Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Co myslíte?
Zvýšit taxu u mechanika 11 Hlasů
73%
Snížit taxu u pizzaře,zdravotníka,prostitutky o 50% 4 Hlasů
27%
Počet hlasů: 15

Zvýšení/snížení taxy
carbon
Ahoj,

Navrhuji aby se zvýšila taxa u zaměstnání MECHANIK na 10.000$. Když už se platí za blbou pizzu/zdravotníka/prostitutku 10k tak proč né za mechanika?

Proto navrhuji buď zvýšit taxu u mechanika na 10k NEBO snížit taxu u prostitutky/zdravotníka/pizzaře o polovinu.

Beru jakoukoliv kritiku.
Kurkuma
Já bych to nechal tak, jak to je. Zvedneš to u mechaniků a přijdou taxikáři. Kolik lidí na serveru využívá prostitutky? A kolik mechaniky? Mechanici se využívají tak 10x víc. Teď mám bez h. bonusu s taxou 5k 50k+- takže bych měl 100k + hodinový bonus. Sorry, ale další $ do oběhu. A když to snížíš u ostatních tak to přestanou dělat, protože kdo si volá prostitutku? Jen na RP. A mise taxa neovlivní.
MajoKotleba
za mechanika si vydelas 3mg ked stojis len na warpe ale co taky pizzar ten este musi furt chodit po pizzu a prostitutka nemuze bejt afk aby slo /pimp jako u mechanika alebo /lekar tky nemoze byt afk takze je to dobre tak ako to je, je to vyvazene
carbon
Citace
kurkuma napsal:

Teď mám bez h. bonusu s taxou 5k 50k+- takže bych měl 100k + hodinový bonus.

To je pěkná blbost BEZ H. BONUSU S TAXOU 5K máš za opravení +/- 30k
S 10h. bonusem máš +/- 60k tak zas nepřeháněj dík!
Baseball
Vybreceli jste si taxu na 5,000 i s minulou jste vydelavali moc , V ZADNEM PRIPADE. To si spis hrac zabola taxi než mechanika.

Ty ostatni zas nemaj tolik zakazniku. Nechal bych to takto.
Kurkuma
Citace
carbon napsal:

Citace
kurkuma napsal:

Teď mám bez h. bonusu s taxou 5k 50k+- takže bych měl 100k + hodinový bonus.

Mysli si co chceš, včera jsem měl za jednoho 45k. Na 100% děláš mechanika a potřebuješ $ jinak by jsi tuhle diskuzi ani nezakládal, ale jak jsem psal nechat to tak jak to je.
SenSuj
Nemám na mechanika už ted, takže EE. Wcs
MADING
Takové debaty o zvýšení nebo snížení taxy u jobů nemají moc smysl protože každý si bude hájít názor svého zaměstnání ale osobně bych dal všem stejně aby si nikdo nic nevyčítal ano sice třeba nelze srovnávat mechanika a prostitutku kde je rozdíl taxy o 5 000 $ ano mechanik je volanější ale zase prostitutka má také mise což mechanik nemá takže by bylo nejlepší buď všichni taxu třeba 5k nebo 10k
Frenk98
Citace

Dřív byla taxa 3 500 a všem bylo fajn, teď 5 000 a chceš 10 000 ? Neblbni Smile
HrBeeeC
Bereš jakoukoliv kritiku.
Tak k věci.
Jednoduše - Abys vydělával, když jsi afk ještě víc. To mi stačí. Nesouhlasim.
Mechaniky si volá dost lidí.
Ondrah98
Jop zvýšíme odměny mechanikovi, kde někteří jen stojí na warpu s /afk a zneužívají toho. Tak proč nevydělat ještě víc co? Obsazeno
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche