Informace o serveru
Číst diskuzi
G Skill na uzemi
|
|
LuKi_ |
Přidané 27.06.2016 12:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 2071
Založený: 26.05.12
|
Zdravím, prvně jsem toto chtěl dát do Zeptejte se Administrátorů, ale dám to tady.. Kdyby jste chtěli tak si to přesuňte.. Vážně Vám příjde normální to co se teď děje na uzemkách? Nedělá to jen jeden gang, ale dělájí to snad všechny (no až na par vyjímek OD, HDL, West..) Voj. technika na uzemí? Proč? Proč se to znova povolilo? Boj o uzemí už ztratil význam předtím, že se za něj nedavají zbraně a ani RS..Ale tímto se dobře zase pohřbívá... Další G Skill.. Proti tomu se nemáš jak pořádně bránit, pokud si nevezmeš motorovku (kde tě i tak v 90% zabije) a nebo nezkusíš štěstí s M4.. Tady takové fajné videa, že se fakt proti tomu nedá.. Krásně leze do dalších aut a s tím, že jsem ho zabil M4 jsem měl akorat štěstí, že ho Mickey nalákal.. Jak moc ez.. ![]() Proto navrhuji ať se zruší znova Vojenská technika na uzemí a taktéž, že se nesmí sednout do auta jako spolujezdec počas uzemí.. Upravil/a LuKi_ dne 27.06.2016 13:28 ![]() |
|
|
SenSuj |
Přidané 27.06.2016 13:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 304
Založený: 17.07.14
|
Jenom přidám že OD to dělá taky (menší drobnost). Jinak souhlas. Ještě se dá proti G skillu v autě střelit do nádrže s palivem a vozidlo bouchne, bohužel u motorky to nejde. |
|
|
mkj |
Přidané 27.06.2016 13:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 279
Založený: 06.12.14
|
Citace suchar551 napsal: Dneska jsem to prave zkousel a auto nebouchlo, nevim proc. |
|
|
SenSuj |
Přidané 27.06.2016 14:03
|
|
Majky, to je jasné. Neumíš mířit. ![]() |
|
|
Krowky |
Přidané 27.06.2016 15:19
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Pravdepodobne sa zmení celý systém územá a tam už nebude mať nikto ani len vozidlo takže G skill vypadne tiež-. |
|
|
Ameli1 |
Přidané 27.06.2016 16:03
|
![]() ![]() Příspěvků: 877
Založený: 25.03.14
|
U motorky i auta se dá střelit do nádrže, jen na NRG jsem tolik ještě nevychytal to místečko, ale rozhodně to jde. Každopádně souhlas s tim, že to je trapárna, i když to sám používám při bránění, ale radši M4 a Snipka ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 27.06.2016 17:52
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Ten útok na OD si můžeš nechat, protože to dělají i ty unskilled z westu a renegades, takže bych to sem radši ani nepsal. A HDL neví nic jinýho než rally a bridge, takže nejspíš zbytečný komentář od Tebe suchar. Luki jo, máš pravdu, je v tom bordel. Zacházet se zbraněma se může naučit každý. Kdybych teď napsal, že to je zneužívání chyby, tak mi tu ty G-Skilly vlepí facku s tim, že přehazování sawen je také zneužití, tak to radši ani psát nebudu. ![]() Že po mě hází granáty, molotovy, střílejí rpg apod, jsem si celkem zvyknul, ale tenhle G-Skill je prostě na hovno, není na to účinná obrana, ještě když k tomu jde esc a nebo pořád míří - on i vozidlo jsou zcela nezranitelný a rozdávaj pecky kolem sebe. Návrh bych podpořil hned i přes to, že se určitě se nedá zavést sednutí G do vozidla. To chce vymyslet něco jinýho. |
|
|
SenSuj |
Přidané 27.06.2016 18:01
|
|
Citace HrBeeeC napsal: Ve Westu nik nic takového nedělá a Unskilled nemáme, sry. Jaké gangy psal Luki, je jeho věc, ale já z vlastní zkušenosti vím že OD dělají G Skill víc než je zdrávo. Kdyby si někdy za ten svůj OD gang přebíral, tak to děláš taky. xD Moc dobře si pamatuji přebírání ani né týden zpátky, 5 OD hráčů a z toho 3 na motorce s G Skillem. :-D To sem ale nepatří. Podle toho co psal Krowky, bych usoudil že se bude o územka bojovat v VW, ale to néní jisté. |
|
|
Melmen |
Přidané 27.06.2016 18:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace HrBeeeC napsal: Nedá se asi zabránit sednutí do vozidla, ale střelbě z vozidle by systémově možná zabránit šlo, když je tato možnost i v bezpečnostní zoně. Hráč sedne do vozidla a pokud z vozidla začne střílet, vezme mu to zbraně. https://youtu.be/xyrWrkKq5U4 |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 27.06.2016 18:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Citace Kdyby si někdy za ten svůj OD gang přebíral, tak to děláš taky. xD co já mam v gang systému nahráno to nemáš nahráno ani na serveru, však jsem ten tvůj nick snad ani neviděl. Citace Kdyby Moc dobře si pamatuji přebírání ani né týden zpátky, 5 OD hráčů a z toho 3 na motorce s G Skillem. :-D jedinej koho uznávam na územkách je geroj, zbytek je pro mě špína co útočí jedině pokud jich je 3x tolik. a ano, nepatří to sem, končím. Nauč se nejprve s někým rovnat 1v1 a ne se jen schovávat za jméno gangu, který vybudoval někdo jiný než ty, to zrovna nemám moc rád ve virtualu by to určitě šlo, ale zda to ATom zavede či ne, netuším. hlavně by to bylo určitě složité na zrealizování, protože nenapadá mě jediné řešení, jak by se to nedalo zneužívat. Územka by potřebovaly překopat celkově, ne jen ta technika + g-skill. |
|
|
SenSuj |
Přidané 27.06.2016 18:39
|
|
Trepeš píčoviny HrBeeC, ale jestli máš 2K hodin v gangu na územkách, tak uznávám (počítám i Acc před PBanem). "3x Tolik" to mě dostalo. ![]() ![]() Jinak s tím VW si myslím že se bude vyzývat jako např. GR. |
|
|
Ticka |
Přidané 27.06.2016 18:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 308
Založený: 14.06.15
|
Citace Ameli1 napsal: Motorka má nádrž medzi volantom a sedadlom.Keď zobereš uzi a chvilku strielaš tak to začne hneď horieť.Spýtaj sa geroja on ma to naučil. A ohladom návrhu určite by sa to zišlo nejak zakázať alebo nejak tak.A určite by nebolo na škodu nejak vymyslieť niečo aj proti vrtulníkom. |
|
|
Qvosty_ |
Přidané 27.06.2016 20:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 353
Založený: 25.02.13
|
Zdravím,![]() takto vyzerá novodobý skill na územiach, s návrhom, súhlasím. ![]() test |
|
|
Geroj |
Přidané 27.06.2016 21:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Citace Interstellar napsal: Miesto vtierania by si si sa mal skôr pozrieť na fakty, pretože OD ako gang nikdy nemal o územia záujem až na mňa a pár členov ktorý tam už niesu, v dobe keď som bol underboss som na tie uzemia tlačil ako jediný, takže dalšie útoky od nich nečakaj, maximálne nejaké chabé pokusy s hráčmi s iných serverov, to vše k tomuto. K tomu G čku na uzemiach, je to nechutné, nemalo by sa to dať robiť a vôbec sa mi to nepáči. |
|
|
God_Is_Back |
Přidané 27.06.2016 21:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 303
Založený: 19.02.14
|
Malo by sa to trestať ako kedysi. |
|
|
LuKi_ |
Přidané 27.06.2016 22:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 2071
Založený: 26.05.12
|
Citace alebo keď napíšeš pri motorke /vyhodit, tak ho to vyhodí, nemusíš v nej ani sedieť ako vodič, g skillera na motorke sa dá odstreliť aj normálne ako pri aute Toto nelze, zkoušel jsem to dneska napíše ti systémovou hlášku, takže ho nejde vyhodit (nevím přesné znění té hlášky) ![]() |
|
|
Melmen |
Přidané 27.06.2016 22:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 816
Založený: 07.01.14
|
Citace LuKi_ napsal: Musíš použít příkaz /vyhodit ID a stát skoro u hráče. /vyhodit můžeš použít jen tehdy, pokud jsi řidič a jsi vedle dalšího řidiče, který je ve vozidle, abys ho vyhodil. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí