Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Zavolejte Sherlocka
Pitras
Čaute, dnes při GR se nám stala taková jedna záhadička. 10x jsem si to spomaloval i v Sony Vegasu a prostě jsem na to nepřišel. No, rád bych slyšel vaši teorii. Konkrétně jde o Nachyho kterého jsem dojížděl na konečný most, bohužel po panu Nachymu ani stopy. Později když vidím skákat Dangera, otočím kameru a Nachy už je na konci mostu :D.

Zrušený účet
Napadlo mě jediné, že by použil porty. :D Ale musel vzít i to CP pod tou skalkou u těch zákrut. Tak to je fakt záhadou jak to všechno tak rychle stihl. :D A nebo že by se portl na to CP a pak ke konci mostu. *koukam*
PS: Ta hudba je dobrá. rofl
_Ego
žeby vyvinul invisible modNO
fIoW
https://youtube.com/watch?v=-wiQkiOiP...=KeiSsSAMP
Tady nachy taky pěknej tank > 1:34
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Ruda
Cheaty, jinak to nejde.
RiX
Podle mě tady šlo o nějakou záhadnou chybu serveru, protože teleport můžeš jednoznačně vyloučit..

I kdyby se chtěl teleportovat, musel by vzít CP při dopadu u skoku, podle mého Pitras jel dostatečně včas, aby ho viděl ještě dopadat.
Dále, při teleportu nedostanete akceleraci, navíc teleport nikdy neni okamžitý, vždycky tam je nějaký delay kvůli načítání textur, a vzhledem k času, který on zajel, tak se zkrátka nemohl teleportovat..

Zkrátka si myslim, že tohle byl nějaký problém serveru, možná změna VW jezdce při průjezdu CP? Já mod nepsal, nemůžu vědět co všechno se tam mohlo stát.

Jen tak mimochodem, úsek od 1. sloupu za Snake farmou až do cíle se čistě dá zajet za nějakých 31s. Na videu je vidět, jak kolem toho sloupu projel okolo 2:30 a do cíle 3:01.. Tudíž jsem tímhle vyloučil i SH.. ( samozřejmě pokud nebyl dostatečně chytrej, aby před cílem spomalil, ale SH by vyskočil do chatu i AT, takže ten podle mého nepoužil )
Spamko
Nachy je čistý,chyba serveru.
Baseball
Při extrémním štěstí ti možná projel v čase 0.18 když otáčíš kamerou.
Grizzly
Citácia
Baseball napsal:

Při extrémním štěstí ti možná projel v čase 0.18 když otáčíš kamerou.

Jojo, taky tam vidím mihnutí něčeho na tý silnici.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
Nachynda_9
[img]http://s3.postimg.org/ey5xcymj3/Untitled.jpg[/img]
No co k tomu říct, že já jsem vyhrál soutěž a stává se z mně 2 sherlock holmes. Oko mám dané abych viděl všechny pixely :D. Žadnej cheat to není je to jenom neskutečná náhoda která se Vám podaří tak 1 ku 1 miliardě, s Pitrasem jsme to taky nechápaly ale pak jsem něco v tom videu stejně našel a je to moje auto zrovna jak se prožene okolo Pitrase.
Je to prostě epický TIMING.
Xkol
Nechápem prečo všetci nachyho obviňujú z tank modu a všelijakých ****vin. Zato, že je človek dobrý nemusí mať zvýhodnenie. Bohužial to tak je. 0:18 - sa tam mihne obraz jeho auta.
Move
Myslím, že pitras tam nebyl v čas. U skoku se stala nějaká záhada, Nachyho auto pří dopadu by měla aspoň být trochu vidět, což není
Ruda
Tak to jo no. :-D :-D Očividně je to možné i bez cheatů, nepočítal jsem s takhle ****ním timingem. :-D
Pitras
Nachy má pravdu. Ale i tak je to mazec :D. Při takových GR běžně stíhám CPčkáře a vidím skákat, teď jsem musel tu kameru otočil tak ****ně že jsem ho absolutně neviděl. Je to náhoda jako prase :D
LuKi_
Jsem slyšel, že se jezdí poctivě :D :D Ještě, že už tuto ****ovinu nehraju.. Nachy palec hore (y)
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
19%
Skyrace
8 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov