Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Gangy MegaUpdate
S0uky
Zdravíčko,
jelikož mě na SP drží už jen pokulhávající gang systém, tak se také zapojím do diskuze.

Citace
ATomas napsal:

Gang závody
(/gangrace)

- Čím více účastníků v závodě, tím více je ve hře respektu (tedy při 4v4 se jede o více RS, než při 2v2)

Respekt za vítězství v GR se počítá podle vzorce:
Citace
(pocet_zavodniku-poradi)*50

Počet_závodníků = kolik lidí se připojilo do závodu
Pořadí = Umístění, v jakém daný hráč dojel (tedy 1.,2...)

Tímto bych pochopil, že se snažíš o vymýcení závodníků tzv. "blokerů", jejichž jediný cíl v gangrace je znemožnit soupeři vyhrát závod. Tímto updatem by se závodům dalo říkat závody(žádný blokeři), ale stinná stránka této myšlenky je, že dost lidí se baví pouze blokama a pokud by každý gangrace byl jen vláček jezdců, tak to ztratí tu "šťávu" a začne to být dost monotonní a nudný.

Na druhou stranu, by to byl zajímavý doplněk, kdyby to šlo před závodem nastavit, co chceme jet. Jestli by se jel tento "závod bez blokerů" nebo klasický způsob, co fungoval do teď na jednoho vítěze. Protože jak říkám, pokud by se napevno dal jen tento způsob, tak lidem bloky začnou chybět a přestane je to bavit.

Citace
ATomas napsal:

Území
(/warzone)

- Boje na území v současné chvíli nedávají žádný respekt, v nejlbižší době je s nimi plánována úprava, do které se svými nápady budou moci zapojit i samotní hráči

Na předělání území jsem zvědav a těším se. Dosavadní styl území byl dost otřesný.

Citace
ATomas napsal:

Pojistka proti nahrabávání RS
- V případě, že dva gangy jezdí opakovaně pouze proti sobě, odměna za vítězství (počet RS) se neustále snižuje
- 100% (plná) odměna co se týče respektu je až po 6 hodinách od chvíle, kdy spolu dané dva gangy jeli naposled
- Jedinou výjimkou je, že by vyzval druhý gang (tedy první gr by vyzval gang číslo 1, poté gang číslo 2 = je to brané jako odveta), víckrát to nelze
- Pokud dané gangy proti sobě pojedou znovu například po 3 hodinách, odměna (RS) bude 50%. Pokud pojedou znovu po 4,5 hodinách, odměna bude 75% atd.

Pokud jsem to dobře pochopil, tak ty gangy, kteří chtějí jezdit pořád dokolav intervalu 5-10minut, tak si dají 2x gangrace za 100% RS a po zbytek dne už jezdí zadarmo?

Chyba. Drtivá většina gangsterů se baví gangracem. Kdysi to fungovalo tak, že než si mohl jet gangrace se stejným gangem, musel si mezitím jet s někým jiným (většinou to byl drift lv nebo drag sf s defaultním gangem, aby to bylo co nejrychleji a mohlo se jet znovu) a bylo to jako koule u nohy. Po odstranění této bariéry všem tato koule spadla a gangrace o dost ožil a 2 stejné gangy byly schopny spolu jet i 12 závodů za hodinu. Dnes už toto tempo opadlo, nicméně minimálně 5-6 vzájemných závodů do hodiny je to pořád. A je dost fantastická myšlenka, že by někdo čekal na GR snad jen hodinu, natož 3 nebo 6. Takže tato "pojistka", si myslím, je dost mimo mísu.

/gangtdm - Uvidíme, jak to bude fungovat, ačkoliv gangtdm dost upadl.

Dodávky - Jak bylo řečeno, může se zneužívat spawn dodávek. Ty sice můžeš tento spawn přesunout, ale hráči si můžou přesunout gang za ním. A potom tu někdo psal o zrušení přidělování RS mezi 22:00-14:00, to si myslím, je dobrý nápad.

Peníze - Mála pozornost pro všechny, kteří propadly gang systému. Proč ne.

Ranky - A tohle je vůbec k čemu ? Mám třeba rank gangu 100. Super, tak si to mám zarámovat nad postel ? Postrádám smysl.

Než si to aplikoval, mohl jsi to s námi zkonzultovat, aby jsme to případě upravili k dokonalejší podobě, protože když to tam nahodíš bez upozornění, dost hráčů ti to vyhlásí, jako se i stalo.
Upravil/a S0uky dne 17.08.2015 15:35
RiX
Ahoj,
jak psal Ruda, změna, která pohne s gang systémem to není, každopádně uvidíme až dokončíš ještě to, o čem tu píšeš...

Začal bych asi u
Citace
(pocet_zavodniku-poradi)*50

Je to absolutní hloupost, když např. u 4v4 dostane 8 hráč co dojede do cíle 50rs.. Fuj, pryč s tim.. Udělej to tak jak to bylo dřív, prostě pocet_zavodniku*50 pro prvního a nikdo jinej nic nedostane.. Možná bych dal to, že nad 4v4 by mohl dostat RS i ten, kdo dojede 2., což by ještě šlo, každopádně při 1v1, 2v2, 3v3 klasika RS pouze pro prvního..
TheRaP
Citace
Ranky - A tohle je vůbec k čemu ? Mám třeba rank gangu 100. Super, tak si to mám zarámovat nad postel ? Postrádám smysl.

A načo je potom ten čiselny rešpekt ? Však nad niečim si musiš honiť svoje virtualne ego nie ? :D S0uky podpisujem sa pod tvoj komentar, skoro vsetko si uz povedal za mna.
momicek1
Ještě horší je že se RS nedá ztratit... to už nejsou gangy tím pádem.
Franta95
No, vypadá to divně, když se nedá ztratit RS. To je podle mě celkem o ničem, protože když jdeš na GR, nemáš co ztratit a vyprchá z toho ta správná soutěživost.

Když už se zavedli ty ranky, tak proč je do toho počítání RS víc nezapojit? Třeba to udělat ve smyslu sázek? Za každýho člena, kterej se do GR/TDM připojí se gangu odečte RS a o ten se bude hrát. A udělat to tak, že by počet vsazených RS závisel na ranku, konkrétně na tom, kolikrát nižší má ten druhej gang rank...

Takže šel by gang s rankem 10 a 50 proti sobě GR 2v2.
Gangu s rankem 50 by se odečetlo 2*50 RS(gang s vyšším rankem by měl tenhle pomyslnej základ). Gang s rankem 10 má 5x nižší rank(50/10) 50/10 je 5, takže gangu s rankem 10 by se odečetlo 5x míň RS oproti těm 50, takže 50/5 to je 2*10 RS a výherce GR by získal 2*50 + 2*10 RS = 120 RS.

Další příklad se asi hodí na gangy se stejnym rankem, protože tam by to zůstalo vyrovnaný! Gang s rankem 25 proti stejnýmu ranku. 25/25 je 1, takže by oba gangy dali 2*50 RS(při 2v2) a hrálo by se o 200 RS.

Nebo třeba 10 proti 5. 10/5 = 2, takže Gang s rankem 5 by dal 2*25 RS.

Začínající gangy by mohli zkoušet štěstí se silnýma gangama, protože by jim to nesebralo moc RS, sobě rovný gangy by to měli vyrovnaný... Ta pojistka by skoro nebyla potřeba, protože nově založenej gang má rank 1 a gangu s rankem 40 by trvalo asi hodně dlouho než by ten RS získal. A pro klid duše by ta pojistka stačila pro gangy do ranku 3... Gang s vyšším rankem se mezi sebou můžou mydlit od rána do večera, protože je jasný, že tam o nahrabávání fakt nejde.
S0uky
Klobouk dolů franto *gp*
Pitras
Ještě k těm dodávkám. Když se nad tím pozastavíš, je nesmysl aby za gang dodávku se zbraněmi si získával respect. Odměnou jsou zbraně do gangu, zase tahat do všeho respect je na hlavu. Představ si, že za jednu gang dodávku kterou převezeš třeba za těch 5 minut dostaneš 1375RS, to je obrovský přísun RS a nepoměr vůči odměnám za GR a GW. Představ si, že nějaký gang udělá za den třeba 10 dodávek, dejme tomu že průměrný počet RS za dodávku bude 1000RS. 10 * 1000 = 10000RS za jeden den pouze z dodávek. Hovadina největšího kalibru.
TheRaP
Pitras maš pravdu. Dodavky mali by byť spojene len so zbranami a nie nejakym rešpektom. Ak by tak bolo, mohli by sme rovno suťažiť v GR o RPGčka Nemůžu

Aj keď môj osobný názor na dodávky ja taký aký je, myslím že ak by sa namiesto dodávok zaviedli staré gang sklady, prinieslo by to dosť ovocia.
ATomas
Citace
Jiry_ napsal:

Smouky ma svatou pravdu, gang systém podle me zase o neco niž, cele je to špatně. Moje dojmy, GRka se budou jezdit 20 minut, po 6h, si zabil staryyyyy, to je tak kdyz nekdo neco výtvori a sam nevi jak to poradně chodi mezi gangama, tuhle změnu si mel nechat navrhnout námi, aby jsme ji udělali my.Byt tebou nahodim stary systém zpet, protoze uz ten zbyteček hráčů v gangach odejdou též ..

A kde jsou vase navrhy ?
ATomas
Citace
Takže šel by gang s rankem 10 a 50 proti sobě GR 2v2.
Gangu s rankem 50 by se odečetlo 2*50 RS(gang s vyšším rankem by měl tenhle pomyslnej základ). Gang s rankem 10 má 5x nižší rank(50/10) 50/10 je 5, takže gangu s rankem 10 by se odečetlo 5x míň RS oproti těm 50, takže 50/5 to je 2*10 RS a výherce GR by získal 2*50 + 2*10 RS = 120 RS.

Další příklad se asi hodí na gangy se stejnym rankem, protože tam by to zůstalo vyrovnaný! Gang s rankem 25 proti stejnýmu ranku. 25/25 je 1, takže by oba gangy dali 2*50 RS(při 2v2) a hrálo by se o 200 RS.

To uz tu jednou bylo ovsem bez ranku a vyhejtovali jste si to, by jste se meli rozhodnout co vlastne chcete.
_Ego
Citace
Jiry_ napsal:

Smouky ma svatou pravdu, gang systém podle me zase o neco niž, cele je to špatně. Moje dojmy, GRka se budou jezdit 20 minut, po 6h, si zabil staryyyyy, to je tak kdyz nekdo neco výtvori a sam nevi jak to poradně chodi mezi gangama, tuhle změnu si mel nechat navrhnout námi, aby jsme ji udělali my.Byt tebou nahodim stary systém zpet, protoze uz ten zbyteček hráčů v gangach odejdou též ..

SdílimKamarádi

Citace
TheRaP napsal:
myslím že ak by sa namiesto dodávok zaviedli staré gang sklady, prinieslo by to dosť ovocia.

gang sklady bych také rád uvítal
Upravil/a _Ego dne 17.08.2015 18:42
TheRaP
Ešte ma napadla jedna vec, ako by sa dalo predísť tomu, že by mali gangy len 500rs a po 2hodinach sa im zruši za nedostatok RS a podobne pripady kedy sa gangy nerozbehli. Založenie gangu by stalo napr. 50,000,000$ a hráč by musel mať aspoň 500 nahratych hodin (ale môže to zostať aj tej 300-ke) a po založení by mal gang 5,000 RS (alebo menej - primerane k cene). Myslim že by tam bola dosť velka poistka s RS nato aby sa rozbehli + tych 50mg, nemyslim si ze niekto by len tak zalozil gang za 50mg a prejazdil by RS behom hodiny..
Jiry
Citace
ATomas napsal:

Citace
Jiry_ napsal:

A kde jsou vase navrhy ?

Kdysi tu návrhy byly a nevím kde jsou, měl si nám napsat, a nebo někomu z gang systému. Dám ti příklad jak funguje teďka nový systém, dřív jsem jezdil třeba i 50GR denně a včera jsem jel asi pořádně 4, potom jsem přestal když nebylo pro co jezdit, chtěl si to oživit a spíš si to ještě víc zníčil, snad ten Peterovo návrh oživí.
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Shrekislove
Farby na autá podla gang chatu v gr by si mohol dať.Dávnejšie to už bolo,tak neviem o čom kecáš.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%