Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zrusit ochranu misi ?
MADING
Suhlas zrušit bylo to lepší když se hráči museli ubranit sami v tom to bylo pěkne že jsi nevěděl na jistotu ze misi dokončis a navic teď ty odmeny za 10 minut nehorazne $ aspon se ty odmeny trochu omezi nemaj ted vubec zadnou hodnotu všechno se da sehnat hned
FrenZy
Toto je gta tu sa može všetko, a to že dáke deti si nechajú zničiť misiu to je ich chyba
andyyzz
Já bych to nechal tak jak je to teď, lepší něco než nic. Ale kdyby se to přece jen mělo zrušit, tak bych nechal že po zničení vozidla a možná i po smrti hráče by mise nekončila, popř. by se dokonce přidal nějaký čas.
Reggie_
Nemám rád, když do mě začne nějaký retard se zaplou misí schválně střílet/přejíždět mě autem apod. a já chci na něj vystřelit, tak prostě nemůžu, respawne mě to. Taky důvod, proč to chci zrušit.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Jiry
Zruš to, nemám rád kamioňáky u gangu Smile))
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
EgoveGL
Ja neverím. Čo bol výpredaj mozgov či z akej hlavy si dal konečne normálny návrh na misie? JASNE ZE ANOOOOOOO
Mulanoo
Zrušit. Zde hrají GTA - vraždy, níčení, střílení, znovu ničení.
Dokonalý virtuální svět si můžou vytvořit na Sims, zde se musí adaptovat a přizpůsobit.
mAGiic
Zruš to, když jsem já začínal na SP v roce 2010, bylo dělání misí tak 10x těžší než dneska a ještě za to bylo 0,00 prd. A šlo to, takže to pujde bez nějaké ochrany i nynějším hráčům.

Jednoznačně zrušit.
Teczka83
Tak když mise zůstane a nezruší jí to, tak tu ochranu klidně odstraň. Magic, tenkrát se hlavně nehrálo na mise že jo. Tehdejšímu osazenstvu bylo fuk, jestli někdo dělá misi nebo ne. A mise jako jsou dneska tenkrát nebyly.
Ameli1
Zrušit, důvody zde již padly.
Nxs
Určitě nerušit!! Alespoň je klid od kidů, co rádi ničí mise, proč to rušit, když už si to zavedl. Ano, není to úplně dokonalé, ale vše je lepší, než aby za tebou jel nějaký malý kid, co nemá co na práci a rozstřílí ti auto -_- Rušit by mě to ani nenapadlo ;) Nech to tak ;) Tohle je jen můj názor.
i.imgur.com/WHTT459.gif
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů