Informácie o serveri
Čítať tému
Francie
|
|
Mikull |
Pridané 18.11.2015 21:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 3734
Založený: 15.12.11
|
Citácia LoaD_ napsal: Lidi si hlavně neuvědomujou že Slované jakožto nevyhovující rasa byly na seznamu hned po tom co by Adolf dobyl Sovětský Svaz. Ale proč ne, volme ty nacisty, komunisty a různý bloky proti islámu! To je to pravé a jediné řešení! Nejvíc mě ale děsí různé diskuze, kde lidi vyjadřují "názory", tedy spíše myšlenkové výblitky, ohledně hrubé síly proti imigrantům. Teď mluvím o vraždění atp. Počet lajků na těch komentářích mě krapet zaráží a docela mě fascinuje kolik primátů tady žije. I když je pravda že to stejně zůstane jen u silných řečí na internetu. ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 21.11.2015 04:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
On je dost problém že tyhle nacistické názory má většinou ta lůza s IQ kolem 80, kterých je bohužel ve všech státech většina. Normální člověk si uvědomuje že Hitler je věc která by se už nikdy neměla vrátit, bohužel situace jako jsou tyto v lidech často probouzí právě toto negativní a extremistické myšlení. Každopádně co si budeme nalhávat, z podobných situací v minulosti vznikali revoluce, ovšem tam za tím stála i inteligence a ne pouze spodina, která není schopná realizace něčeho takového. Takže situace se bude podle mě nadále zhoršovat a lidi budou dál aktualizovat profilovky na facebooku než aby dělali něco prospěšného. Nejdřív příjde válka a pak změna režimu a je to podle mě blíž než si jsou lidi schopni a ochotni přiznat. // Citácia Nejvíc mě ale děsí různé diskuze, kde lidi vyjadřují "názory", tedy spíše myšlenkové výblitky, ohledně hrubé síly proti imigrantům. S tímhle ale já zase souhlasím. Samozřejmě ne proti veškerým imigrantům, ale nevidím důvod proč by nemělo být povolené použít hrubou sílu k udržení hranic proti nelegálním přistěhovalcům. Už jen existence takového zákonu by podle mě rapidně snížila počet lidí co se snaží dostat přes hranice nelegálně. Celkově by se s nimi mělo nakládat jako s někým kdo tu chce žít a tak musí dodržovat všechny zákony a zvyklosti nebo nemá právo tu nadále existovat. |
|
|
Mikull |
Pridané 21.11.2015 17:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 3734
Založený: 15.12.11
|
Já nemyslel hrubou sílu jako hrubou sílu ale spíše nehumální a brutální zacházení. Neumim se vyjadřovat, moje chyba ![]() |
|
|
thorous |
Pridané 21.11.2015 20:01
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
Založený: 20.10.12
|
Je každýho věc, jak vyjádří svůj soucit, at už minuta ticha, zapálení svíček, nebo nová in moda trikolora na FB, ale že si to dávaj děcka, který vůbec netušej, je věc druhá btw. Adolf Hitler: „Je naším neštěstím, že máme špatné náboženství. Proč nemáme náboženství jako Japonci, kteří považují sebeobětování za vlast za nejvyšší ctnost? Také náboženství mohamedánů by nám vyhovovalo lépe, než křesťanství, které je poddajné a ochablé. Pro ty, co se oháněj, že by Ada zatočil s imigrantama, tak naopak, sympatizoval |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí