Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka pána ružového - [T]he[M]ajo
|
|
Majo |
Přidané 26.08.2015 12:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 26.04.11
|
UPDATE vizitoš.. ![]() Na SuperParbe som dá sa povedať vyrastal začal som hrať asi keď som mal 10 takže ešte malý chlapček. Môj začiatok bol asi koncom roka 2009. Chodieval som po serveroch a cheatoval som áno počujete správne, bol som malé hovienko a chcel som byť proste najlepší. Potom prišla SuperParba a od roku 2009 ma začala vychovávať od malého decka až k teenegerovi. Možno ma z vás niektorý nepoznajú hrával som pod 3 menami. Prvé bolo: Majo potom neskôr Rastoka55 a následne asi od roku 2013 mám nick [T]he[M]ajo. Pýtate sa prečo má taký veterán nahraných tolko málo hodín ? Je to preto, že som bol taký celkom neposlušný chalan mal som asi 4x permaban a stále ma SuperParba neomrzela, ale musím povedať, že dnes nieje SuperPaba to čo bývala možno pred 3-4 rokmi. Ludia sa k sebe správali pekne hráč mal rešpekt voči administrátorovi teraz si myslím, že je to skôr naopak to je môj názor na dnešnú SP, ale tak je to stále SuperParba ktorá ma vychovala. Toď všio k mojemu začiatočnému preslovu ![]() ![]() INFO !!! Váš nick na serveru: [T]he[M]ajo Odehrané hodiny na serveru: 750h+/- (V minulosti dokopy okolo 3000h+) [b]Váš bankovní obnos:V banke je len pár centov (75.000.000$) Nasbíráno marihuany: bohužial žiadna ![]() Vlastním dům číslo: 513 teda asi neviem ![]() ![]() Vlastním hotel číslo: žiadny ![]() Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Cypress Hill ![]() Můj oblíbený administrátor: V tejto dobe momentálne asi len mAGiC, Janci, ale kedysi to boli El_GaTo, Nylez(rocket), jatkar,.. Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide ![]() Můj nejoblíbenější event serveru: Závod Bridge, Tour, Drag.. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Závod Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, Infernus Má oblíbená práce na serveru: Yakuza Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 3 Vaše webové informace Váš nick na webu: Majo Vloženo komentářů: asi 5, ale kedysi cca 30 Vloženo příspěvků ve fóru: momentálne asi 20, ale kedysi presne 3,463 ![]() Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [IMG]http://imageshack.us/a/img266/9602/7d8c.png[/IMG] [bcolor=#ff0000]iný som nemal[/bcolor] ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Vaše osobní stránka Jméno:Marián Příjmení: Tak určítee (...) Datum narození: 03.08.99 Věk: 16 Kontakty: skype: majo9990 Kraj: Trenčianský Kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: velmo vela Stav: Slobodný kanec ![]() Zaměstnání: Študent Vzdělání: Storjár jak páán ![]() Jazyky: slovenčina angličtina, němčina(trochu) Děti: Zatial nie ![]() Kde bydlím: Doma ![]() S kým bydlím: S mamičkou s tatinkom a bratom a s havkom Maxom ![]() ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: Nechcem poznámku v škole som ich už dostal habadej ![]() Informace Vaší povahy: Povaha: cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná Informace o Vaší postavě Výška: Asi 178cm ![]() Hmotnost: Dlho som sa nevážil takže neviem Postava:cvičím trošíčku ![]() Barva očí: hnedo-zelená, ale niekedy aj modré menia sa mi ![]() Barva vlasů: hnedá brunetko ![]() Brýle: Slnečné nosím ![]() Na těle mám: Nič tam nemám a čo by tam ako malo byť ? Vousy: menšiu briadku mám noo ![]() Fotografie (ukažte se nám): Som škaredý ![]() Závislosti Kouření: Nefajčím ![]() Alkohol: Nepijem zatial len nealko no ![]() Sex: Zatial som nevrazil kocúra do trúby ![]() Závislosti: SuperParba, posilka, autá voleyball, počítače, futbal, Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: doma asi len SuperParba a počítače a občas robíme čosi s autom ![]() Sport: Voleyball, posilujem. Občas chodím hrať futbal... ![]() Literatura: To ja nemusím Hudba: Rap (zahraniční) A to čo hrajú v rádiu Zvíře: Môj brat, hafan ![]() Můj styl Moje motto: Až zomriem, pochovajte ma tvárou dole, aby mi celý svet mohol pobozkať **** ![]() Moje webová stránka: Zatial žiadná ![]() Životní cíl: A čo ťa do toho ![]() Co nesnáším: pretvárky Co miluji: SuperParbu, posilku, voleyball futbal, autá Oblíbená muzika: Hity ![]() Oblíbené jídlo: Kuracie mäsko a ryža a Čína ![]() Oblíbené pití: Kofola, Radler, keď je tak aj proteín ![]() Oblíbený film: Walking Dead aj, keď je to seriál ![]() Oblíbená kniha: Nečítam knihy ![]() Oblíbené oblečení: Všetko do čoho sa vojdem ![]() Oblíbená barva:Ružová ![]() Vizitka sa bude časom prerábať ![]() S pozdravom váš milovaní [T]he[M]ajo Upravil/a Majo dne 28.08.2015 21:52 |
|
|
Baseball |
Přidané 27.08.2015 19:23
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Douhová vizitka ![]() ![]() ![]() Hodně štěstí ![]() |
|
|
r3pl1kat0r |
Přidané 27.08.2015 19:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 06.05.14
|
Trošku hipíz vizitka, ale jinak pěkná. Hráč v poho. Ať se daří na SP i v realném životě. |
|
|
Majo |
Přidané 27.08.2015 20:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 26.04.11
|
ďakujem vám ![]() ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa