Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Odměny za útěk z vězení nevratné?
Ano 36 Hlasů
90%
Ne, protože... 4 Hlasů
10%
Počet hlasů: 40

Anketa - odměny za útěk z vězení
Johnny
Nazdar obecenstvo, navrhuji, aby vypisování odměn za útěk z vězení fungoval na základě hitmanů, čili jakmile vězeň odměnu za útěk vypíše, již ji nemůže vzít zpět.

V současnosti si z toho vězni dělají akorát prču, bo těsně před propuštěním vypisují nehorázné částky, které se jim pak vrátí zpět do na účet a mezitím k vězení letí 5 lidí s nadějí dotyčného osvobodit, který tam ale už není a někde se tlemí na druhé straně mapy, jak je nachytal.

Důkaz viz zde:

img.tpx.cz/uploads/vezni1.jpg

A o 10 sekund později

img.tpx.cz/uploads/vezni2.png

Zde je vidět, jak toho některá individua natvrdo zneužívají.

Takže rekapitulace... jako u hitmana... vypíšeš a nemůžeš už vzít zpět. Tím pádem lidi budou vypisovat pouze v případě vážného zájmu o pomoc z vězení.

Odpověd na ATomasovu otázku, jak ošetříš to, že propuštění budou chtít odměnu zpět?

-Tak logicky když vypisuji odměnu, tak se těch peněz dobrovolně vzdávám, btw nebudu vypisovat miliony, když mi zbývá minuta v lochu, ale vypíšu ten mega v případě, že tam budu hnít hodinu či dvě.

Další možnost ošetřit to časově. Za každou minutu ve vězení, co v momentu vypisování odměny mám, tak lze vypsat částku řekněme 10k. Čili borec, co má v lochu čas 5 minut, může na sebe vypsat odměnu 50k... bodec, co tam hnije půl hodiny, zaplatí za pomoc při útěku 300k.

Toť můj návrh. V současnosti ten příkaz má jedinou funkci a to prankovou.
Rosta
Kravina a co uděláš když vypíšeš odměnu a nikdo nepřijede a odsedíš to? Peníze se vrátí ?
cechyy
Citace
Rosta napsal:

Kravina a co uděláš když vypíšeš odměnu a nikdo nepřijede a odsedíš to? Peníze se vrátí ?

Byl jsem asi 3x ve vězení od toho nového přídání , vždycky když jsem tam byl jsem na sebe vypsal odměnu 200K za 1 min. co byly vycházky tam stály 2 motorky a 1 vrtulník , ještě se mi nestalo ,že by pro mě nikdo nepřijel

PS: SouhlásímSprávně
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Johnny
Proto to budu vypisovat v případě, že mám šanci na to, aby pro mě někdo přijel... ne, když je na serveru 5 lidí. A jak jsem říkal, odměnu vypisuješ i u hitmana s tím, že se těch peněz natvrdo vzdáváš, tutíž si člověk rozmyslí, vypíšu alebo na to se.u a raději si to odsedím, nemyslíš? Smile
Moye
ja jsem pro to aby to bylo stejné jako u hitmana prostě tvoje volba jako vězně je v tom že bud sedíš nebo utikaš. a za utek se halt plati.

a nebo to nastavit tim časem tj 1 min * 10k jak psal johnny podle odmeny by tim padem bylo hned jasny jak dlouho tam dotyčnej ma sedět. za pul hodky by to bylo 300k a to je fer

každopadně zaplatit nevratně. tim padem by si každy rozmyslel jestli to chce nebo ne. a ne se chlubil tim kolik ma kdo v bance.

takže souhlasim
Upravil/a Moye dne 09.02.2016 22:31
Zawy
Citace
Johhny napsal:

A jak jsem říkal, odměnu vypisuješ i u hitmana s tím, že se těch peněz natvrdo vzdáváš

Přesně tak, určitě souhlas.
Johnny
Citace
Rosta napsal:

Když vím, že jsem lidem ukradenej, tak asi nevypisuju ne? Smile Bo dá se očekávat, že nikdo nepřijede přece.
Zrušený účet
Parádní návrh, všímam si toho taky už nějakou dobu a chtěl jsem s něčím přijít, aby se tohle šílenství zastavilo. Jsem rád, že nemusím nic vymýšlet a předběhl jsi mě. Opravdu je stašný, když na sebe vypisují milionové odměny pár vteřin před koncem. Úplně zbytečný pro hráče, kteří mají naději (i když mi přijdou už trošku na hlavu, když tomu někdo věří).

Tohle se nějak ošetřit musí, záleží na tom, jestli je tvůj návrh natolik dobrý, aby prošel. Ale jinak myšlenka skvělá a nezbývá mi nic jiného, než s tebou souhlasit.
Battery
Citace
Johhny napsal:

A jak jsem říkal, odměnu vypisuješ i u hitmana s tím, že se těch peněz natvrdo vzdáváš

Souhlasím.

MADING
Jasný dělají si z toho jen srandu a ostatní se za tím jen bez důvodně honí souhlas ✅
Morrison321
Tiež som si všimol že 90% hráčov to berie len ako novú hračku
Brendy
Alebo by som to obmedzil na nejakych 200k - 500k pripadne by sa mohlo nieco poriesit, zecim si dlhsie vo vazeni mozes vypisat viac...

Napr.:
10 min - 250k
20 min - 500k

A pomaly by sa to stupnovalo
ATomas
Jen to v tom navrhu neni jasne napsane. ale pokud hrac vypise na sebe odmenu dejme tomu 30k ale nikdo mu k uteku nepomuze tech 30k se tomu vezni uz nevrati...
Johnny
Citace
ATomas napsal:

Jen to v tom navrhu neni jasne napsane. ale pokud hrac vypise na sebe odmenu dejme tomu 30k ale nikdo mu k uteku nepomuze tech 30k se tomu vezni uz nevrati...

Přesně tak.

Omez to pouze časově. Při použití příkazu /utek to automaticky spočítá výši odměny podle nastaveného standartu, např. každá započatá minuta za 10k. Hráč vězeň tak nemusí složitě přemýšlet, kolik peněz hodí do éteru a motivuje tak lidi tam venku pro ně přijet, popř. s nimi domluvit podrobnosti útěku.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%