Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

~~~ .vizitka ~~~
BMBN
Vizitka pěkná, stručná a přehledná . Hráč v pohodě ... Na serveru ho poznám. *Ok*
rikardo
Dík, nápodobne.
TheRaP
Si neskutočný kár a degeš tým svojským spôsobom (všetko myslené len v dobrom). Škoda len že som rozpustil gang v ktorom sme boli. Snáď ešte budeme niekedy spolu Smile verím tomu.
A nezabudni si nasadiť pažitku !! :D
rikardo
:D :D Díky bro Smile... Ten gang to je škoda no.. Pláču Pažitka už rastie, ptm ti pošlem pár kusov. Nemůžu
Upravil/a rikardo dne 20.05.2015 19:17
Nosferatu
Pěkná vizitka, jako hráče tě moc neznám, ale problém s tebou nemám, takže ať se ti daří a hodně štěstí. ;)
I kill people and I like it
rikardo
Citace
Nosferatu napsal:

Pěkná vizitka, jako hráče tě moc neznám, ale problém s tebou nemám, takže ať se ti daří a hodně štěstí. ;)

Díky nosferatu. Tak možno sa časom spoznáme. Smile
rikardo
Taky update, komentuj.
Zoldik
Bože ty si tak nechutné namysleny hrac.. Myslis ze jaky si profik no..vizitka se mi líbí akorát vzhledově a překvapuje me ze se stydis za svůj věk nebo co? Ze si ho nenapsal
rikardo
kompletne zmenený vzhlad vizitky + updatovaná
hoď koment
Xena
ooo táto vizitka sa mi páči Smile pekná a jednoduchá, pekne usporiadaná..málokto ma pre to cit :D ... najskor som nevedela vobec kto si, ale dnes sme sa spoznali, keď som šla ,,randiť" :D a vyklulo sa z toho stretko v trojke :D...nedalo mi nekomentovať ti to tu :D
Geroj
Nemyslim si že si arogantný a podobne, to tvrdia hráči ktorí ťa nepoznajú a nevedia že ich trollíš :D milujem keď ich trollíš a oni to beru vážne twl :D:D mimochodom GL ribí kamarád
rikardo
Citace
GeRoJ napsal:

Nemyslim si že si arogantný a podobne, to tvrdia hráči ktorí ťa nepoznajú a nevedia že ich trollíš :D milujem keď ich trollíš a oni to beru vážne twl :D:D mimochodom GL ribí kamarád

Tak nejak :D Diky )

Citace
Xena napsal:

ooo táto vizitka sa mi páči Smile pekná a jednoduchá, pekne usporiadaná..málokto ma pre to cit :D ... najskor som nevedela vobec kto si, ale dnes sme sa spoznali, keď som šla ,,randiť" :D a vyklulo sa z toho stretko v trojke :D...nedalo mi nekomentovať ti to tu :D

Som rad ze sa vizitka paci. No to rande tvl :D :D, dobre bolo, niekedy s One-om zopakujeme. :D
Upravil/a rikardo dne 17.04.2016 10:20
Neophyte
S vizitkou by jsi mohl trochu pohrát, ale jinač dobrý ;) Hráč pohodový srandy hodně s tebou :D Ať se daří
rikardo
Citace
LoaD_ napsal:

S vizitkou by jsi mohl trochu pohrát, ale jinač dobrý ;) Hráč pohodový srandy hodně s tebou :D Ať se daří

Dík load.. Smile
Upravil/a rikardo dne 19.08.2015 22:44
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasů
19%
Skyrace
14 Hlasů
25%
Deathmatche