Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

/specgr ?
Ameli1
Byl jsem poprošen, abych tomu dal více méně zelenou, takže se budu snažit vyhovět, v rámci možností.

Svoje předchozí příspěvky mazat nebudu, jelikož si za nimi stojím.

Nicméně, pokud jste tady smíření s tím, že to do jisté míry bude ovlivňovat šance na výhru u GR, tak prosím, zaveďte si to. Však každá změna se dá také odendat, na základě Feedbacku.

Jak jsem napsal, svoje názory si zastávám i nadále. Chápu, že si to tady hodně gangové komunity chce vyzkoušet, protože nemá do čeho píchnout a do AT se jim kvůli tomuto příkazu bohužel nechce. Ale já, jako někdo, kdo za tím vidí i ty nevýhody, tak komentuju takto.

Je pravda, jak tu bylo zmiňováno, že pokud je racer neschopný, tak se i tak nevyhne, ale každý detail může dělat rozdíl v šanci na výhru.

To, že sem píšu tohle neznamená, že s tím souhlasím.
Věřím, že se přestanete nudit a možná se někteří méně zkušení hráči i něco přiučí.

Každopádně, klidně si to zaveďte, a pevně doufám, že si na to sami nezačnete po nějaké době stěžovat. Snad brzy nepřijdete, že byste chtěli víc admin příkazů.
Baseball
*REKONSTRUKCE*To já ne!

*REKONSTRUKCE*To já ne!
Ameli1
Baseball
Ameli1
Ezy
Na jednu stranu určitě je to velké +
Ale myslím si i To, že ti při specovaní na GR lidi dost pomůžou. a jednoduché věcí jsou nudné :D
Já prozatím dávám "Nesouhlas"
Grizzly
Ty vole jak ti **** někdo pomůže když tě bude specovat, maximálně že ti napíše "čelo", ale to samý ti napíše i bloker. Navíc když už znáš některý blokery, tak znáš i jejich styl blokování, takže tyhle nesmysly o tom jak každej bude znásilňovat camhack atd. jsou úplně výkřiky do prázdna. Jezdí se víceméně 3 závody na GR a každej, kdo to jezdí aspoň trochu na úrovni, ví kde a kdy má bloker jakou příležitost. Peace.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
S0uky
Grizzly můžu si z tebe udělat tiskového mluvčího ? *gp*

Jak říkáš, "výkřiky do prázdna".
Move
Určitě souhlasím.

ty kecy, že ten kdo specuje= pomáha, si strčte někam . . .

Ti co davají nesouhlas, zřejmě použivají nějaké zvyhodňovací mody při gr a nechtěji, aby se na to přišlo viz.mikeey Pusinka pro tebe
Domo10
Super nápad. Súhlas.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche