Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

[Návrh] úprava /stop
Luko
Zdravím,

vela policajtov zneužíva príkaz /stop, aby hráč dostal hviezdičku aj keď daný hráč zastavil. Policajt najprv napíše príkaz /stop ID, a keď hráč zastaví tak doňho policajt vrazí a hráčovi to dá hviezdičku. Preto navrhujem: keď kontrolovaný hráč v aute dosiahne rýchlosť 0KM/H tak ho to automaticky zmrazí tak, že keď doňho niekto narazí tak sa s tým auto nepohne. Týmto sa predíde tomuto problému.
Kawa
Podla mňa zbytočnosť. + WL sa dá lahko zbaviť
Luko
Zbytočnosť? Krowky mi napísal, že sa jedná o chybu módu a, že sa za to banujú hráči tak aká zbytočnosť?
Jimmy_
je to dobrý návrh. vela "noob" fízlov to zneužíva. niekolkokrát sa stalo, že som išiel za týpkom, dal som /stop a hráč začal prudko brzdiť, alebo niečo a ja som to nestihol, tým pádom som bol za ****a ja. aj keď som dotyčného nechal odísť s wl, napriek tomu, že vlastne zastavil, tak by sa predišlo ďalším konfliktom a podobne. + by bolo dobré, ak by ho to freezlo na nastavenú dobu napr. 3 - 5 sekúnd, aby policajt stihol prísť k autu a spraviť kontrolu manuálne, keďže tá automatická aj napriek niekolko násobnej oprave stále blbne a píše niečo v tom zmysle, že nemám v ruke strelnú zbraň

súhlasím
ReTr00
súhlasím z týmto návrhom
Warning
Citácia
Jimmy_ napsal:

je to dobrý návrh. vela "noob" fízlov to zneužíva. niekolkokrát sa stalo, že som išiel za týpkom, dal som /stop a hráč začal prudko brzdiť, alebo niečo a ja som to nestihol, tým pádom som bol za ****a ja. aj keď som dotyčného nechal odísť s wl, napriek tomu, že vlastne zastavil, tak by sa predišlo ďalším konfliktom a podobne. + by bolo dobré, ak by ho to freezlo na nastavenú dobu napr. 3 - 5 sekúnd, aby policajt stihol prísť k autu a spraviť kontrolu manuálne, keďže tá automatická aj napriek niekolko násobnej oprave stále blbne a píše niečo v tom zmysle, že nemám v ruke strelnú zbraň

súhlasím

Mne osobne funguje keď nastúpim do auta so zbraňou, potom mi to neblbne, ale kedže je to aj tak celkom divné, tak by som rád prijal návrh, ale od Jimmyho.
Baseball
Citácia
Kawa napsal:

Podla mňa zbytočnosť. + WL sa dá lahko zbaviť

Facepalm

---

Určitý čas na zkontrolování by tam měl být, nebo zkotrolovat i z auta za podminky ze stojite blizko u stopovaneho.
Maxgustin
Souhlasím z návrhem Smile

//Suspendován
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%