Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitkooo RoozeN_
|
|
RoozeN_ |
Přidané 14.06.2014 21:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 49
Založený: 07.06.14
|
Vizitka RoozeN_ Váš nick na serveru:RoozeN_ Odehrané hodiny na serveru:120 Váš bankovní obnos: 9mg + 5 mg v aute Nasbíráno marihuany:0 Vlastním dům číslo: Teraz nič šetrím. Vlastním hotel číslo: Vrock izba 12. Momentálně jsem šéfem/členem gangu:Grove Můj oblíbený administrátor:Jedine RedGinger najlepší admin.. Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/flip /info /kill Můj nejoblíbenější event serveru/drag lv Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Kopec smrti Mé oblíbené vozidloBullet Má oblíbená práce na serveru: Vojak srdcom aj dušou. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu 3 WEB INFO Váš nick na webu:RoozeN_ Vloženo komentářů 0 ![]() Vloženo příspěvků ve fóru 3 OSOBNE INFO Jméno: Robert Příjmení: Brie****ský Datum narození: 2.7. 1998 Věk: 15 Kraj Trenčianský Kolik mám zhruba kámarádů Tých neskutočných málo ![]() Stav Slobodný Zaměstnání Brigády v okolí Vzdělání Stredoškolské Jazyky: Slovanské zvládam + Angličtina,Nemčina Děti: Mám psa S kým bydlím S rodičmi Sexuální orientace Hetero Poznámka Niesom homosexuál???!!! Moja Povaha INFO Povaha: Keby som vedel čo je melancholik tak vám aj poviem. ![]() Pohled na svět: Skôr pesimista Moje povaha: Diplomatická,Priatelská,Nervozna,Starostlivá Moja Postava INFO Výška: 185 cca Hmotnost: 80 kg Postava: Vyšportovaná Barva očí: Zelené Barva vlasů: Hnedá Brýle: Nemám, slnečné nosím Na těle mám: Nemám tetovanie ani nechcem Vousy: Ked mám dole stým ![]() Závislosti Kouření: Nie, hnus Alkohol: S mirerou Sex: Samozrejme ![]() Závislosti: Autá,šport,PC,hry, SP. Moje záujmy čo mám doma? Zájmy: Babranie sa z bicyklom Sport: Závodná cestná cyklistika Hudba PoP,Metal atd.. Okrem kktského Rapu recitovať pieseň viem aj ja.. Zvíře: Rotwailer mám doma hafana Môj štýl Moje motto: "Čo oči nevidia, to srdce nebolí." Životní cíl: Závodiť na Giro d"talia. Mať rodinu. Mať šťastný život. Co nesnáším: Falošných ludí (katolíci) ![]() Co miluji: úprimných ludí ktorý neohovárajú Oblíbená muzika: https://youtube.com/watch?v=JkQCX9jn-aM Oblíbené jídlo: Kuracia pečienka s knedlou. Oblíbené pití: čistá voda,Kofola,Sprite,jontové nápoje Oblíbený film: Forest Gump,Dobrý ročník, Gladiator Oblíbená kniha: No ty vole.. Oblíbené oblečení: Mikina,tričko,kratasi,tepláky ![]() Oblíbená barva: Oranžová |
|
|
RoozeN_ |
Přidané 14.06.2014 22:18
|
|
Citace Zawy_ napsal: To hej treba znova zažiť ![]() |
|
|
Vikush |
Přidané 15.06.2014 18:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Pekná vizitka, s tým fajčením s tebou súhlasím ![]() ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 24.06.2014 08:27
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Vizitka není špatná, ale myslím si, že se dá ještě zlepšit. ![]() No ve hře tě potkávám docela často. Máme totiž povolání, které se samy sobě nevyhnou. ![]() I když tě na bojišti zrovna rád nevidím, myslím si, že jsi zatím slušnej hráč ![]() |
|
|
RoozeN_ |
Přidané 26.06.2014 12:40
|
|
Citace HrBeeeC napsal: Díký moc ![]() ![]() ![]() |
|
|
DenisWeisz |