Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka - Aktualizovaná *2016*
|
|
Eso |
Přidané 18.08.2014 01:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 32
Založený: 20.06.13
|
![]() Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Eso Odehrané hodiny na serveru: (celkovo 1000+) ale teraz asi 200h ![]() Váš bankovní obnos: 6 000 000$+ Nasbíráno marihuany: 244 Vlastním dům číslo: 449 Vlastním hotel číslo: Rodeo Hotel Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Kolieska Můj oblíbený administrátor: Akai,Xena,Vikush,Kikush,Tumik,Rosta,Janci,Gallaxy,Pixel,Elda,Carter_,mAGiic_ Atď.. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /lv,/ls,/sf,/q,/admins Můj nejoblíbenější event serveru: /dm tower /zavod bridge Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz,Volné bojové pole,autodrahy Mé oblíbené vozidlo: Turismo,Cheetah,SandKing,Maverick Má oblíbená práce na serveru: Dozorce, Yakuza, Ruská Mafia, Terorista, Taxikář, Dealer,Kamioňák, Právník, Ohodnoťte známkou práci administračního tým: 2+ Vaše webové informace Váš nick na webu: Eso Vloženo komentářů: 0,nemám za potrebu komentovať.. Vloženo příspěvků ve fóru: 21 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: žiadne Vaše osobní stránka Meno:Enriko Příjmení: ******* Datum narození: Milenium ![]() Věk: 16 ![]() Kontakty: ? Kraj: Nitriansky Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: dobrá otázka Stav: vo vztahu ![]() Zaměstnání: Student Vzdělání: Základné Jazyky: Slovenčina, Čeština, Angličtina, Ruština, Děti: chcem ![]() Kde bydlím: v byte S kým bydlím: S Rodičmi + bratia Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Prší Informace Vaší povahy Povaha: Melancholik, Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Pasivny, bavící, bezstarostný, Informace o Vaší postavě Výška: 181cm Hmotnost: 64kg Postava: štíhlá, neaky ten sval sa najde ![]() Barva očí: Modré Barva vlasů: Hnedé Brýle: Jedine pilotky Na těle mám: Chlpy Vousy: když mám tak sundám Fotografie: NO. Thanks Závislosti Kouření: hnusí sa mi Alkohol: neuškodí Sex: ![]() Závislosti: Motorky,Auta,PC,Hudba,Holky Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: PC, bicyklovanie Sport: Gaučing Literatura: zoberem liter a idem na túru. Hudba: Rock,Pop,Punk,Hip-Hop,Rap ide o to aku mam naladu ![]() Zviera: mám hada (zviera) ![]() Môj štýl Moje motto: Radšej umriem s AIDSom ako s plným vajcom Moje webová stránka: nemám Životní cíl: zatial prejsť cez školu a najst robotu Co nesnáším: Falošných ludí.. Co miluji: Holky ![]() ![]() Oblíbená mu****a: uvedene hore Oblíbené jídlo: pizza, špagety, Bryndzové halušky, lassagne Oblíbené pití: voda Oblíbený film: Hunger games Oblíbená kniha: nemám oblubenu knihu Oblíbené oblečení: legíny,ženské spodné prádlo ![]() Oblíbená barva: Zelená Thats all Upravil/a Eso dne 01.08.2016 22:19 |
|
|
XThoMaSX |
Přidané 25.08.2014 17:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 61
Založený: 30.07.14
|
Pekná vizitka.Ten styl si mohol dať inej farby ale pekná kámo ![]() |
|
|
Teddy |