Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

max plat vo firme
hormoskunk
Například já dělám rád teráka a ikdyž sem tam mě terák nebaví, tak zkusím na chvíli jiné zaměstnání a stejně se zanedlouho k terákovi vrátím a dělám ho dlouho. To samé mají hráči i u jiného zaměstnání. To, že o tom jenom takhle mluvíš, že se to stane nemáš 100% vyzkoušené. ANO hodně lidí ti odejde. Ale pár se jich do 14 dnů vrátí, nějací zůstanou a nějací noví přibydou. Pořád o tom mluvíš co se stane, ale ještě si to nevyzkoušel jestli se to opravdu stane. A jak jsem psal už předtím.... Zkus kontaktovat každého majitele firmy, oznámit mu to, že by si chtěl rozjet firmy s max výplatou 90%, nastavíš si ji a určo se někdo další připojí. Už jenom podle příspěvků v této diskusi.
Baseball
Měl jsem 14 lidí, 5 aktivních takže ztrátu 2 - 3 si nemohu dovolit a po vrácení už mi to bude nanic protože mě zruší
hormoskunk
To, ale za to pak nemůže systém firem/výplat jak jsem psal, ale to, že zaměstnání není atraktivní. Nehledal bych chybu v tomhle potom.
Vojto
Každé zamestnanie sa dá rozbehnúť. A ja verím že aj prostitutka, no keď chceš rozbehovať firmu nesmieš byť nato sám. Napr. my v Royal Pizza LV máme plat 90-95 , aktívnych členov máme. Ale máme pri sebe ludí, ktorý pôjdu snami do každého jobu. A keď chceš sám rozhehovať firmu tak to rozbehneš ťažko a ešte keď dáš plat 90 tak vtedy si skončil.
hormoskunk
Kdybych měl čas hrát a měl bych odehraných 300 hodin, bych vám to ukázal :D
Aresmit
Citácia
Vojto napsal:

Každé zamestnanie sa dá rozbehnúť. A ja verím že aj prostitutka, no keď chceš rozbehovať firmu nesmieš byť nato sám. Napr. my v Royal Pizza LV máme plat 90-95 , aktívnych členov máme. Ale máme pri sebe ludí, ktorý pôjdu snami do každého jobu. A keď chceš sám rozhehovať firmu tak to rozbehneš ťažko a ešte keď dáš plat 90 tak vtedy si skončil.

Ve firmě prostitutek momentálně jsem ,je nás 5.... (plat 95%)
thorous
Citácia
hormoskunk napsal:

Například já dělám rád teráka a ikdyž sem tam mě terák nebaví, tak zkusím na chvíli jiné zaměstnání a stejně se zanedlouho k terákovi vrátím a dělám ho dlouho. To samé mají hráči i u jiného zaměstnání. To, že o tom jenom takhle mluvíš, že se to stane nemáš 100% vyzkoušené. ANO hodně lidí ti odejde. Ale pár se jich do 14 dnů vrátí, nějací zůstanou a nějací noví přibydou. Pořád o tom mluvíš co se stane, ale ještě si to nevyzkoušel jestli se to opravdu stane. A jak jsem psal už předtím.... Zkus kontaktovat každého majitele firmy, oznámit mu to, že by si chtěl rozjet firmy s max výplatou 90%, nastavíš si ji a určo se někdo další připojí. Už jenom podle příspěvků v této diskusi.

Hh, jak tohle může tvrdit někdo jako ty, to nechápu. Ve firmě je 32 míst * 3 firmy = 96. Opravdu si myslíš, že v méně využívaných jobech se najde 96 lidí, aby byly firmy plný? Já jsem si ted po dlouhý době koupil firmu a to rusáky, mam tam 26 lidí a to mam nejrozjetěší firmu v oboru. Jasný, rozběhne se jakýkoliv job, ale musíš byt miliardář a prodělávat na odměnách a soutěžích pro členy, pak bys mohl mít firmu plnou. Da fakin logick
hormoskunk
Zatím ale jen vidím, že všichni píšete, jak by to nejspíš dopadlo... Ale že by jste to zkusili to radši né...
No říkejte si co chcete ale nerozmluvíte mi to. To, že tam je málo lidí už teď, nemá zapřičinění systém firem/výplat, ale neatraktivní zaměstnání jak jsem zmínil.
thorous
ne, jenom ne každej je hnup, co furt dělá mise
hormoskunk
To mi chceš říct, že oblíbenější jsou CP zaměstnání? :D no to mi **** prso :D je pravda, že se tam teď moc nedostavuju na server, tak o tomhle nevím, ale je to možné...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%