Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

G Skill na uzemi
LuKi_
Zdravím, prvně jsem toto chtěl dát do Zeptejte se Administrátorů, ale dám to tady.. Kdyby jste chtěli tak si to přesuňte..
Vážně Vám příjde normální to co se teď děje na uzemkách?
Nedělá to jen jeden gang, ale dělájí to snad všechny (no až na par vyjímek OD, HDL, West..)
Voj. technika na uzemí? Proč? Proč se to znova povolilo? Boj o uzemí už ztratil význam předtím, že se za něj nedavají zbraně a ani RS..Ale tímto se dobře zase pohřbívá...
Další G Skill.. Proti tomu se nemáš jak pořádně bránit, pokud si nevezmeš motorovku (kde tě i tak v 90% zabije) a nebo nezkusíš štěstí s M4.. Tady takové fajné videa, že se fakt proti tomu nedá..

Krásně leze do dalších aut a s tím, že jsem ho zabil M4 jsem měl akorat štěstí, že ho Mickey nalákal..

Jak moc ez.. :D

Proto navrhuji ať se zruší znova Vojenská technika na uzemí a taktéž, že se nesmí sednout do auta jako spolujezdec počas uzemí..
Upravil/a LuKi_ dne 27.06.2016 13:28
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
SenSuj
Jenom přidám že OD to dělá taky (menší drobnost). Jinak souhlas. Ještě se dá proti G skillu v autě střelit do nádrže s palivem a vozidlo bouchne, bohužel u motorky to nejde.
mkj
Citace
suchar551 napsal:

Jenom přidám že OD to dělá taky (menší drobnost). Jinak souhlas. Ještě se dá proti G skillu v autě střelit do nádrže s palivem a vozidlo bouchne, bohužel u motorky to nejde.

Dneska jsem to prave zkousel a auto nebouchlo, nevim proc.
SenSuj
Majky, to je jasné. Neumíš mířit. Kappa
Krowky
Pravdepodobne sa zmení celý systém územá a tam už nebude mať nikto ani len vozidlo takže G skill vypadne tiež-.
Ameli1
U motorky i auta se dá střelit do nádrže, jen na NRG jsem tolik ještě nevychytal to místečko, ale rozhodně to jde. Každopádně souhlas s tim, že to je trapárna, i když to sám používám při bránění, ale radši M4 a Snipka :D
HrBeeeC
Ten útok na OD si můžeš nechat, protože to dělají i ty unskilled z westu a renegades, takže bych to sem radši ani nepsal. A HDL neví nic jinýho než rally a bridge, takže nejspíš zbytečný komentář od Tebe suchar.

Luki jo, máš pravdu, je v tom bordel. Zacházet se zbraněma se může naučit každý. Kdybych teď napsal, že to je zneužívání chyby, tak mi tu ty G-Skilly vlepí facku s tim, že přehazování sawen je také zneužití, tak to radši ani psát nebudu. Kappa

Že po mě hází granáty, molotovy, střílejí rpg apod, jsem si celkem zvyknul, ale tenhle G-Skill je prostě na hovno, není na to účinná obrana, ještě když k tomu jde esc a nebo pořád míří - on i vozidlo jsou zcela nezranitelný a rozdávaj pecky kolem sebe.

Návrh bych podpořil hned i přes to, že se určitě se nedá zavést sednutí G do vozidla. To chce vymyslet něco jinýho.
SenSuj
Citace
HrBeeeC napsal:

Ten útok na OD si můžeš nechat, protože to dělají i ty unskilled z westu a renegades, takže bych to sem radši ani nepsal. A HDL neví nic jinýho než rally a bridge, takže nejspíš zbytečný komentář od Tebe suchar.

Ve Westu nik nic takového nedělá a Unskilled nemáme, sry. Jaké gangy psal Luki, je jeho věc, ale já z vlastní zkušenosti vím že OD dělají G Skill víc než je zdrávo.
Kdyby si někdy za ten svůj OD gang přebíral, tak to děláš taky. xD Moc dobře si pamatuji přebírání ani né týden zpátky, 5 OD hráčů a z toho 3 na motorce s G Skillem. :-D To sem ale nepatří.

Podle toho co psal Krowky, bych usoudil že se bude o územka bojovat v VW, ale to néní jisté.
Melmen
Citace
HrBeeeC napsal:

Návrh bych podpořil hned i přes to, že se určitě se nedá zavést sednutí G do vozidla. To chce vymyslet něco jinýho.

Nedá se asi zabránit sednutí do vozidla, ale střelbě z vozidle by systémově možná zabránit šlo, když je tato možnost i v bezpečnostní zoně. Hráč sedne do vozidla a pokud z vozidla začne střílet, vezme mu to zbraně.

https://youtu.be/xyrWrkKq5U4
HrBeeeC
Citace
Kdyby si někdy za ten svůj OD gang přebíral, tak to děláš taky. xD

co já mam v gang systému nahráno to nemáš nahráno ani na serveru, však jsem ten tvůj nick snad ani neviděl.
Citace
Kdyby Moc dobře si pamatuji přebírání ani né týden zpátky, 5 OD hráčů a z toho 3 na motorce s G Skillem. :-D

jedinej koho uznávam na územkách je geroj, zbytek je pro mě špína co útočí jedině pokud jich je 3x tolik.

a ano, nepatří to sem, končím. Nauč se nejprve s někým rovnat 1v1 a ne se jen schovávat za jméno gangu, který vybudoval někdo jiný než ty, to zrovna nemám moc rád

ve virtualu by to určitě šlo, ale zda to ATom zavede či ne, netuším. hlavně by to bylo určitě složité na zrealizování, protože nenapadá mě jediné řešení, jak by se to nedalo zneužívat. Územka by potřebovaly překopat celkově, ne jen ta technika + g-skill.
SenSuj
Trepeš píčoviny HrBeeC, ale jestli máš 2K hodin v gangu na územkách, tak uznávám (počítám i Acc před PBanem). "3x Tolik" to mě dostalo. :D:D

Jinak s tím VW si myslím že se bude vyzývat jako např. GR.
Ticka
Citace
Ameli1 napsal:

U motorky i auta se dá střelit do nádrže, jen na NRG jsem tolik ještě nevychytal to místečko, ale rozhodně to jde. Každopádně souhlas s tim, že to je trapárna, i když to sám používám při bránění, ale radši M4 a Snipka :D

Motorka má nádrž medzi volantom a sedadlom.Keď zobereš uzi a chvilku strielaš tak to začne hneď horieť.Spýtaj sa geroja on ma to naučil.

A ohladom návrhu určite by sa to zišlo nejak zakázať alebo nejak tak.A určite by nebolo na škodu nejak vymyslieť niečo aj proti vrtulníkom.
Qvosty_
Zdravím,

img.tpx.cz/uploads/abecedazjedladeda.png

takto vyzerá novodobý skill na územiach, s návrhom, súhlasím.
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Geroj
Citace
Interstellar napsal:

Citace
suchar551 napsal:

xD Moc dobře si pamatuji přebírání ani né týden zpátky, 5 OD hráčů a z toho 3 na motorce s G Skillem. :-D To sem ale nepatří.

Hele teraz nič proti, pretože som bol člen gangu Life Goes On ,ktorý tiež napomáhal pri preberaní OD území, ale nemyslím si, že by sme ODčkarom mali G-SKill vyčítať, my sme na nich šli 3 gangy, z toho 2 boli Renegades a WSTL, 2 najlepšie gangy serveru, tak ako inak sa mali OD brániť ? Všade na strechách snniperi, RPGčkari, dole aspon 20 sawnerov a z toho všetkého len pätica ODčkarov... Podla mňa by mali dostať pochvalu, že sa aspoň snažili, iný gang by to už dávno vzdal keby nás tam všetkých zbadal, no OD nie, bránili do poslednej chvíle.

Myslím si že je OD gangu aj škoda, legendárny gang, ktorý tu bol už roky a skončil takto, myslím si že ešte budeme všetci prekvapení, keď usporiadajú odvetný útok, pretože oni si svoje územia nikdy nenechali len tak lacno.

Ale opakujem, že naozaj nič proti tebe, len môj názor k veci.

Miesto vtierania by si si sa mal skôr pozrieť na fakty, pretože OD ako gang nikdy nemal o územia záujem až na mňa a pár členov ktorý tam už niesu, v dobe keď som bol underboss som na tie uzemia tlačil ako jediný, takže dalšie útoky od nich nečakaj, maximálne nejaké chabé pokusy s hráčmi s iných serverov, to vše k tomuto.

K tomu G čku na uzemiach, je to nechutné, nemalo by sa to dať robiť a vôbec sa mi to nepáči.
God_Is_Back
Malo by sa to trestať ako kedysi.
LuKi_
Citace
alebo keď napíšeš pri motorke /vyhodit, tak ho to vyhodí, nemusíš v nej ani sedieť ako vodič, g skillera na motorke sa dá odstreliť aj normálne ako pri aute

Toto nelze, zkoušel jsem to dneska napíše ti systémovou hlášku, takže ho nejde vyhodit (nevím přesné znění té hlášky)
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Melmen
Citace
LuKi_ napsal:

Citace
alebo keď napíšeš pri motorke /vyhodit, tak ho to vyhodí, nemusíš v nej ani sedieť ako vodič, g skillera na motorke sa dá odstreliť aj normálne ako pri aute

Toto nelze, zkoušel jsem to dneska napíše ti systémovou hlášku, takže ho nejde vyhodit (nevím přesné znění té hlášky)

Musíš použít příkaz /vyhodit ID a stát skoro u hráče. /vyhodit můžeš použít jen tehdy, pokud jsi řidič a jsi vedle dalšího řidiče, který je ve vozidle, abys ho vyhodil.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%