Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

CONVOYE5
hormoskunk
https://superparba.eu/forum/viewthrea...d_id=70309

Řekni mi, ale ty nevýhody...

Jediná nevýhoda co já vidím je ta, že se musí používat příkazy. Ale to je úplně **** oproti těm výhodám.

Ta tvoje další nevýhoda je pěkná ****!
Za 1. Co by se mělo jako stát, než se spustí convoy. Kdysi to takhle fungovalo a vůbec nikdo nenadával na to že zmizly auta nebo že by neměl patřičné věci pro convoy.
A za 2. Jestli si myslíš, že se něco může **** před spuštěním convoye, tak tak samo se to může **** nyní při čekání u finálního CP. Zmizne auto, spadne hra apodobne věci.

Takže nevím jak ty, ale já vidím pouze jen jednu nevýhodu, oproti hromadu výhodám.

////Odpověď na tvůj příspěvek:

Jsem rád, že si konečně uznal za vhodné nějaké vyepšení convoyů :D
Popravdě nevím jak máš přesně na mysli ten /convoy ID. Jak mám vědět, které ID mám použít? Nebo máš na mysli, že někdo se v chatu zeptá a ostatní se jen napojí na něj?
Dále pokud myslíš podmínku, že hráč musít mít spuštěnou misi. Myslíš každý hráč nebo jen ted zakladající?

To s těma 2 možnostmi bych šáhl asi po té první, aby hráč sám klikl připojit do convoye.

To s tím, že by museli hráči čekat na všechny až dojedou z convoye jsem úplně nechtěl, ale i tak je to velký pokrok, aby se hráči na sebe nemuseli mačkat u finálního CP, co že je teď asi ten největší problém a pokud bude dobře fixly tím popisem co si navrhl tak docela souhlasím s tím co jsi tu napsal. Správně
Upravil hormoskunk dňa 26.09.2015 20:13
ATomas
Tak jsem nad tim premyslel a vymyslel jsem toto:

Zavedl by se prikaz /convoy ID (ID = id hrace).
kdyby jsi to napsal tak by ti to hodialog dialog s tim hracem + vsechny hrace kteri jsou ve stejnem convoi jako to ID. Podminkou je vsak ze hrac musi mit spustenou misi (muze si dat Y aby se mu neodecital cas pri cekani).

Zde jsou dve moznosti.
- Bud by klikl v dialogu na "připojil do convoe" (misi by uz musel mit spustenou, jen by mu to hodilo stejny start mise).
- Nebo by to bylo na pozvani jakehokoliv clena z convoe. (zde by opet platilo ze hrac uz musi mit spustenou misi).

Jakmile by nekdo z hracudojel do cile, tak by to dalo odmenum vsem zucastnenym, nemuseli by byt blizko sebe aby dostali odmenu. Ovsem pokud by jsi dojel driv nez ostatni, nesmel by sis spustit zadnou jinou misi, aby si dostal odmenu za ostatni hrace. Jakmile by sis spustil novou misi automaticky by te to odpojilo ze stareho convoe.
(Toto by urcite ocenily treba novinari,pizzari a rybari ze by mohl idelat pohodlneji convoe)
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
22%
Deathmatche
3 Hlasov
7%