Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Přidat na server?
Ano 18 Hlasů
64%
Ne 10 Hlasů
36%
Počet hlasů: 28

1. navrh ktery jsem nepromýšlel moc dlouho :D
hormoskunk
Zdar,
už párkrát mě napadlo, že by u všech zaměstnáních, měla být nějaká navíc odměna (ne finanční), pokud dosáhne nějakého velkého počtu bodů v daném zaměstnání jako totální profík v oboru. Tím však myslím, ale větší číslo například 10 000 bodů. (teď si nejsem jistý zda body fungujou stejně jak předtím nebo se to trochu poměnilo, protože například u dealera by ten počet bodů měl být třeba 100 000 - to už je na tobě, aby to pak bylo v přímé úměře pokud to funguje stejně)...

Navrhoval, bych teda přidat 6. hodnost u všech zaměstnání.

1. Do této hodnosti by spadalo to samé co je v 5. hodnosti + dvojnásobek nábojů daných zbraní z 5. hodnosti.
2. V 6. hodnosti by mohly všechny zaměstnání dělat mise v libovolných autech. (tzn. zaměstnání kde byly povoleny všechny auta v 5. hodnosti by se posunuly až na 6. hodnost)
3. Začlo by jim fungovat warpování během mise(jen pokud mají premium)
4. Přivolání auta, warpování, opravování, /afk, /kill a všude kde musí hráč čekat na danou věco po vyvolání příkazu by se zmenšil čas o polovinu. (přivolani 5, warp 2 afk 5 kill 2 atd atd)

Byly by to výhody nové hodnosti, tzn když změním zaměstnání, kde nemám na to body automaticky přijdu o ty 4 výhody co jsem výše napsal. Myslím ,že hráči za tolik bodů u zaměstnání by mohli být něčím pořádným odvděčeni za věrnost k zaměstnání a peníze nemá cenu přidávat, když jich je dost.

Co vy na to? :D
Upravil/a hormoskunk dne 29.03.2016 18:19
Provo
Máš to dobře promyšlené, já nemohu nic víc než souhlasit. Určitě by to uvítalo dost hráčů, nápad je opravdu skvělý, a nevím co k němu dodat.
Nosferatu
Vypadá to dobře a opět něco na víc a ne to, že dosáhneš max hodnosti a tím to končí.
Něco takového něco na víc, více možností díky 6 hodnosti v jobu by byl přínosem i to povolení veškerých vozidel.
Ale přidal bych k tomu prostě i tenhle návrh.
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=74801
Tak nějak to spojit, myslím si, že by to špatné nebylo ten tvůj návrh a ještě k tomu vrátit tento.
I kill people and I like it
SenSuj
Proč si všichni tu hru chcete víc a víc usnadňovat? Pro mě strašně moc výhod, ale například s přivoláním aut víc než souhlasím.
Provo
Jaké v tom vidíš usnadnění?
MajoKotleba
dakedy si na warp / opravu nemal interval a hned ta opravilo aj za jazdy myslim
//E +by som dake taketo vyhody dal aj za odohrate hodiny napr 1500-2000h+
Upravil/a MajoKotleba dne 29.03.2016 19:28
Majo441
Musím súhlasiť pretože mám u 3 zamestnaní cez 20 000 bodov a nič za to nemám. Navyše ani neviem kto má viac a o kolko. Aj keď tie warpy a hocijake vozidlo u kamionistu/pilota... asi využitie nenájde. Ale tie zbrane sa určite hodia. Na koniec mi 10 000 bodov príde málo možno by som to dal asi až na 15 000.
PatoMRZK
Tenhle nápad se mi líbí , možná to přiláká víc hráčů
Groot
Citace
Myslím ,že hráči za tolik bodů u zaměstnání by mohli být něčím pořádným odvděčeni za věrnost k zaměstnání a peníze nemá cenu přidávat, když jich je dost.

Presne pre toto je to fakt super nápad ;) 70% hráčov nevie čo chce na SP poriadne robiť :D
Ruda
Hele spíš nesouhlas. S tím jak je strašně jednoduchý ty body udělat by byl nesmysl za to dávat ještě nějaký extra výhody. Kdyby bylo třeba fakt hard se dostat na poslední pozici(v řádech týdnú/měsíců) tak by to určitě bylo fajn. Nicméně takhle je to jak kdybys tu výhodu dal všem, takže ji vlastně nedáš nikomu.
Geroj
A stále viac a viac navrhov ktoré prinesu peniaze do obehu, nein.
hormoskunk
Citace
Ruda napsal:

Hele spíš nesouhlas. S tím jak je strašně jednoduchý ty body udělat by byl nesmysl za to dávat ještě nějaký extra výhody. Kdyby bylo třeba fakt hard se dostat na poslední pozici(v řádech týdnú/měsíců) tak by to určitě bylo fajn. Nicméně takhle je to jak kdybys tu výhodu dal všem, takže ji vlastně nedáš nikomu.

10000 bodu u bezpečaka nikdo nikdy neměl... u teraka (u jedno z TOP zaměstnání má přes 10 000 bodů asi 5 hráčů)... myslím, že ostatní zaměstnání na tom budou podobně, takže ta výhoda teda nebude pro všechny....

Citace

četl si celý ten návrh?
píšu tam snad o nějakých penězích?
Geroj
Citace
hormoskunk napsal:

Citace
Ruda napsal:

10000 bodu u bezpečaka nikdo nikdy neměl... u teraka (u jedno z TOP zaměstnání má přes 10 000 bodů asi 5 hráčů)... myslím, že ostatní zaměstnání na tom budou podobně, takže ta výhoda teda nebude pro všechny....

Citace

četl si celý ten návrh?

Všetko čo pridáš hráč využije a premení na peniaze.
hormoskunk
Citace
Geroj napsal:

Citace
hormoskunk napsal:

Citace
Ruda napsal:

Citace

četl si celý ten návrh?

Všetko čo pridáš hráč využije a premení na peniaze.

ok... dal jsem 4 věci co by přibyly z toho 3 nejdou nijak proměnit ani prodat hračovi...

a co se tyka těch zbraní tak dvojnasobek naboju zbraní zase neni tak moc peněz... těch naboju je i tak malo takže nevidim kde by se "přidavaly" penize na server
Ruda
Nějakej finanční outcome bych nijak zvlášť neřešil, pokud jsem to pochopil správně tak by se nevygenerovalo dost peněz na to, aby to bylo nějakým způsobem podstatný. Celkový množství peněz na serveru se nezvýší, pouze se přesunou k jiným lidem. A i kdyby to generovalo nějaký peníze ze serveru tak jsou to tak malý částky, který při tomhle stavu ekonomiky absolutně nehrají roli. Ta ekonomika se tímhle už prostě víc do**** nedá, protože by se jednalo o relativně malé částky. Proti celkovým financím na serveru se musí bojovat jinak a ne sabotováním relativně dobrých nápadů. Je potřeba se taky občas zamyslet nad tím jak to bude fungovat, než něco začnete kritizovat. ;)

Jinak nakonec teda souhlasím s tímhle návrhem z toho důvodu že jsem to předtím asi špatně přečetl nebo pochopil(nebo si to snad přepsal, I dunno), měl jsem za to že tyhle výhody chceš dávat každýmu kdo dosáhne maximální hodnosti.

BTW: Měl by ses ještě zamyslet nad tím, jak by si určil tu hranici, protože by měla být přímo úměrná pro všechna povolání, ale zase nemůže být fixní, protože u každého povolání je jinak obtížné sehnat body. Vůbec bych se nebál ani toho aby se to dalo pouze prvním 10 s největším počtem bodů u daného zaměstnaní, ale to už každopádně nechám na tobě, jak si to vymyslíš.
mkj
Citace
2. V 6. hodnosti by mohly všechny zaměstnání dělat mise v libovolných autech. (tzn. zaměstnání kde byly povoleny všechny auta v 5. hodnosti by se posunuly až na 6. hodnost)

Nesouhlasím- kdyz si popelar tak asi nebudes jezdit se savanou, to stejne rybar, autobusak a ja nevim co dal

Citace

Nesouhlasím- totalni blbost, uz vidim ty penize kdyz se jako zdravotnik od sf nemocnice warpnu do lv a v klidu si to tam dojedu behem jedny minuty.

Citace
1. Do této hodnosti by spadalo to samé co je v 5. hodnosti + dvojnásobek nábojů daných zbraní z 5. hodnosti.

Souhlasím

Citace
4. Přivolání auta, warpování, opravování, /afk, /kill a všude kde musí hráč čekat na danou věco po vyvolání příkazu by se zmenšil čas o polovinu. (přivolani 5, warp 2 afk 5 kill 2 atd atd)

Nesouhlasim- afk: y, /kill: naco?
Xderzon
Citace

To, jsi podle mě, dost nevymyslel. Pokuď na klávesnici, v době mise dáš tlačítko Y, dá ti to AFK. /kill - Naco Ti to bude? Misi můžeš zrušit příkazem /zrusmisi a nebo, třeba když dojedeš do cíle a příkaz /kill je pro tebe volný.
Melmen
Citace
mkj napsal:

Nesouhlasím- totalni blbost, uz vidim ty penize kdyz se jako zdravotnik od sf nemocnice warpnu do lv a v klidu si to tam dojedu behem jedny minuty.

Jaké peníze? Dostal by ani ne 5.000$. Tam záleží na tom, kolik najedeš KM.

Citace
To, jsi podle mě, dost nevymyslel. Pokuď na klávesnici, v době mise dáš tlačítko Y, dá ti to AFK. /kill - Naco Ti to bude? Misi můžeš zrušit příkazem /zrusmisi a nebo, třeba když dojedeš do cíle a příkaz /kill je pro tebe volný.

Pokud jsem to dobře pochopil z návrhu, tak tyto výhody bys měl po celou dobu, pokud bys byl zaměstnaný v tom povolání, kde máš ty body. Takže to není jen při misi, ale celkově.
mkj
Citace
Melmen napsal:

Citace
mkj napsal:

Jaké peníze? Dostal by ani ne 5.000$. Tam záleží na tom, kolik najedeš KM.

Citace

Pokud jsem to dobře pochopil z návrhu, tak tyto výhody bys měl po celou dobu, pokud bys byl zaměstnaný v tom povolání, kde máš ty body. Takže to není jen při misi, ale celkově.

Hlavne ze kdyz se taxikar warpne tak mu to ty kilomentry napocita vid.
MaReK_
Ja by tu dal system achviementov a tam: Urobíš 500 misii s takym a takym autom atd... a máš nejakú odmenu. Tiež TOP kto ma kolko už urobené.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně