Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Hip-Hop Rádio
Bravura
Zdravím všechny,
rád bych znovu rozjel projekt rádia a s vaší pomocí by se to i mohlo povést.
Žánr rádia je daný už v popisu a to HIP-HOP. Tím nemysím Smacka, Huga Toxxxe, Sergeie Baracudu apod.
Tím se chci touto cestou zeptat a požádat všechny aby se vyjádřili k návrhu, podpořili rádio a díky podpoře posluchačů aby se rádio i časem zavedlo na server k /radioonline příkazu.

Předběžně se ještě ptám na pozici moderátora rádia, hledám zkušeného moderátora co ovládá SAM Broadcaster a všeobecně streaming, nikoho bez rychlejšího internetového připojení a hlavně OCHOTOU tvořit obsah rádia jak hudbou tak i nápady od sebe, fantazii se meze nekladou.
Díky za podporu.
Ke konci přidávám i odkaz na song který by jste jako posluchači neměli přehlédnout a dle mého stojí za poslech.

UPDATY ADRES PRO STREAM BUDOU ZDE:
Upravil/a Bravura dne 06.10.2015 22:45
Zrušený účet
Ahoj. Žánr hip-hop je určitě pro dost lidí na serveru zajímavý a nic podobného na serveru asi není. Ale víme, jak rádia od hráčů dopadají. Ze začátku nuda, pak je rádio na vrcholu, kdy se najde někdo schopný, vtipný a komunikativní. Pak z ničeho nic rádio přestane fungovat a jede to od začátku.

Věřím, že by jsi rád měl svoje rádio, ale pokud chceš mít dobrý rádio, je kravina mu věnovat pouze jeden žánr. Hráči jsou různí a poslouchají různou hudbu. Najít schopné moderátory, co budou mít neustále nápady, nebudou mít hlas jako 10 letý děti, co se nedají poslouchat, budou neustále vtipní a dokáží s hráči "komunikovat" i přes hlas v rádiu je opravdu něco těžkýho a mam takový tušení, že to opět nedopadne dobře.

Taky jsem chtěl svoje vlastní rádio, jenom tak pro srandu, více se začlenit mezi hráče z pozice administrátora, něco jim sdělovat, "hrát" si s nima, bavit je..., ale řekl jsem si co je PRO a PROTI. Nechci tě odrazovat, dělej, co chceš, buď to vyjde nebo ne. U mě budeš mít podporu, pokud rádio bude na nějaký úrovni. Jestli bude vyvolávat na serveru spam a zbytečný dotazy, kdo moderuje na rádiu, tak přísaham, že tě rozšlapu :D
Bravura
Beru na vědomí šlapání.
Rádio chci vést pravidelně, poctivě a bez přestávek. Časem najmout dalšího člověka a rozjet to ve velkým.
už jsem kdysi rádio i měl a fungovalo celkem dlouho než sem musel přestat kvůli ještě v té době mafiánské diktatuře OSY a Intergramu. Nu což Smile Teď to opět rozjedu a nejen v hip-hopu ale i přibuzných žánrech.
Zrušený účet
Rád uvidím na serveru něco nového, takže do toho!!! Jak jsem napsal, pokud za něco bude stát, budeš mít mojí podporu. Doufám, že máš pořádnej seznam písniček a ne jako na ostatních rádiích, kde hrajou 30 písniček dokola :D

Jinak otázka. OSA a Intergram už je v pohodě? Jak je to teď s autorskýma právama? Když chceš něco publikovat veřejně, což je i rádio v úzkém kruhu lidí, musíš dodržovat autorský práva ne?

Pokud se nemýlím, tak to spadá do zákona č. 121/2000 Sb. a nevím jakého paragrafu, ale je to tzv. "Půjčování" ne? A tím se na to vztahují různé poplatky těmto "organizacím". Jestli se mýlím, tak mě oprav, zajímá mě to ;)
Bravura
OSA a Intergram si nyní účtují za hromadnou smlouvu asi 6500 měsíčně což je pro mne nepřijatelné, jsem zařízen na známém který má zaplacené už.
S tím zákonem máš pravdu, tzv. "půjčování" je pod zákonem a OSA má právo vymáhat "odměny". Pokud ale nepronajímám svůj rádiový čas(reklamy) tak neplatím až takové prachy.
Zrušený účet
Paráda, děkuji za úplný vysvětlení Smile Jsem rád, že sem se nemýlil. Vim, že poplatky jsou dost vysoký na to, aby si někdo jen tak dělal něco pro zábavu. Tak jsem na tebe zvědavý, hodně štěstí Palec nahoru
thorous
Tak držím palce, jestli budeš chtít nějakou inspiraci na songy, tak tohle je peckový rádio s old school hitama http://radiotunes.com/classicrap
Bravura
zítra se vysílá taky, příznivci hip-hopu buďte ready. Bude to peklo.
Grime, hip-hop, rap z 90. let až po současnost, budou padat hlavy!
Od 19:00-20:30 hip-hop stage
Od 20:30-21:15 grime scene worldwide
Od 21:15-22:00 hip-hop don't stop, songy na přání
Tel. číslo do studia: 736119405, SMS s názvy tracků a pokud chcete tak i věnování nebo vaše křestní jméno.
zítra v 18:50 se v hlavním příspěvku objeví odkaz na poslech
Těším se na vás!
TripS
Tak držim palce dotoho stejně jak fifa bych rád viděl něco nové na server Palec nahoru
Bravura
Dnes od 18:30 show plná hip-hopu
18:30-19:45 - HIP HOP DON'T STOP
19:45-20:45 - GRIME SCENE WORLDWIDE
20:45-21:45 - HIP HOP STAGE
Laďte na http://radioo.cz/my?id=106
Od 18:30 se teprve spustí program, dříve ne!
Tr1xmy
Nápad dobrý, škoda, že Hiphop moc nemusím. NO

Každopádne držím palce s rozbehnutím Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%