Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka-RiippY-Aktuální
|
|
Borek_ |
Pridané 24.07.2015 12:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 147
Založený: 08.02.14
|
SERVEROVÉ INFORMACE Váš nick na serveru: [R]iipp[Y] Odehrané hodiny na serveru: 900h +/- Váš bankovní obnos: Momentálně 56mg stále se dře dále Nasbíráno marihuany: Momentálně nesbírám Vlastním dům číslo: 676 v PC Vlastním hotel číslo: Nevlastním. Momentálně členem gangu: Zatím žádného ale přihláška do Hungry Sharks ![]() Můj oblíbený administrátor/ka: Yamamoto Chicago Girl Vikush Elda Nosferatu HrBeeeC je jich opravdu hodně to bych tady jmenoval dlouho Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill /mise /info a další... Můj nejoblíbenější event serveru: /Závod Rally Bridge Route Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Autodráhy Skyrace Kopce Smrti a další... Mé oblíbené vozidlo: Chetach Infernus Hotring Race A Má oblíbená práce na serveru: Autobusák Řidič Kamionů Dealer Taxikář je toho fakt spoustu ještě Zdravotník atd... Ohodnoťte známkou práci administračního týmu: 1-2 [bcolor=#ff0000]WEBOVÉ INFO[/bcolor] Váš nick na webu: RiippY Vloženo komentářů: Přesně nevím jestli tě to zajímá koukni se ![]() Vloženo příspěvků ve fóru: Asi kolem 150 nevím přesně ale tak nějak to bude snažím se být i na webu aktivní jak to jde ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Jo tak ted vůbec nevím pokud něco najdu ještě tak dodám ![]() ![]() OSOBNÁ INFO Jméno: Martin Příjmení: **** Někteří určitě ví co mě znaj jinak nepovím ![]() Datum narození: 10.5.2000 Věk: 15 důkaz ? spočítej si ![]() Kontakty: tak jak v Realů tak na SP poměrně dost lidí ale něco na tom určitě bude no ![]() Kraj: Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Pár by se jich určitě našlo ale nějak extra velký číslo to není no ![]() Zaměstnání: Student Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, Angličtina, Němčina. Kde bydlím: Doma v bytě v Paneláku víc nemusíš tušit pokud mě neznáš to už by bylo na tebe příliš moc informací ![]() S kým bydlím: S Rodičema ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Nápady byly všelijaké ale asi mě to nevýjde takže si to dám sem abych na to nezapomněl ![]() LIDÉ NA KTERÉ NEZAPOMENU Yamamoto Chicago_Girl Vikush Elda Zldk. Battery Rock. RatY RiX Ego Jopo Ruliceko_CZE SaSuKe Klokan BishOp Melmen Evil_Fusion Domes SkillS nevím jak se to píše ![]() ZÁVISLOSTI Kouření: Vůbec Alkohol: Možná později ale už jsem pil ![]() Závislosti: PC, TV, Kamarádi, SP .. ZÁJMY Zájmy: Určitě PC a potom spoustu dalších věcí.. Sport: Fotbal Basketbal Florbal Literatura: Někdy Doma ale pak jedině ve škole je to nuda.. ![]() Hudba: Electro Techno Dubstep a spoustu dalších novinek... Zvíře: Nemám MŮJ STYL Moje motto: Když děláš **** tak to dělej aspon pořádně Životní cíl: Určitě dělat to co mě bude bavit a pak se tím řídit a jít si zatím Co nesnáším: Chytrost Aroganci Namyšlenost a blbý keci od kidů ![]() Co miluji: Rodinu, Kamarády, Jídlo, PC ![]() Oblíbená muzika: Obyčejně novinky co vychází Majk Spirit Atd.. Oblíbené jídlo: Hranolky Smažák a spoustu dalších co vás napadne... Oblíbené pití: Coca Cola Kofola Energy drinky a další.. Oblíbený film: Harry Potter, Rychle a Zběsile a další takové filmy.. Oblíbená kniha: ******* moc nečtu Oblíbené oblečení: To už je fakt těžká otázka protože já si obleču co najdu nebo co je k dispozici ale různé nové věci atd.. Oblíbená barva: Modrá , Zelená Červená atd... Upravil Borek_ dňa 24.07.2015 13:17 |
|
|
Vikush |
Pridané 24.07.2015 12:45
|
![]() ![]() Príspevkov: 640
Založený: 07.01.14
|
Ahoj, vizitka je pekná teda nepochybujem o tom, že sa ešte časom zmení ![]() ďakujem za označenie, zahreje pri srdiečku ![]() Inak učíš sa nemecky áno? ![]() ![]() Tak nech sa ti darí minimálne tak dobre ako doteraz, hadam tu ešte niaky ten piatok budeš ![]() |
|
|
Borek_ |
Pridané 24.07.2015 12:59
|
|
díky Vikush ![]() |
|
|
Chicago_Girl |
Pridané 24.07.2015 13:42
|
![]() ![]() Príspevkov: 497
Založený: 04.03.11
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Borek_ |
Pridané 24.07.2015 13:46
|
|
nemáš zač at se daří i tobě ![]() |
|
|
Domes |
Pridané 24.07.2015 20:00
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 5304
Založený: 03.08.13
|
Vizitka dobrá taktéž i hráč. Hodně štěstí ve hře i v realitě. ![]() ![]() |
|
|
Borek_ |
Pridané 24.07.2015 20:08
|
|
j díky i tobě ![]() |
|
|
Zoldik |
Pridané 27.07.2015 00:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 210
Založený: 30.09.13
|
Nejaky moc barevny a nedavaji mi ty barvy smysl ale ok no ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nosferatu |
Pridané 27.07.2015 01:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 3695
|
Vizitka pěkná i když na mě moc barevná, ale je tvoje, takže pohoda. ![]() Také ti děkuji za označení v oblíbených administrátorech, to rozhodně potěší. ![]() Hráč v pohodě, měl jsem tu čest si s tebou párkrát napsal a do konec si s tebou pokecat i na skype, takže tě můžu zatím hodnotit jen kladně. Pohodový týpek co má něco v hlavě a je celkem rozumný, tak ať se ti daří v životě. ![]() S pozdravem Nosfe. ![]() I kill people and I like it |
|
|
Jiry |
Pridané 27.07.2015 01:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 1332
Založený: 13.06.13
|
Potkávám tě na GRkách, snad budeš lepší a lepší, vizitka vzhledově nic moc, ale dozvěděl jsem se z ní alespon informace.
![]() |
|
|
Borek_ |
Pridané 27.07.2015 11:58
|
|
díky všem |
|
Prejdite na fórum: