Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Maty25 konec na SP (Definitevní 15.8.2015) Přečti si to aktualizace 14.8
Strny
Pamatuju si tvoje stupidní posty jen pro nahrabání příspěvků,prostě je poznat že seš eště dost malej. Já tě moc neznám,nikdy jsem s tebou nebyl v kontaktu ale podle názorů lidí nejsi teda nic moc hráč ;-) .
Chicago_Girl
Vůbec se netrap tím, že si tu někdo stěžuje na tvůj věk Smile. Já měla taky 11-12, když jsem tu začala hrát a stejně mi to nikdo nevěřil :D Tak se měj a stejně tě to přitáhne zpátky :D Máš ještě věk na to, kdy staré věci tě stále přitahují ;) :D
MaTy
Nikdy neříkej NIKDY! ;) Vizitka fajnová za to máš (y) :D. Na SP většina začínala v 12letech a vraceli se i po dlouhé odmlce, takže u tebe to nemusí být opakem. Smile Každopádně přeju hodně štěstí hlavně v realu, když tedy končíš.. Good luck Smile
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Ruda
Už jen podle toho srdcervoucího rozloučení vím že tu za dva týdny budeš sedět znova. A to že se nechováš na svůj věk? Ale ano chováš se tak, stačí se podívat na tohle forum, co topic od tebe to perla. Takže já nebudu jeden z těch co tě tu budou litovat, protože nejsi zrovna jeden z těch hráčů co by komunitě na SP nějak pomáhal, spíš naopak mi přijde že si jí ještě dolámal nohy.
Suve
Jako hráče tě moc neznám,ale podle tvého stupidního chování (nahrabávání příspěvků,tvoje zpráva o končení)jsem si udělal obrázek.Vím,že tu po tom tvém konci budeš sedět za týden znovu.No uvidíme.I tak gl do real života a ať se daří. Hi
LuKi_
Pošahané děcko, co se i tak chová. Tobě bych ani 12 netypoval, protože se chováš ještě hůř. Tvé komentování na webu atd dalo o tobě jasný obrázek. Ty si ten případ, u kterého nemá ani cenu psát "gl v real životu"
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Maty25
Vím na 100% že se nevrátím našel jsem lepší hry.
Muj konec bude někdy na konci prázdnin nebo dřív nebo dýl.
Smile
_Ego
ty seš barbaro?
legenda, fakt škoda že končíšKappa
Maty25
To si děláš srandu nebo ne to si fakt myslíš že jsem legenda možná jo :D
Lee
Ty neznáš kappa face? Asi ne ... Znám tě jen z nahrabávání příspěvků na webu, stupidního komentování a psaní za větou milion otazníků..

Takže ty končíš??????? možná je to aji dobře, kdo ví, každopádně gl
RuliiKkO
Vizitka pěkná, rád jsem tě poznal so gl v realu a snad se nam někdy vrátiš Peckaaaa
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Maty25
Citácia
RuliiCeKo_OCze napsal:

Vizitka pěkná, rád jsem tě poznal so gl v realu a snad se nam někdy vrátiš Peckaaaa

Myslím si že se nevrátím v této době mám uplně jiné zájmy a jiné důležitější věci možná sem někdy skočím ale asi ne. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche
4 Hlasov
7%