Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Crash hry
Wajtero
Zdravím. Asi po táždni som chcel ísť na SP si naklikať inkaso na dom aby mi to neprepadlo no ale vybehol po po zapnutí samp error. Je to klasický error kde ti vybehne Report Crash, Close. Nechápem čo to je že z ničoho nič mi vybehuje error. Ak niekomu sa to stalo tak prosím hociaku radu. Dík moc.
Gargy
Jiný crack zkus pokud nepomohlo nemáš nahodou windows 7, 8.1, 10 ?
ATomas
Nasel jsi v chatlogu nejake warningy? Podle jejich kodu se da ledacost zjistit.
Jinak bych doporusil preventivne preinstalovat hru anedaval do ni zadne skiny ani modely aut atp...
Wajtero
Gargoš ja tu hru ani necrackujem, ani neinštalujem nič ... to len stiahnem a hrajem a áno, mám windows 8,1
ATomas: V chatlogu mám posledné správy neviem asi týždeň+ do zadu a žiadne warningy tam nie sú. Idem skusiť preinštalovať celú hru.
Gargy
Být tebou zkusil bych kliknout pravým na myši na samp.exe dal vlastnosti a kompatibilita a nastavit na Windows 98/ Me a dat uložit. A když nepomůže zkus vymazat gta_sa.set v dokumentech složce Gta San Andreas User Files.
Upravil Gargy dňa 18.09.2016 00:40
Wajtero
To s tou kompatibilitou som skúšal lenže ja ked kliknem pravým na to gta, tak tam potom dalej nemam vlastnosti... Idem odznova nainštalovať to gta a uvidíme.
Thms
Tak to asi neklikáš na správny súbor, pretože to tam proste byť musí.
Uisti sa, či si klikal na súbor gtasa.exe, Klineš pravým > Vlastnosti > Kompatibilita > A nastaviš si ju podla tvojho OS.
Ak je na vine kompatibilita, čo asi aj je, tak preinštalovanie ti nepomôže, zbytočne sa s tým babreš.
Wajtero
Ale ved ja som nepreinštalovával windows a nič tak nechápem čo to zrazu crashuje...
ATomas
Myslel jsem ze kdyz ti crashne hra, tak driv nez se znovu pripojis tak ze se podivas do toho chatlogu jestli na konci souboru tam nejsou nejaky warningy/errory

popripade zkus hru patchnout
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov