Informace o serveru
Číst diskuzi
2 promile vs. mestapo
|
|
SenSuj |
Přidané 30.07.2016 03:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 304
Založený: 17.07.14
|
To už je možná skoro takovej frajeris jako já, ale jenom možná no.. Já bych si sednul na lavičku a smutně se díval. BibleThump ![]() |
|
|
mkj |
Přidané 30.07.2016 04:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 279
Založený: 06.12.14
|
Citace petrys napsal: deti toto vam prelozim, veskery pravo obcana ceske republiky ktery majk v jeho TVORBE vyuzije, je jeho, kdyz ho budete chtit pouzit vy a branit se, budete trapaci. ![]() |
|
|
Zawy |
Přidané 30.07.2016 09:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 511
Založený: 04.08.15
|
Citace petrys napsal: Nejak tak. Ze zacatku jsem ta videa i sledoval. Tedka uz mi to spis prijde trapne, jak kazda ovce zkousi ty jeho kecy. Za chvili budes ve meste potkavat decka s trikama anti mestapo ... |
|
|
petrys |
Přidané 30.07.2016 13:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 392
Založený: 26.02.16
|
Proc ste to video smazali chlapci?
</3 |
|
|
Geroj |
Přidané 30.07.2016 14:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Mikeey ho stiahol, taj som to zmazal aj ja, nic to nemeni na tom ze by ste si to nedovolili ![]() |
|
|
petrys |
Přidané 30.07.2016 14:10
|
|
Nic to nemeni na tom ze je to trapne, protoze by to v zivote nikoho nenapadlo. Date pod video hejteeers? a pak to radsi stahne.
</3 |
|
|
Geroj |
Přidané 31.07.2016 13:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 1653
Založený: 03.01.13
|
Petrys, ty si posledny ktory by mal vypravat o trapnosti, najprv tvrdis ze mas bmw m3 a jazdis na nom, a nedavno z teba vypadlo ze si len robis vodičak, mike ma poprosil nech to sem dam a rano mi povedal nech to zmazem, pretoze nevie heslo, robis tu frajera, napis mikeeymu toto tak ta vysmeje a budes spokojny, sorry za offtopic uz to nemienim riešiť. |
|
|
Ameli1 |
Přidané 31.07.2016 13:28
|
![]() ![]() Příspěvků: 877
Založený: 25.03.14
|
Doporučuju tohle video: https://youtube.com/watch?v=2rHvjqhpBPA Takže ne, není Mike první. Spíš je někým, kdo to dělá aktivně, a kdo si to nasadil jako hlavní tahač svojí popularity, protože, kdo by se nerad koukal na fízly, jak dostávají rekt? Každopádně, nevím jestli Mike má právnický vzdělání, což si myslím že nemá, ale je paráda, že takhle jede proti policajtum. Někdy to je sice vzaté až moc, ale čím větší extrém, tím vyšší sledovanost. Svojí dobrou stránku to má v tom, že ukazuje lidem, co vše si můžou dovolit, aby si nenechali vše líbit od policajtů. To, že na to někdo udělá video neznamená, že se tím chce proslavit, nemyslím si, že teď mikeyy začne chodit schválně provokovat policajty, nebude z něj další takovej člověk. Jen ukázal, že teorii uplatnil v praxi, což je super. Arogantní fízl dostal rektík a to je fajn. Pokud to takhle bude pokračovat dál, tak to donutí fízly se trochu doučit zákony, které potřebujou k náplni své práce, také možná potom změní přístup, ale to je běh na dlouhou trať. Rozhodně si začnou dávat většího majzla na to, co vypustí z huby ![]() |
|
|
petrys |
Přidané 31.07.2016 13:36
|
|
Citace Geroj napsal: Napsal a pak radsi prestal odepisovat ![]() </3 |
|
Přejít na fórum:
Anketa