Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

REMAKE AVATAR
TheRaP
Ahoj,
Chcel by som poprosiť hlavne skúsenejších a kreatívnejších grafikov, aby mi prerobili tento avatar. Keď sa naňho lepšie pozriete sú tam vidno nejaké biele bodky (asi pozadie ktore sa nepodarilo vymazať predchadzajucemu autorovi), a celý avataris nevyzerá až tak kvalitne.
O čo vás žiadnam ? Buď by ste vytvorili nový avatar ktorý bude rovnaký ako tento (na štýl "značky/kruhu" ktora bude prekrytá mojím nickom, červená farba + dobrý font (ten čo tam je teraz je luxus ale ak najdete lepší môže byť aj ten) + dobré by bolo aby tam bolo aj niečo také sívé (tie kraje) ako su na tom avatari (kludne ina farba, najlepšie biela-čierna-siva, tiez moze byt aj iny styl) + kludne môžte niečo hodiť aj do bozadia (nejaký blesk alebo neviem nejake čmáranice, neviem ako sa to volá odborne)

[IMG]http://i59.tinypic.com/28rdtl4.png[/IMG]

Je tu ešte jedna možnosť, pokial by ste chceli môžte kludne vytvorit nejaký avatar podla seba, ale upozornenujem ze,tam nechcem žiadne obrazky, proste nieco na štýl loga (alebo nieco ako ten avatar co mam) nechávam to na vás, najlepsie červeno/cierna farba

Odmeňovať budem podla kvality & kreativity, od 1-10mg (ak ma niekto naozaj očarí, môžem dať aj 20mg)
Upravil TheRaP dňa 08.07.2015 23:51
Azor
Sice jsi psal, že to mají zkusit zkušenější grafici, ale já jsem to také zkusil

bez "bílých teček" :D
img.tpx.cz/uploads/raptor_upgrd1.png

tu jsem změnil fonty a trochu je upravil
img.tpx.cz/uploads/raptor_upgrade2.png

img.tpx.cz/uploads/raptor_upgrade3.png
TheRaP
Jediné co sa mi paci je to bez tych bielych bodiek. Za to ťa odmenim.

Pockam si na dalsie výtvory
Azor
Ještě ty tečky zkusím odstranit jiným způsobem Smile zítra to snad bude :D nemám tolik času...
Upravil Azor dňa 09.07.2015 22:38
TheRaP
Takže ? Smile
Azor
Tak tu to konečně je, ale zase tolik se to neliší...

img.tpx.cz/uploads/raptor_upgrade_v.2.png

Zhoršila se mi při upravování trošku kvalita, ale v avataru by to snad poznat ani nešlo Smile

//Tu je to s lepší kvalitkou Smile

img.tpx.cz/uploads/rptupg_1.2.png

Upravil Azor dňa 10.07.2015 14:22
TheRaP
img.tpx.cz/uploads/raptor2012.png

Toto mi spravil hrac Patazz a je to presne nieco take co som potreboval, takze mozte lock Smile
Azor ty sa mi ozvi ptm
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%
Deathmatche
3 Hlasov