Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[ ! ] TS3 SP - OFFICÁLNÁ ANKETA [ ! ]
_iGDuff_
Můj hlas dávám Szelbymu.Byl spolumajitelem bývalého tska a neměl jsem s ním vůbec žádný problém (do roomky nám nelezl a choval se jak má Smile ) Danra a Nokii až zas tolik neznám,at už to vyhraje kdokoliv tak hlavně to tsko udělejte co nejrychleji :D
DanRo
Tímto bych to ukončil, nebudu dávat svůj čas, a peníze do něčeho.
Když je taková odezva, bohužel už tady funguje taková korupce, a protekce, že už nemá cenu nic dělat, nebo začínat.

Pro mě za mě, dejte ten teamspeak třeba Nokii, což by nejraději ATomas i přes jeho chování udělal.

// Omlouvám se všem, co se na TS "těšili" a doufali že to projde, bohužel to není z mé hlavy.
carbon
Szelby je král! má můj hlas!
SmouKy_
Podle toho jak se nokia chová myslím že ani ts nedokáže zapnout, navíc šelby má nějaky zkušenosti a když se po něm něco chce tak odpovídá, proto má můj hlas
sKiLL
DanRo byl fajn, teď hlasuju pro Szelbyho, protože po tom co jsem viděl vyjadřování Nokie radši bych se asi upálil.. Je to fakt sranda co jsem se dozvěděl.. Těšil jsem se, že TSko zapne DanRo, ale co se dá dělat, tak jak psal on :D Je to prostě strašný..
ATomas
Citace
sKiLL napsal:

DanRo byl fajn, teď hlasuju pro Szelbyho, protože po tom co jsem viděl vyjadřování Nokie radši bych se asi upálil.. Je to fakt sranda co jsem se dozvěděl.. Těšil jsem se, že TSko zapne DanRo, ale co se dá dělat, tak jak psal on :D Je to prostě strašný..

TS od DanRa nechci. Nechci aby mel TS nekdo kdo mi lze.
Geroj
Ono najlepšie by bolo keby sa Szelby nejako dohodne s Nokiom, myslím že obaja máte skúsenosti a hlavne čas na to TS prevádzkovať, ak vám ide o dobro pre server tak to tak urobíte.
sKiLL
Citace
ATomas napsal:

Citace
sKiLL napsal:

TS od DanRa nechci. Nechci aby mel TS nekdo kdo mi lze.

Já nevím mno, mě bylo řečeno něco jiného, ale nechci to tu veřejně psát, abych neurazil danou osobu Smile Pravdu neznám a možná i DanRo lže, ale i tak, prostě buď Szelby nebo to nemá cenu. Si tam bude muset pozvat učitelku češtiny, aby mu opravovala chyby které naseká?
ATomas
Po neustalych hadkach jsem se rozhodl ze TS nechci.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%