Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zrusit mazani aut ?
Ano 28 Hlasů
65%
Ne 15 Hlasů
35%
Počet hlasů: 43

Odebrani nepouzivanych vozidel
ATomas
Zdravím,
myslim ze uz byl odebran dostatek vozidel z obehu, coz byl hlavni smysl teto zmeny. A rekmene si pravdu, kdybych rekl ze to chci za chvili zrusit, tak by jste hledali zpusob jak ty auta tu chvili podrzet.

Myslim ze by se mohlo zrusit to odkupovani aut serveru (ovsem u domu a nemovitosti to zustane jak je).

Ovsem udelal bych tam zmenu, vozidla by se fixovala na sloty, jako to bylo drive, protoze se tu nasli hraci, kteri obchazeli tento system a pouzivali ty auta i bez premka.

Tzn auta na slotech 2,3,4,5,6,7 by nesli bez premka pouzivat. tzn kdyz odparkujete auto ze slotu 0 tak se to neposune jako ted.

Stejnak spousta hracu doted nepochopila ze uz neexistuje neco jako house nebo hotel slot. Myslim ze bude lepsi, kdyz to zase existovat bude Smile
thorous
Chceš to zrušit a za měsíc novinka, že se budou mazat auta, protože jich je hodně, u blbečků na dvorečku. Vlastně ani nechápu, proč se ptáš lidí na názor, když si stejně děláš co chceš, přitom všechno vidíš jenom z jednoho úhlu. viz můžete mít neomezeno domů - mazání domů, protože máte moc domů.

Hlasuju pro zrušení
MADING
Tak je dobrý že to bylo jen na čas aby dostali vozidla z oběhu ale jak už jsem ti psal byla by to jen věc kdy by hráči vyhazovali $ za kredity oknem protože každý hráč není na serveru nonstop a zbytečně kupovat prémka na dny kdy hráč na serveru není jen aby mohl mít více jak 2 vozidla je blbost takže jsem určitě pro zrušení mazání vozidel Správně
apolo14
Nechápu, proč to zase chcete zrušit. KDyž už si to sem přidal tak to tak nech ne ? Stejně za měsíc pokud to odebereš tak to sem plácneš zase protože bude moc aut. Takže jako nevím jestli to má vůbec cenu. Stejně to tu zase někdy zavedeš tak nechápu proč to nenechat tak jak to je to zase za měsíc bude další novinka kde se budou mazat auta ?? To už mě příjde jako fakt dost velká blbost když už si to sem přidal tak to tu nech. Hlasuju proti zrušení ! Jednou už to tu je tak to tu nech aspon nákou chvilku
Nosferatu
Brečelo se když se tato novinka zavedla a když se ruší, tak tu opět vidím pláč.
Je mi jasné, že si tady pobrečí ti, co s tím systémem obchodovali a nakupovali věci pod defkou, aby takhle přišli na peníze.
Je jasné, že vaše spokojenost nikdy nedosáhne 100% a ještě tu jde krásně vidět to, že nadáváte úplně na vše, ale přitom si na vše strašně rychle zvyknete a když se vám do toho opět zasáhne, tak je tu opět ten pláč to nervové hroucení a podobně.
Po celou dobu co tahle novinka je jsem v /pm neviděl nic jiného než : ''Jakou má defku tohle auto a jakou zase tam to auto'' Jen proto aby se na tom někteří snažili nahrabat.
ATome, souhlasím a rozhodně to tak udělat. Správně
I kill people and I like it
ATomas
Citace
Nosferatu napsal:

Je mi jasné, že si tady pobrečí ti, co s tím systémem obchodovali a nakupovali věci pod defkou, aby takhle přišli na peníze.
Je jasné, že vaše spokojenost nikdy nedosáhne 100% a ještě tu jde krásně vidět to, že nadáváte úplně na vše, ale přitom si na vše strašně rychle zvyknete a když se vám do toho opět zasáhne, tak je tu opět ten pláč to nervové hroucení a podobně.
Po celou dobu co tahle novinka jsem v /pm neviděl nic jiného než : ''Jakou má defku tohle auto a jakou zase tam to auto'' Jen proto aby se na tom někteří snažili nahrabat.

Skvele receno
Geroj
Súhlasim len preto aby bolo viac brekotu, mne je to fuk, všetky zarobene peniaze idu do kreditov takže u mňa nie je čo riešiť, Správně
Baseball
Souhlasím se zrušením tohoto, ani jdyž jim napíšeš jak to funguje někteří nepochopí.

Teczka83
Citace
Nosferatu napsal:

Po celou dobu co tahle novinka je jsem v /pm neviděl nic jiného než : ''Jakou má defku tohle auto a jakou zase tam to auto'' Jen proto aby se na tom někteří snažili nahrabat.

Přesně! "na vše si zvyknete"... Tu je ale vidět, jak vás zajímá spokojenost hráčů Smile
Mixer
Nejlepší by byl vratit premka tak jak byly tak 2 roky do zadu + /garaz .Podle mě to bylo přehlednější a jak si psal nedalo se to obchazet . Hlasoval jsem pro zrušení
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Krowky
Primer
Ja som hlasoval proti zrušeniu,už len z toho dôvodu že dosť vela vecí na SP ktoré si hráči kúpujú ale ích nepoužívajú hlavne tie auta....Správně
Bony

Jediný co se mi zamlouvá je ta změna premia
Bwencik11
Souhlasím s odebráním vozidel. Nebo by jenom stačilo to začat mazat od 4+ vozidel to znamená: Mám 8 vozidel a nemám premko ani premium garáž a v tuhle chvíli se odeberou 4 vozidla..

Snad to šlo pochopit :D
Mikull
Je jedno jak dokonalý systém uděláš, stejně si hráči najdou cestu jak to obcházet. LOOL
hormoskunk
More mi řekni čeho si dosáhl, že jsi odebral vozidla z oběhu, když si za vozidla daval hračum defaultní cenu vozidla... Facepalm teď, když to zase zrušíš, tak si lidi auta znovu nakoupí Na hlavu Jediná změna teda co nastane, že si budou maximálně nakupovat na počet slotů, který nastavíš, ale pořád si je hráči můžou naplnit během 5 minut co to změníš na serveru a a zase je nebudou muset používat. Někdy tu tvou logiku teda nechápu... hlasovat ani není třeba, protože to nemá cenu
hormoskunk
Citace
Nosferatu napsal:

Nojo zvyknete... ano část hráčů si zvykne. Ale hodně hráčů po více a více změnách přestanou hrát, protože ztratí chuť hrát. Se podívej kolik je hráčů na serveru přes den. 2 roky zpátky to bylo narvané a teď tam je z bídou 200.

Je mi jasné, že hra je stará a je spoustu nových her a pomalu se ztrácí zájem o SAMP, ale věř mi, že s brutálními změnami co tu někdy atomas přijde si akorát sám škodí a tomu úbytku docela dost pomáhá. Ono to nepřijde najednou, ale pomalu časem ti hráči přestávají hrát.
Ameli1
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů