Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

The Lie We Live(povinně shlédnout).
Exie_
Dobrý večer,
chci se s vámi podělit o jedno velmi zajimavé video od Spencera Cathcarta, který vystupuje na Youtube pod jménem Freshtastical.
Nejedná se o žádnou motivační řeč, aneb zřídka se tam vyskytuje, ale odhaluje šokujicí pravdy o našem světě, ve kterém my žijeme.
Doporučuji shlédnout do konce, ba naopak vám to dá jako mně. Tento člověk jsi s tím dal neuvěřitelnou práci a já před ním kláním obrovský respekt a dík za tohle krátké dokumentážní video.
Video obsahuje "české subs", takže budete rozumět všemu, co říká.

Upravil/a Exie_ dne 06.09.2015 00:19
Vikush
Pozrela som si to a určite odporúčam a určite to zazdielam, každý sa snaží byť rovnaký ako zbytok ludí, aby sa nelíšil, robíme to, čo nám je dopredu vsugerované a ani nad tým nerozmýšlame. Ešte nedávno bolo prísne kontrolované, čo sa do TV dostane a o zahraničných veciach sa ani len nehovorilo, prečo asi? :D Jedno z najlepších videí, aké som kedy videla a velký rešpekt autorovi.
Mulanoo
Ty vole, každý ví že většina z nás jsme tupé ovce. Tenhle borec jen sjednotil fakty a dal je do videa které ti vlastně otevře trošku oči ( i když průměrně inteligentní člověk si tohle vše uvědomuje)
To že si tady budeme psát vzájemné názory tak tomu moc nepomůžeme, ani se nic nezlepší pravděpodobně.. Ti co chtěli změnu a neměli jí jen na hubě ale chtěli i činy tak již na ní pracují dennodenně a nemají čas ztrácet čas diskutováním na forech jak je život těžký a že jsme ovce.
"Můžeš vyprodukovat milion výmluv, nebo milion eur"
SvKBarney
No tak jasne že ma vo všetkom pravdu. Ale malo z nás si to uvedomuje.
Exie_
Citace
Vikush napsal:

Pozrela som si to a určite odporúčam a určite to zazdielam, každý sa snaží byť rovnaký ako zbytok ludí, aby sa nelíšil, robíme to, čo nám je dopredu vsugerované a ani nad tým nerozmýšlame. Ešte nedávno bolo prísne kontrolované, čo sa do TV dostane a o zahraničných veciach sa ani len nehovorilo, prečo asi? :D Jedno z najlepších videí, aké som kedy videla a velký rešpekt autorovi.

Souhlasím s tebou.
Upravil/a Exie_ dne 06.09.2015 02:58
Suve
http://videacesky.cz/navody-dokumenty...-nefunguje Jelikož se vyskytla chyba tak než bude opravena tak se můžete kouknout na video bez českých titulek.https://youtube.com/watch?v=WZVon_IbTBwPo dlouhém hledání jsem vám našel toto video.Nejdřív se na něj koukněte.Je jedno jestli si teď uvědomíte,že svět je v ****i..Každej kdo nemá v hlavě "nasrán*" to ví.Jenže s tím nic neuděláte.Jen se bohužel oháníte těmito videi,ale svůj život nezměníte.99% lidí co to vidělo se chová furt stejně.I vy teď nad tím přemýšlíte,ale zejtra zase budete nerdit na SP nebo na jakékoliv jiné hře.Tyhle videa na internetu nemaj cenu.Na tohle se hodí tohle."Změň sebe,změníš svět"
Upravil/a Suve dne 06.09.2015 00:58
Exie_
Citace
gego35 napsal:

http://videacesky.cz/navody-dokumenty...-nefunguje Jelikož se vyskytla chyba tak než bude opravena tak se můžete kouknout na video bez českých titulek.https://youtube.com/watch?v=WZVon_IbTBwPo dlouhém hledání jsem vám našel toto video.Nejdřív se na něj koukněte.Je jedno jestli si teď uvědomíte,že svět je v ****i..Každej kdo nemá v hlavě "nasrán*" to ví.Jenže s tím nic neuděláte.Jen se bohužel oháníte těmito videi,ale svůj život nezměníte.99% lidí co to vidělo se chová furt stejně.I vy teď nad tím přemýšlíte,ale zejtra zase budete nerdit na SP nebo na jakékoliv jiné hře.Tyhle videa na internetu nemaj cenu.Na tohle se hodí tohle."Změň sebe,změníš svět"

Pointa není v tom, že s tím máme něco dělat. To je hloupost, proč bych sakra tady něco dával, aby jsme začali něco dělat,když v žádném případě nemůžeme? Hlavním účelem, proč jsem to tady postnul, aby jsi z toho lidé vzali pouze pozitivní vliv. Nic víc...

Myslíš jsi, že motivační videa jsou jen o tom, aby jsi kápnul a zítra hned na to dupnul a neseděl na zadku? Někdo se tím mottem řidí, ba na druhou stranu je to kvůli tomu, aby je to pozitivně naladilo a cítili se lépe.
Pozitivní myšlenky mají vliv na hodně věcí, které tě učiní lepším.
Hezký večer a snad jsem se vyjádřil jasně..

gego takže trefil ses úplně jinde a bohužel nevíš o co tu jde. .Smile
RiX

Jestli nechceš skončit pod drnem, tak jdi se systémem, a když se ti to nebude líbit, je tu dalších 7 miliard lidí, kteří tě můžou nahradit.. Tohle video je jen pro ty uplný hlupáčky, kterým to nedošlo samo.
Mulanoo
Pochopitelně změna nenastane když budeme myslet viz. "Stejně s tím nic neuděláme".
Jinak stejný názor mám co má tady Oliver Queen. (Rix). :D
_Ego
a co byste chtěli s timhle dělat? aby každej mohl bejt nonstop na počítači a hráč gtačko? Nechápu smysl topicuFacepalm
HrBeeeC
Systém je celej na ****.

Někdo chce něco změnit - začne se chovat jinak než okolí, začne se pokoušet vybočovat z každodenního cyklu, začne třeba porušovat ****ní zákony a spoustu dalších odlišností. Ale nepovede to nikdy nikam, dokud si všichni lidé nebudou rovni. 99% těchto "revolucionářů" skončí v base, na psychiatrii a nebo je zabijí. Přeci se nenechají připravit o moc, že? :D
Suve
Citace
Exie_ napsal:

Citace
gego35 napsal:

Pointa není v tom, že s tím máme něco dělat. To je hloupost, proč bych sakra tady něco dával, aby jsme začali něco dělat,když v žádném případě nemůžeme? Hlavním účelem, proč jsem to tady postnul, aby jsi z toho lidé vzali pouze pozitivní vliv. Nic víc...

Myslíš jsi, že motivační videa jsou jen o tom, aby jsi kápnul a zítra hned na to dupnul a neseděl na zadku? Někdo se tím mottem řidí, ba na druhou stranu je to kvůli tomu, aby je to pozitivně naladilo a cítili se lépe.
Pozitivní myšlenky mají vliv na hodně věcí, které tě učiní lepším.
Hezký večer a snad jsem se vyjádřil jasně..

gego takže trefil ses úplně jinde a bohužel nevíš o co tu jde. .Smile

Aha já jsem se trefil vedle.Viděl si to video sakra co jsem přiložil ? Kdyby jo tak takovou pitomost nenapíšeš.Chtěl bych tě vidět jak tě to změní nebo kohokoliv kdo to viděl.NO.Právě o to jde tyto videa v tobě nechaj nějakou zprávu,ale během pár dní se v normálních světě ztratí.....Takže mi tu neříkej kdo se trefil vedle díky moc.
Ruda
Tyhle motivační videa jsou čím dal tím větší bull****. :-D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
19%
Skyrace
8 Hlasů
25%
Deathmatche