Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Souhlasíte s návrhem?
Ano. 35 Hlasov
88%
Ne. 5 Hlasov
13%
Počet hlasov: 40

Kalkulačka
CzSK
Čest,

neudělal bys kalkulačku? Určitě bodne všem obchodníkům i správcům kteří vrací majetek, počítají ceny aut atp., nemusíme tak lézt pořád do winu. Aktivovala by se příkazem /kalkulacka a šlo by v ní jak psát čísla/znaménka pomocí klávesnice, tak i vyťukávat.
Pokud to zavedeš, pak budu mít pro tebe další vylepšení ale nemá smysl to psát kdybys tohle zamítl.
Upravil CzSK dňa 22.01.2016 13:37
Pandy
To vůbec není špatný nápad, kolikrát když jsem i třeba kupovala blbý kredity tak jsem si chtěla spočítat cenu, aby mě někdo neobral, a ono třeba 1456 kreditů se těžko z hlavy počítá krát 4250 dám příklad a musela jsem rychle do winu a mezi tím to někdo prodal. Možná jen nedělat příkaz /kalkulacka a stacibylo by třeba jen /calc , dlouhých příkazů je na serveru hodně..A myslím, si ,že by byla hodně využívaná

Takže SouhlasímPalec nahoru
RuliiKkO
Nikomu to neuškodí, jsem za.
Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo. Boss

Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man.
Zrušený účet
Aspoň už nebudu muset zneužívat svůj telefon na tyto složité propočty. :D Proto souhlasím s návrhem, je to opravdu otravné hledat někde kalkulačku.
EviL_FusioN
Taky taky souhlasím, doufám že to projde a hodilo by se toSmile
Upravil EviL_FusioN dňa 27.01.2016 15:10
Domes
Ahoj kalkulačku bych taky uvítal na serveru proto SOUHLASÁM

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
MaReK_
Už som videl prepojenie FB a SAMPU tak kalkulačka musí byt easy :D
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
CzSK
Nemusíte souhlasit, bylo to přesunuto do nezařaditelných kvůli problému s výkonem server (poměrně velké zatížení), takže návrh nebude realizován.
Geroj
Keď 80% zaťaženia tvoria scripty na misie tak sa nečuduj ::D
Pandy
Ahá, no tak to je škoda...tak si zase musíte vytáhnout mobily a nebo tužku a papír a počítat.Fakt škoda.Sad
God_Is_Back
Citácia
CzSK napsal:

Čest,

neudělal bys kalkulačku? Určitě bodne všem obchodníkům i správcům kteří vrací majetek, počítají ceny aut atp., nemusíme tak lézt pořád do winu. Aktivovala by se příkazem /kalkulacka a šlo by v ní jak psát čísla/znaménka pomocí klávesnice, tak i vyťukávat.
Pokud to zavedeš, pak budu mít pro tebe další vylepšení ale nemá smysl to psát kdybys tohle zamítl.

Cézet nemáš telefón po ruke alebo kalkulačku?
Podla mna dosť zbytočná vec...
Zawy
Podle mě je to taky zbytečnost. Alespoň pro mě je i kalkulačka na telefonu pohodlnější řešení.
CzSK
Citácia
PENTAGRAM napsal:

Citácia
CzSK napsal:

Čest,

Cézet nemáš telefón po ruke alebo kalkulačku?
Podla mna dosť zbytočná vec...

Telefon mám většinou někde zahozenej a kalkulačku v tašce. Každý den jí vytahovat je celkem kravina když by to mohlo být aplikovaný na serveru s tím, že bys příklad vypočítal a výsledek by se ti napsal do chatu kde by to bylo daleko přehlednější.
Panther
Ak by to nebol problem urobit, tak urcite dobry napad .. ja tiez hlavne pri kreditoch hladam kalkulacku v mobile :D
SenSuj
Super nápad, škoda že nemůže být realizován. Určitě by mi to usnadnilo život na SP. :D
Phedreollogy
Tohle bych moc rád uvítal,ale co,mobil mám při ruce a myslím že vy ostatní téžSmile
Szelby
Dobrý nápad hodně by to ulehčilo...

PS: Návrh kalkulačka nemůže být zrealizován? Ale kravina jako /hokej se na server přidá? :D
Szelbovsky Cool
Reggie_
Návrh parádní, určitě jsem pro. Výhoda by byla, že by se dal rovnou zkopírovat výsledek místo opisování z mobilu nebo z PC.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázaná.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
wlcacek
Citácia
CzSK napsal:

Nemusíte souhlasit, bylo to přesunuto do nezařaditelných kvůli problému s výkonem server (poměrně velké zatížení), takže návrh nebude realizován.

To znamená, že se budeš muset naučit počítat no rofl
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov