Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Jméno - 7,5mg-12mg
Farkas123
Zdravím,

Chtěl bych vytvořit vlastní obrázek nicku, zaplatím 7,5mg-12mg po odeslání a vytvoření příspěvku souhlasíte s následujícími pravidly:

[ ! ] Preferuji částku podle mého vzoru, který se mi bude líbit.
[ ! ] Na výtvor, který není podle představ a mých uvedených podmínek níže nebudu odpovídat a ignorovat ho.
[ ! ] Peníze Vám budou uděleny po skončení banu - za strpení bych mohl i připlatit, peněz mám dost.

Moje představa: Nápis Farkas nějak modrou barvou, ne nějak světlou ani moc tmavou, takovou střední. V pozadí chci mít obrázek SAMP, pokud by bylo možno tak se se dvouma Sawn-off-shotguns. Jak bude obrázek sampu, v levo a v pravo ty zbraně a úplně pod tím chci ten můj nick. Díky
sKiLL
Nevím co si představuješ pod pojmem "SAMP obrázek" zkus nějakej najít a poslat mi ho sem. Ty sawny nebude problém tam dát Smile
Farkas123
Díky moc Smile. Představoval bych si asi takhle, obyčejnej obrázek jako pozadí: [img]http://i.ytimg.com/vi/6TzSjY7fMSY/hqdefault.jpg[/img]

Odkaz: http://i.ytimg.com/vi/6TzSjY7fMSY/hqdefault.jpg
Farkas123
Někdo zájem? :-)
Geroj
Vieš, prirovnam tvoj požiadavok k jedlu, skús dať do polievky: Zemiak, Lekvár, Blato, Nadrvené sklo a Naftu, ak to potom natočíš a zožereš tak ti ten avatar skúsim urobiť.
Groot
Citácia
ThaDonMakaveli napsal:

Vieš, prirovnam tvoj požiadavok k jedlu, skús dať do polievky: Zemiak, Lekvár, Blato, Nadrvené sklo a Naftu, ak to potom natočíš a zožereš tak ti ten avatar skúsim urobiť.

Presne tak. polke čo tam napísal nechápem.. a typujem ,že niesom sám.
Zrušený účet
Pokusim se ze čtvrtky tvýho textu, co jsem pochopil něco udělat o víkendu. Jestli mi napíšeš, že jsi si to takhle nepředstavoval, nebudu se divit, protože jak psali nade mnou.
Geroj
Ja som skôr narážal na zadanie, grafik ako taký keď niečo robí tak to robí aby to bolo čo najzaujímavejšie/najlepšie, ale aj samotný hráč ktorý si chce niečo od grafika nechať vytvoriť musí dodržať nejake kritéria.. proste nejde aby si 3 vrstvy niečoho čo je velke dal na 150x150, kto to dokáže tak klobuk dole ale nemyslim si že to za niečo bue stať.
Zrušený účet
Já profi grafik zvládnu všechno, praxe v PS cca max 10 dní mi dalo hodně a neni problem pro mě něco vytvořit, jsem prostě frajer :D

(Kdo nepochopil, tak jsem amatér, co nic neumí a jenom se snaží se něco málo naučit. A ne, nejsem namyšlený kok*t :D )
Groot
Citácia
ThaDonMakaveli napsal:

Ja som skôr narážal na zadanie, grafik ako taký keď niečo robí tak to robí aby to bolo čo najzaujímavejšie/najlepšie, ale aj samotný hráč ktorý si chce niečo od grafika nechať vytvoriť musí dodržať nejake kritéria.. proste nejde aby si 3 vrstvy niečoho čo je velke dal na 150x150, kto to dokáže tak klobuk dole ale nemyslim si že to za niečo bue stať.
Dať to do takých 3 vrstiev nie je zložité :D ale prekryť to tak ,aby bolo všetko tip tip je zložité :D
Ale máš pravdu nič extra to nebude
OndraS1

img.tpx.cz/uploads/sa-mp-xd.png
Farkas123
Díky fifo,

zde jde vidět, kdo není socka a že to nedělá za prachy. ;)
Groot
Ani já to nerobím pro prachy :D ale delám práce, které jsou reálnejší
Grafiku robím 4fun a niesom expert z grafickej školy a z mojich skúsenotí viem, že to čo chceš je pre nás grafikou (ktorý to robia ako koníče) urobiť z toho grc..
To ,že to Fifa chce urobiť nesvedčí otom, že to robí nežistne ale ,že to chce skúsiť pretože nemá prax a skusenosť v tej grafike a chce zistiť čo dokáže, zato ja viem, že to tiež dokážem, lae zbytočne sa pri tom rozčulim a zistím ,že efektívnejšie bude sa učiť ako sa nervovať Smile
Farkas123
Neberu to jako urážku, jenom se to projevilo.
Zrušený účet
Takže... Opravdu z toho, co jsi napsal se nedalo moc dělat. Je to udělaný podle mě, snad jsi si to alespoň z poloviny takhle představoval.

img.tpx.cz/uploads/Farkas Podpis.png
Farkas123
Děkuju, můžete lock.

Lock!
Ondrah98
Lock!
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race