Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zraz Bratislava
Tr1xmy
Ahojte,

S administrátorom Yamatino108 sme dostali znova nápad oživiť túto ideu aj na Slovensku, konkrétnejšie v Bratislave. Ja som sa toho ako administrátor ujal už v roku 2014, kde mi to však prekazili zdravotné problémy - takže aj moje odchody z administrátorského teamu SuperPařby. Rolu organizátora vtedy dostal LeGacy, ktorý to nakoniec ale z neznámeho dôvodu nezorganizoval a akcia sa zrušila. Zároveň garantujem, že tento zraz sa už na 100% uskutoční. :D
Takže termín samozrejme ešte známy nieje,ale bude to niekedy november/december. Miesto by bolo pravdepodobne vianočné trhy v Bratislave je tam skvelá atmosféra, je to ideálne z hladiska dopravy, je tam vela možností s občerstvením, alko, ealko, poprípade možnosť si zadarmo aj zakorčulovať na ladovej ploche..

to už samozrejme podla dohody Smile

Zraz budem organizovať ja, takže kto bude niečo potrebovať - stačí sa mi ozvať do sz/skype., predom hovorím, tak ako to je u zrazu od CzSK a Teczky, že kto ma nemusí, nemusí chodiť. Je to kamarátsky zraz hráčov, tak tam aj takú atmosféru chcem.

Zatial diskutujte, posielajte návrhy, pýtajte sa Smile

Zároveň Vás poprosím, nechcem t uvidieť žiadne off- topiky - ihneď žiadam moderátora o zmazanie a pozastavenie.

Hi

Upravil Tr1xmy dňa 17.10.2015 22:11
FleX_
Upresnite datum čas a prídem.
Yamatino108
Všetko sa bude ešte riešiť.Toto je čisto orientačný topic aby sa vedelo či by niekto vôbec prišiel+na nápady ako Tr1x napísal.Smile
LeGacy
Citácia
Yamatino108 napsal:

Všetko sa bude ešte riešiť.Toto je čisto orientačný topic aby sa vedelo či by niekto vôbec prišiel+na nápady ako Tr1x napísal.Smile

Rád prídem, nemám to ďaleko, Yama. :-)))

Trix, vtedy sa to nedoriešilo z dôvodu, že som na to nemal nervy, stratil som chuť. :D
Tr1xmy
Tak ju nestrať aj teraz. :D
Ticka
Kludne by som sa prišiel ale uvidím ako víde čas.
Yamatino108
Teším sa,ak by to teda vyšlo Smile!Inak pýtal som sa hráčky Vikush a tá tiež by možno prišla.
Teczka83
Hmmm. November/December? To je Listopad/Prosinec? Kdyby to byl ten prosinec, tak bych přijel. Ale nesměl bych alkohol. Nemám zrovna dobrý spojení do Bratislavy, takže bych jel asi autem. Počkám, jak se vám to tu vyvine Smile
Tr1xmy
Citácia
Teczka83 napsal:

Hmmm. November/December? To je Listopad/Prosinec? Kdyby to byl ten prosinec, tak bych přijel. Ale nesměl bych alkohol. Nemám zrovna dobrý spojení do Bratislavy, takže bych jel asi autem. Počkám, jak se vám to tu vyvine Smile

Jediný mesiac, ktorý viem po česky, je Březen. :D :D

Ale ano, je to listopad/prosinec. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche