Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Sraz SP morava 2015
fIoW
Citace
LuKi_ napsal:

Kdo tam byl? Já, Carbon, Zatox a Kubiczej a ještě nějaká .... 20 letá, co se chovala na 10? Totálně vymaštěná kráva.. Prostitutka obyčejná.. Ano čteš se "Týno", běž se projet mercedesem

Bože, to nechceš co se ke mě dostalo, tys byl taky dobře na sračky :DD
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
LuKi_
Já to viděl, však jsem si s tebou psal na tom FB :D :D :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
fIoW
Vole já nevim kdo to byl, chvilku Zatox chvilku ty .. :D
Zrušený účet
Tak jde vidět, že jste si to tam náramně užily. rofl
Nejlepší je se jen tak domluvit s pár lidma a potkat se. Včera jsem byla s WerymeX a Chicago_Girl a bylo to 100% lepší, než se někde opíjet u vody. :D Aspoň jsme si pokecali, pomluvili a měli jsme se fajn. :D A taky jsme se přežrali KFC jak nějaké prasata, ale tak jednou za čas to nezaškodí. :D
Brutalus
Tyvole, (j)elita :D
Chicago_Girl
:D Jestli se to bude dělat i příští rok, tak se mnou určitě počítejte. A když řeknu, že dojedu, tak dojedu. Už jsem se tak setkala se 4 lidmi :D Ničeho se nebojím, leda spíš že bych tam byla za úplně střízlivou :D
CzSK
Co to je za vyfetovanýho mudrce v bílým tričku za volantem? :D
Dobrý songy jedete. Jooo Ale miluju typy lidí co píšou že přijedou na 100% a kde jsou? Nikde, škoda že Vás nebylo víc.
Barbie
Pohodička, počasí vyšlo, bylo celkem teplo, pitný režim byl dodržen a hudba hrála od oběda do půlnoci, než došla baterka, ráno se auto roztlačovalo :D Největší alpa srazu je nečekaně Týna, ta vypila druhý den flašku rumu před odjezdem jak nic :D Jinak pivo se vypilo, něco ještě zůstalo, všechno vypít nešlo :D No nuda nebyla a asi ani pro okolní lidi vzhledem ke kraválu a koupání "nahoře bez" Nemůžu

img.tpx.cz/uploads/%5EAED34690DD6453914CE8D80214AB672B5AF6FB6B8CCE1A64E6%5Epimgpsh_fullsize_distr.jpg

img.tpx.cz/uploads/20150801_203607.jpg

img.tpx.cz/uploads/20150801_210159.jpg

img.tpx.cz/uploads/20150802_053836.jpg

img.tpx.cz/uploads/20150802_053925.jpg

img.tpx.cz/uploads/20150802_053929.jpg
fIoW
Citace
Barbie napsal:

Pohodička, počasí vyšlo, bylo celkem teplo, pitný režim byl dodržen a hudba hrála od oběda do půlnoci, než došla baterka, ráno se auto roztlačovalo :D Největší alpa srazu je nečekaně Týna, ta vypila druhý den flašku rumu před odjezdem jak nic :D Jinak pivo se vypilo, něco ještě zůstalo, všechno vypít nešlo :D No nuda nebyla a asi ani pro okolní lidi vzhledem ke kraválu a koupání "nahoře bez" Nemůžu

img.tpx.cz/uploads/20150802_053836.jpg

Ty vole zatox :D :D :D:D :D :D :D :D :D :D: D: :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů