Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Lee - Konec!
GetUp
S kým budem porovnávať autá tvl?! Nebudem ti písať sračky z mačky,je to tvoje rozhodnutie a dúfam,že budeš spokojný..dnešný hráči stoja za Na wécku ale ty si bol výnimka a sám to dobre vieš. cs gl Hi
MaTy
No nevím jestli patřím k těm rozumným, ale budiž.. Smile
Fajnovej týpek si byl na SP a doufám že si ještě lepší v realu. Byl si rozumově skvělý hráč a přeju hodně štěstí lee.. Smile Ať se ti daří a hodně štěstí.
A pravda co si psal ;) virtuální penízky jsou pro ně velké bohatství, které mají akorát ve hře. Ve skutečnosti s tím nic nezmůžou a poznají, že jim to je vlastně k ničemu.. Ještě jednou hodně štěstí..
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
Vikush
Tak nech sa ti darí v živote a hlavne vela šťastia, ako som si tak čítala dôvody prečo končíš tak to budeš potrebovať, každopádne nie každa burka trvá dlho, však? :D

Tak sa opatruj Smile
KubiKula
Ach jo Líí co ti na to mám napsat nic netrvá věčně taky jsem to tu zalomil a jsem tu zas tak se snad někdy zase potkáme gl a někdy zase zadriftujeme zdar chlape Smile
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Nosferatu
Dlouhodobý a skvělý hráč i když občas si měl nějaké mouchy, ale to máme každý a né každý den je posvícení. Je to škoda, ale jak už někteří psali je to jen hra. Takže já ti přeji hodně štěstí a ať se ti daří přesto všechno zase bude dobře. Měj se a díky za označení. Smile Čauko. Hi
I kill people and I like it
Lee
Dik vsem za podporu a komentare, bohuzel situace je takova jaka je treba zacit neco delat nejdriv s realnym zivotem, na SP by mě to lákalo a proto jsem si nechal dát ban, aspoň na ten měsíc.

DoMiNo: jo bmw v krvi bracho
KubiKula: Zadriftujem, prece tak jsme se poznali ne?
Raptor: cs keiss, mej se dobre
Rulicek: Vlastne kdyby nebylo tebe, tak jsem ani nezačal a neorientuju se v ničem, teď znám mod až dost, diky za pomoc
Vikush, MaTy, Smouky, Rosta, Nosfe: Posledni dobou jsem s vama moc nepokecal, smoukyho znam jen z chatu, takze nic moc, jinak dik za podporu hosi (dámo)
cZSpajkdR
Lee,je škoda,že odcházíš. Sice jsme se moc neznali a nekamarádili,ale přišel jsi mi jako v pohodě člověk a dalo se s tebou normálně pokecat.. No tak snad se ještě někdy rozhodneš začít hrát a přeju ti hodně štěstí do života,Spajk. Hi
KubiKula
Ano Líí poznali jsme se v "bmw"když mě praotec driftu učil jezdit bokem :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Menezeris
Aspon kredity si mi mohl vratit, nez jsi skoncil. Bl.becek ten typek Kappa. Maj sa ty fk ddfko *Andílek*
Lee
Spajku dik za koment, ja te znam.. kdyz skfrajerko koupil firmu tak jsme se tam hned napakovali oba dva xd

Menezeris: kredity jsem ti vratil Andy, jinak dik za koment
_iGDuff_
Lee moc jsem tě za tu dobu nepoznal ale myslím si že jsi byl pohodovej člověk problém jsem z tebou neměl takže jsem rád a upřímně je mi to líto,nech se ti daří i nadále v životě Smile
milkshake999
LEE jeden velký sef co vzdy poradil
dik /shock
Simino
Ať se daří Smile a hodně štěstí v reálném životě Smile
Vizitka
Klik
PaTreS_
Och jój, náš Japan Lee. Sad Tak sa maj pekne v real life, hádam si niekedy spomenieš na Paťka a napíšeš mi a FB.Kamarádi Bol si týpek, ale to ty dobre vieš! Dloubu se v nose

Citácia
Skutečný důvod proč jsem končil: Smrt v rodině, nedávná autonehoda co jsem zažil, stěhování, přestup do jiné práce, dovolená, rozchod s "partnerkou".

Prajem úprimnú sústrasť. Viem, aká je to bolesť najmä pre tvoje srdce...Ťažko sa prekonáva, ale musíš to prekusnúť a žiť pre tých, ktorí Ťa stále majú radi a zahrňujú láskou bejku. Smile
Lee
Pokud mi to vyjde, tak jednou za cas zajdu na server, ale pod jinym nickem a uz to nebude 24/7 jako doted :D

Diky za komenty, Patres, jo určitě napišu :33
mladej_sefis
kecá nekončí Jede jede mašinka velký týpek hlavne na dodávky #fk_ddfka v pohode sa s ním kecá
Mike
Fajn hráč,ať se Ti daří v žívotě.cs leezale :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 Hlasov
19%
Skyrace
14 Hlasov
25%
Deathmatche