Informace o serveru
Číst diskuzi
SnEaKova vizitka
|
|
SnEaK |
Přidané 16.04.2016 22:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 22
Založený: 21.02.16
|
![]() Nick na serveru: SnEaK Odehrané hodiny: 20 (v minulém účtu přes 800 hodin -za neaktivitu se mi smazal) Bankovní obnos: 10mg a stoupá Marihuana: 0g Vlastním dům: 269 Vlastním hotel: Pronájem v Dillimore a jinde Členem gangu: Hráčská strana SP Oblibený administrátor: (je jich více) Elda,HrBeeeC,Fifa,ZeLi_, (bývalý) Battery,Ameli1,Nosferatu,Vikush,Kikush a Salamoun(Salámek) Oblibení hráči: Tak těch je taky velmi moc. Ale asi mezi tu TOP 5 patří: Cairny,[Z]abo[S],Baseball(admin),Elda(admin) a Black(admin) Nejoblíbenější příkaz: /port /kill /cb /archivpm /archivdotazu /report Nejoblíbenější akce: Kopec smrti, Závody autovraků, Tuning sraz a Sky race Oblíbené vozidlo: Cheetah,Infernus a Sultan Práce administrátorů?:Tak jako je to různé,ale počet banů a kicků pořád roste jak tak koukám ![]() ![]() Nick na webu: SnEaK Počet komentářů: jsem nováček (zatím nic moc) Počet příspěvků ve fóru: jsem nováček (zatím nic moc) Nej. screen: nic jsem nenašel (Dodám později) Nej. video: také jsem nic nenašel (opět dodám později) ![]() Jméno: David Datum narození: 21.1.2001 Věk: 15 Bydliště: Liberecký kraj Počet kamarádu: Těch je spousta ![]() Stav: Zadaný Zaměstnání: Kuchař Vzdělání: Základní vzdělání,pracuju na Středním. Jazyky: Čeština,Angličtina,Němčina Děti: Ještě brzo. Ale jsou i ženy co otěhotní v šestnácti letech ![]() ![]() S kým bydlim: Společně už s dospělou ségrou (zatim) Sexuální orientace: Hetero Něco o mně: Čau. Jmenuju se David. Je mi 15 let. Chodim na Střední Školu Gastronomie a Služeb v Liberci. Mezi mé zájmy patří hraní na SuperPařbě a sportování. Mimo jiné rád hraju fotbal a hokej. Také rád vařim. Mám kočku jménem Cockie(Kukí) a psa jménem Lucky. Co se týče SuperPařby a celkově SAMP,tak jsem měl malou pauzu,protože jsem se musel učit do školy a měl jsem co dělat,aby mi do schránky přišel lístek ze Střední že mě přijali. Ale ted jsem nějak v pohodě a můžu se opět věnovat SAMP a zároven učení v jednom,protože se mi uvolnilo spoustu volného času,co jsem dříve neměl. Tak to by bylo nějak všechno. ![]() Povaha: Flegmatik Pohled na svět: Optimista Moje povaha: Aktivní,Zábavný,Kamarádský,Upřímný a občas naštvaný ![]() Výška: 180cm Hmotnost: 76kg Postava: Aktivní/Sportovní Barva očí: hnědozelené Barva vlasů: hnědá Brýle: nenosím Vousy: no už se to rýsuje ![]() Kouření: omezil jsem Alkohol: jsem zatim čistej Sex: jak jsem říkal,je ještě brzo Zavisloti: Tak asi především rodina a přátelé. Pak asi moje koníčky jako například sport. ![]() Zájmy: Rodiny,Sport,Kamrádi Zviřata: Kočka,Pes Hudba: Rock,atd. Sport: skoro všechen ![]() Motto: žádné Webová stránka: už žádná Oblíbená muzika: Rock a všechno okolo Oblíbené jídlo: Kuře na kari Oblíbené pití: Kofola Oblíbená barva: modrá a žlutá Oblíbený film: Fakjů pane učiteli Oblíbená kniha: Harry Potter Předem děkuju za přečtení mojí vizitky a doufám,že se vám bude líbit:-)) Upravil/a SnEaK dne 25.04.2016 23:26 |
|
|
Tojo |
Přidané 16.04.2016 22:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 14
Založený: 16.04.16
|
Ahoj, vizitka pěkná a jak tak koukám nedávno si po pauze znovu začal hrát tak jako já, tak se třeba někdy potkáme např. Při plnění levelů... ![]() Upravil/a Tojo dne 17.04.2016 08:02 |
|
|
SnEaK |
Přidané 16.04.2016 22:58
|
|
Citace Tojo napsal: Díky Tojo. Jojo určitě se někdy potkáme:-). |
|
|
Cappuccino |
Přidané 17.04.2016 07:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj, tvojí vizitku jsem rozklikl náhodou. Každopádně je pěkně zpracovaná ikdyž já bych osobně nedělal vizitku s 20ti hodinama, ale budiž. ![]() ![]() |
|
|
SnEaK |
Přidané 17.04.2016 10:07
|
|
Citace Taiki napsal: Díky:-) Každopádně vizitku jsem chtěl dělat už s mím minulím účtem ![]() ![]() |
|
|
Primer |
Přidané 17.04.2016 11:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 423
Založený: 25.10.15
|
Ahoj,vizitka je informačne dobre spracovaná ale ešte si sa na nej mohol trocha zahrať napr. dať niake nadpisy atď..Ako hráča ťa vôbec nepoznám,možno len tak z videnia,no ale aj presto ti prajem vela štastia v živote aj na servery... |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
11 HlasůSkyrace
14 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
5 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí