) :D Jako hráče Tě vůbec neznám, poprvé jsem se o Tobě dozvěděl, když sis podal přihlášku do AT. Ale jak jsi mi psal na serveru, tak to je tím, že jsi tu hlavně v noci a já ne. :D Tak hodně štěstí jak na SP, tak hlavně v reálu. Smile A také v náboru do AT. Smile
Brian
Jo takhle,takže spíš workout :D No já už teď moc hrávat nebudu,nebaví mě to,ale třeba se někdy potkáme a popsat si o tom posilování můžem no.
Zkus to,bude to lepší určitě :D
Díky
Bowie
Melmenku Smile Na tvojí vizitku se podívám Smile A určitě jí máš taky pěknou já sázím na že v jednoduchosti je krása :D a na serveru si eště popíšeme Smile A Brian no takovej workout dejme tomu :D Hned jak se tam potkáme tak si napíšeme a pořešíme Smile
Nosferatu
Vizitka vzhledově slabší, ale každý nějak začínal, takže časem upravíš.
Každopádně se dalo z vizitky hodně vyčíst což není ku škodě.
No pivo (kozel) čeče nic moc, ale každému chutná něco jiného (radegast) zase mě :D :D
Na to že tu hraješ už nějakou dobu, tak tě vůbec neznám, ale tak to prakticky nevadí tichý hráči co si hrají pro zábavu a nemají tu touhu se ukazovat jak jsou nejlepší v global chatu mám mnohem radši.
Každopádně doufám, že se s tebe ještě nevyklube nějaké kvítko což by v tvém věku se stát nemělo :D :D Takže ti přeji hodně štěstí v životě ať se ti daří.
PS: (snad tě někdy poznám více když už tu hraješ takovou dobu) :D
I kill people and I like it
Bowie
Pivečko, no tak to bude naše společná diskuze :D Radegast jo ?:D Tak to se musíme sejít a dát si točenýho kozlíka a pak radegsta :D Neboj se ze mě už se snad nic nevyklube :D Pubertu mám za sebou :D A neboj poznáme se :D A děkuju za kritiku :D :D Né neboj zlepším tu vizitku :D
Nosferatu
Tak na pivečko zajít můžeme :D :D O tom žádná :D A co takový Staropramen hm ? :D
Nezapomeň, že někteří lidé prožívají pubertu i v důchodě, takže bacha na to stále tě to ještě může dohnat. :D :D
Zlepšovaní má čas, hlavní jsou informace, ty taky vítězí nad celkovou grafickou úpravou :D :D :D
Bowie
Já ti to povím takhle každý pivečko v teple ochladí a zachutná :D A Staropramen si rád dám nevadí mi :D :D Ach ta puberta tak doufám že to nezačně nikdy v blízký době to by byla velice nepříjemná situace :D Ale pěkně by mi přeskakoval hlásek :D :D Eště že už tohle je za mnou :D A teďka mě omluv jdu se koukat na Dva a Půl chlapa :D A dám si k tomu Plzničku :D Protože kozel došel :D Budu na tebe myslet :D
Nosferatu
Pff dám si radegast som happy :D :D
Bowie
Tak měl si večer Radegasta?:D Já na tebe myslel :D :D A vychutnával Plzničku Smile :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche
4 Hlasů
7%