Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Návrh]Gang systém
SvKBarney
a dodavky nejako ošefovať proste tam je trašne ked ideš iba s car killom alebo rpg
Ruda
Rosťo tím co si napsal se nic nevyřeší, jednoduše by z gangu utekli závodníci a gang systém by byl ještě mrtvější než je teď.
Úplně nejlepší a nejméně agresivní způsob by podle mě bylo random vybírání závodů, jak už tu někdo psal. Prostě by to na GR hodilo do random závodu s nějakým autem. Tohle by bylo každopádně jen dočasné, protože ty GRka se prostě musí v gang systému nějak omezit.
Jiry
Omezíte jakkoliv GRka, i tím random vybíráním a odejdou jezdci tak jako tak, střílení mi přijde o ničem, má to menší hodnotu než ježdění. Běhat furt dokola se sawnama jak blázen a snažit se trefit toho druhýho co lítá úplně stejně,taky není nějaký extra umění.
Prostě bych gang systém nechal tak jak byl...
img.tpx.cz/uploads/rchldkk.png
Grizzly
Citace
Jiry_ napsal:

Omezíte jakkoliv GRka, i tím random vybíráním a odejdou jezdci tak jako tak, střílení mi přijde o ničem, má to menší hodnotu než ježdění. Běhat furt dokola se sawnama jak blázen a snažit se trefit toho druhýho co lítá úplně stejně,taky není nějaký extra umění.

Sdílím tento názor. Dát ještě zpět aby to ubíralo RS při prohře, celkově by bylo nejlepší vrátit gang systém z roku 2012.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
SvKBarney
Pravda no len treba nejako oživiť tie uzemia tam by bolo najviac treba tie rpg a tie auta dať do p... Potom treba ziskavanie zbraní nejako upraviť. A samozrejme zresetovať gangy + urobiť tak aby sa nejazdili iba dva grka neustále tak napríklad. Gang 1. pôjde gr s Gang 2. /zavod bridge tak ten Gang 1. a ten Gang 2. bude môcť isť /zavod bridge až za 3 minuty. A taktiež zvýšiť atraktivitu územi. Že za ne budu odmeny. ako písal napríklad každých 24h za uzemie dostane ten gang $$ a teraz som dostal nápad. Peniaze z tích územi bude závisieť bud od rešpektu alebo ranku gangu.

Grizly na tej fotke som aj jaaa! :D v kill listuuu :D
mkj
Citace
Rosta napsal:

Budu reagovat hlavně na příspěvek od thorouse a i ostatních co píší, že gang race k gangu prostě nepatří. Napadla mě tey taková možná blbost možná ne, protože já do gangu nevidím a nemohu být ani SG že Smouky... Takže k věci , napadlo mě zrušot gang race, uplne ho odendat z gang systemu, ale ne ze serveru. Gangy by teda byli o uzemi a zbranich. Race by ale ze sveta SP nezmizlo, udelalo by se neco jako nove zamestnani (racer) kde by jezdci mohli jezdit klasicke zavody mezi sebou o $ tim by vydelavali jak v ostatnich zamestnani. A aby jsi mohli dokazovat jak je kdo dobry sli by jim z toho klasicky body jak v zamestnani, jen aby to nebylo o tom kdo vice prosedi za PC tak by se body i odcitali za prohrany race až do nuly ( do minusu by body nesli). Bohužel by se tak trochu zttracela pointa blokeru.

Z mobilu.

Zaměstnání racer, ach bože to snad není pravda. Facepalm
mkj
Citace
Jiry_ napsal:

Aha aha, a jezdit dokola bridge jak postiženej, to už je umění pánové.
Xkol
Citace
Rosta napsal:

Budu reagovat hlavně na příspěvek od thorouse a i ostatních co píší, že gang race k gangu prostě nepatří. Napadla mě tey taková možná blbost možná ne, protože já do gangu nevidím a nemohu být ani SG že Smouky... Takže k věci , napadlo mě zrušot gang race, uplne ho odendat z gang systemu, ale ne ze serveru. Gangy by teda byli o uzemi a zbranich. Race by ale ze sveta SP nezmizlo, udelalo by se neco jako nove zamestnani (racer) kde by jezdci mohli jezdit klasicke zavody mezi sebou o $ tim by vydelavali jak v ostatnich zamestnani. A aby jsi mohli dokazovat jak je kdo dobry sli by jim z toho klasicky body jak v zamestnani, jen aby to nebylo o tom kdo vice prosedi za PC tak by se body i odcitali za prohrany race až do nuly ( do minusu by body nesli). Bohužel by se tak trochu zttracela pointa blokeru.

Z mobilu.

Toto myslíš vážne? NemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžu
To rovno môžeš zrušiť gang systém. Nechápem ako ťa toto mohlo napadnúť.
Ruda
Takže běhat furt dokola se sawnama není umění, ale jezdit dva závody umění je. Oukej then. Tím že vrátíte gang systém z 2012 se nic nevyřeší, pořád to bude jen další pakárna kde budou všichni jezdit jen závody. Dřív aspoň ty ostatní aspekty gangu jako území, sawny a tak táhly gangy jako IBčko, ACAB, 18th atd. teďka to bude pořád stejně na ****, dokud se neudělá nějaká radikální změna aby gang nebyl jen o ježdění dvou závodů. Pokud by ty závody byly aspoň random tak by to mělo nějaký smysl a ne jak to vypadá momentálně.
mkj
Přesně jak napsal Ruda. Vy si myslíte bůh ví co jste za krále když přitom jezdíte pořád dva závody dokolečka jak postižený.
SvKBarney
Ale treba dať do gangu viac vecí nie len sawny a grka proste aby tam bolo viac miest. Pitras to ma celkom good vymyslene
MartiN
asi to nepokračuje nijako čo
Geroj
Pomaly to dovrši k tomu že všetci zo systemu pomaly odídu, nasledne sa gangy budu využívať len pre misie, nechápem prečo sa mazalo niečo čo fungovalo.
Suve
01.09.2015 23:31
Založen topic.
Myslím si,že to má ATomas úplně u prdele takže škoda,že to nevyjde :D Hunter
MartiN
asi tak nejako Geroj
_Steve-Man_
Já už na server chodím jenom kvůli gang systému, SP celkově už mě vůbec nebaví, je to tam o tom kdo má víc virtuálních $, je to tam samej kid atd.
Ten gang systém co je ted, to je asi ta největší p!čov!na na SP...
Tohle vede jen k tomu, že všichni s gang systémém skončí. (což už se děje)
Mě osobně už tento systém gangů taky odpuzuje od OD a brzy nejspíš skončím, jediné co mě na SP drží jsou asi moji přítelé.
Já jsem pro gang systém z roku 2012.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů