Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Reformu ?
Suve
Citácia
_Steve-Man_ napsal:

Citácia
Zawy_ napsal:

Jsem toho názoru, že když se zresetují jen $, tak budou mít hráči sice méně $, ale takové nemovitosti se nebudou vůbec za takové menší částky prodávat. Resetnul bych vše kromě hodin nebo nic...
Nebýt toho trapného double bonusu, vyšším odměnám za nahraný čas, bugům a jiným sračkám, tak by ta reforma ani nemusela být...

Tohle mi řekni ve škole do oči a dám ti ránu:D kdyby si měl pořádnou nemku, tak by si taky nechtěl reformu:D

Však ty taky nemáš top nemku ty sedláku.Jen ať je pořádnej reset a hlavně snížení odměň za mise.....Ať to obnovování bohatství trvá delší dobu než teď kdy stačí zavislačit na sp 24/7 a máte miliardu hned.....
Mordis
Jednoznačně ANO!
-Mordis
ondrasCZ
Určitě Ano na serveru nehraji kvůli penězům ale kvůli kamarádům Smile Ano Ano Ano
jannav
Jak může vůbec být reč reforma jen něčeho !Prostě resetnout teda vše sám mám 2 miliardy klidně at je nemám ale proč bych mněl o vše být odrbán a ostatní co maj nemky,tisíce kreditů,velké množství aut atd. se budou smát jak osli.Už se taky vzpamatujte !To proč má každej ted tolik peněz zavinil Atomas těma odměnama tak proč ted najednou vše chce vzít? Proč dával bonus double aby si zamakali hráči moc peněz aby je sebral?Oč mu vůbec ted jde odrbat zas všechny, pobrat co jde a hlavně, aby jsi každej koupil premko co?Když tohle už zavání komunismem kurna je demokracie tak at se probere už!!!!!!!!!!!Když něco chce dělat tak at použije taky hlavu a to myslím tu nad rameny a ne tu dole!
Ruda
Pořád si myslím, že reforma $ není řešení, musí proběhnout reforma úplně všeho, ale lepší je alespoň něco než nic.
HanyS
Citácia
jannav napsal:

Jak může vůbec být reč reforma jen něčeho !Prostě resetnout teda vše sám mám 2 miliardy klidně at je nemám ale proč bych mněl o vše být odrbán a ostatní co maj nemky,tisíce kreditů,velké množství aut atd. se budou smát jak osli.Už se taky vzpamatujte !To proč má každej ted tolik peněz zavinil Atomas těma odměnama tak proč ted najednou vše chce vzít? Proč dával bonus double aby si zamakali hráči moc peněz aby je sebral?Oč mu vůbec ted jde odrbat zas všechny, pobrat co jde a hlavně, aby jsi každej koupil premko co?Když tohle už zavání komunismem kurna je demokracie tak at se probere už!!!!!!!!!!!Když něco chce dělat tak at použije taky hlavu a to myslím tu nad rameny a ne tu dole!
kamo tak si kup nějakou nemku a nemel.
thorous
Hanys, to máš v realu jenom bochník chleba, nebo proč ti tak záleží na virutální věci?
dhunt
Najlepšie by bolo keby bolo úplné WIPE, hodiny, majetok, úplne všetko
enalan
Souhlasím pro reformu, ale jen s reset money.
Mike
Jsem pro,ale jen reset $$$.
Panther
Ako čitam tie komentáre, že zmazať a všetko ??
Rozmýšlajte nad tým ... predstavte si, že niekolko rokov hráte, zarábate, budujete si firmu, kúpite nemovitosť atď ... a zrazu príde jeden okamih a všetko je fuč ?? O čom by to potom bolo ? Veď to by sa polovia hráčov na to vykašlala ..

To nie .. reformu na peniaze áno .. ale určite nie všetkého ..
ATomas
Myslim ze je na case to uzavrit. Reforma neni planovana. Samozrejme o takovych zasadnich vecech by jste byly informovani mesic predem kdyby se na tom neco zmenilo.

Nejcatejsi problem proc pro reformu jak jsem totak procital byly ceny, ovsem kdyz sosu vetsi odmeny, tak kde je problem ? pomer vydelek/cena se nijak nezmenil. Sice vsechno vic stoji, ale taky se vic vydelava.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%