Informace o serveru
Číst diskuzi
Návrh na POST:Baviče.
|
|
sheensin |
Přidané 29.11.2015 22:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 25.11.15
|
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by nešel udělat ''POST'' baviče. Dnes mě to tak napadlo že budu přidávat vtipy, různé akce.. Toho typu kdy se hráči budou bavit, né jen se zabíjet. Když se tak dívám někdy na CHAT hráčů, není to tam tolik živý.. SuperPařba je super o tom žádná, ale chce to vylepšit tím že bude někdo kdo se bude starat o zábavu, jasný zábava jsou něco jako eventy jak děláte, ale co takhle udělat normální klasickou zábavu Vtipama, různýma akcema. Bylo by to strašně fajn, rád se podílím na něčem co komunitě pomůže, a co by je mohlo v podstatě i Pobavit. Ta zábava by jim mohla zpříjemnit hru, hraju tu po dlouhé době, Rozhodně chci za tenhle POST bojovat protože mě vyloženě baví lidi bavit, budu rád když o tom popřemýšlíte protože tohle nezní jako špatný nápad. Děkuji a přeji hezký večer //sheensin |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 01.12.2015 09:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Ahoj, v tomhle nějak nevidím smysl... Vtip můžeš napsat do chatu úplně normálně a pak píšeš o nějakých eventech, takže nějak zdvojovat akce se mě taky úplně nezdá...
![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 01.12.2015 16:12
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Ahoj, od vtipů tu máš /noviny. Pokud budou v mezích slušnosti můžeš si i vydělat. Na akce je tu ,,Organizátor Akcí". To je asi vše. A když se s někým domluvíš řekl bych že bude rád když projevíš zájem a pomůžeš mu s akcí. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí