Informace o serveru
Číst diskuzi
Lachtanidlo > vizitka
|
|
Lachtanidlo |
Přidané 29.08.2015 00:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 16
Založený: 29.01.15
|
Serverové informácie Nick : Lachtanidlo Odohrané hodiny : 550 Bankový účet : 500.000$-10.000.000$ Marihuana : 0 g Vlastním dom číšlo : nemám Vlastním motel číslo : BaySide Motel Šéf/Člen gangu : neni som Oblúbený administrátor : Nosferatu, Tumik, mAGiic, Melmen, Simo Oblúbený príkaz : /port, /mise, /buycar, /buykredit, /drazba, /konecdrazby, /konecdrazby stahnout Oblúbený event : Kopec smrti Oblúbená akcia : Kopec smrti Oblúbené vozidlo : RoadTrain, Cheetah, Infernus, Bullet, Sultan, Turismo, NRG-500 Oblúbené povolanie : Kamioňák, Yakuza, Rusák, Terorista Ohodnotiť známkou prácu administrátorov : 2 Webové informácie Nick na webe : Lachtanidlo Napísaných komentárov : Pozri sa Napísaných príspevkov vo fóre : Pozri sa Najlepší screen z hry : Dám neskôr Osobná stránka Meno : Adrián Priezvisko : Hôrečný Dátum narodenia : ![]() Vek : ![]() Kontakty : Skype - adohorecny9731 Kolko mám kamarátov : Vela Stav : Slobodný Zamestnanie : Študent Jazyky : Slovenčina, Čeština, Angličtina, Nemčina Deti : Budú budú.. ![]() Kde bývam : V dome S kým bývam : Rodičia, brat, starý rodičia Sexuálna orientácia : Heterosexuál Informácie o postave Výška : 168 cm Váha : 48 kg Postava : Športovná Farba očí : Modrá Farba vlasov : Hnedá Okuliare : Nenosím, iba slnečné Na tele mám : Nič Fúzy : Nemám Fotka : ![]() Závislosti Fajčenie : ![]() Alkohol : Ako kedy Sex : Ešte nie Závislosť : Šport Môj štýl Motto : Nerob to, čo nechceš! Webová stránka : Nemám Životný čiel : Založiť rodinu, žiť štastne až do smrti Čo neznášam : Arogantných ludí, teplo, zimu Čo milujem : Ženy, futbal Oblúbená hudba : Je toho vela... Oblúbené jedno : *PIZZAMNAM* Oblúbené pitie : *PEPSI* Oblúbený film : Tiež je toho vela... Oblúbené oblečenie : Krátke tričko, kraťasi.. podla počasia Oblúbená farba : Zelená, modrá Upravil/a Lachtanidlo dne 07.04.2016 22:49 |
|
|
Lachtanidlo |
Přidané 29.08.2015 00:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 16
Založený: 29.01.15
|
Ak nájdeš chybu, ohlás mi to, díky ![]() |
|
|
MaTy |
Přidané 29.08.2015 01:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 1267
Založený: 30.08.14
|
Vizitka se mi celkem zamlouvá lachtane ![]() Jako hráč a přítel si fajn. Dá se s tebou fajnově pokecat ![]() Přeju GL ![]() There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasůSkyrace
14 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí