Informace o serveru
Číst diskuzi
Ultima Online
|
|
Miyu |
Přidané 01.04.2016 08:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 43
Založený: 10.11.15
|
(Ak som tento topic založil na zlom mieste tak sa ospravedlňujem a žiadam o presunutie na správne miesto) Ale k veci... Zdravíčko, rád by som sa spýtal, či je tu medzi vami niekto, kto pozná, prípadne sa aj vyzná v hre (dosť starej) menom Ultima Online. Ako to povedať, je to taká staršia MMORPG hra. Neviem ju momentálne podrobne popísať, ale dám sem screen zo základnej Ultimy, možno niektorým z vás dačo povie a spoznáte to. Ide mi hlavne o to, či tu niekto je, kto sa v tej v hre vyzná, hlavne v skriptoch (tuším C++ sa tam používa) a či by mi s tým niekedy vedel pomôcť. :-) Viem, že medzi vami sú tu skôr taký náročnejší ludia/hráči, pre ktorých je asi San Andreas najstaršia hra, ale prípadne ak by sa tu niekto našiel, bol by som velmi rád. :-) Dopredu ďakujem za odpoveď. Tu je ten screen, je to len z môjho serveru, kde tak skoro do slova nič nie je, ale prepracované to vypadá lepšie. :-) [img]http://s5.postimg.org/u1dsmavjb/Screen_Shot_20160331004649.png[/img] |
|
|
Ruda |
Přidané 03.04.2016 01:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Citace kuro-miyu napsal: Hrál jsem několik(hodně) let zpátky na hodně serverech, ale rovnou ti řeknu že dneska tu lidi, co dokáží nascriptovat UO server, spočítáš na prstech jedný ruky v celý Český Republice. :-D Takže na SAMP portálu pochybuju že ti někdo pomůže. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí