Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Pohled hráče na AT a server
Ondrah98
Narazil jsem na tuhle věc trochu pozdě, tím spíš, když už nejsem hlavní, ostatně ani Tumik, nicméně tu špínu, co jste tu někteří vylili... No zachovám se stejně jako obvykle, pokusím se to vysvětlit argumenty a když to nepomůže, tak se akorát zasměju. Někteří tu ovšem projevili inteligentní názor, což kvituju ovšem je to stejně k prdu. Tím spíš vám to můžu potvrdit když jsem tu prošel dá se říct vším...

Citace
Řekl bych že hlavní nejsou občas nejlepším příkladem viz. to co dělá ondrah a tumik občas a když tumik nabere do at celé ODčko tak se není čemu divit, dám příklad ale nebudu zmiňovat : Hráč nikdy nepomáhal hráčům, kazil pěkný pocit ze hry, a hádal se v chatu skoro furt, vzali ho do AT a poučuje hráče o chování a poté hráčům píšou na nábor že musí být odolný vůči narážkám apd.

Napsal jsi úplnou blbost gratuluji. Nicméně ti rád vysvětlím, jak probíhá nábor do AT. Buď z náboru/scoutingu/ref nebo se prostě dají hlavy dohromady a vyberou se kandidáti, kteří budou z určitých důvodů osloveni. Každopádně se MUSÁ DOHODNOUT VŠICHNI HLAVNÁ. A pokud minimálně jeden z nich nemá s OD nic společného, tak se tvoje teorie trošku hroutí. Pokud se ti něco nepozdává stačí se ozvat, vysvětlím. Každopádně bez uvedení konkrétního jména se těžko někam pohneme a něco ti vysvětlím, když nic nevím. Buď máš koule na to jednat přímo nebo si náznaky nech pro sebe, jsou k ničemu.

Citace
a ak zas niekto napriklad z mojho pohladu Ondrash,zobere funkciu v AT vazne a buduje si respekt nekompromisnym dodrziavanim pravidiel je zneho ".... ...... namysleny a bla bla bla"
tak to bolo a aj bude vzdy.tak isto ako tieto a podobne clanky. Smile

Nic se nemá přehánět, neříkám že jsme občas nepřeháněl, ale vždy jsem si pro to našel argument a obhájil si to. Už jen pro to se směju některým chorobomyslným výplodům.

A poslední věc, ke které vám něco řeknu: Efektivita adminů? Není ideální, ale ideální nebyla a můžeme leda doufat, že někdy bude, i když víme že nebude. Chcete pro to příklad? Prosím: Psal se květen 2013 a na server se připojil hráč Ondra_h a protože se mu zdálo, že je na serveru málo aut, tak si stáhnul s0beit a několikrát si auto spawnul. Nikdo z administrátorů ho nepotrestal (tenkrát byl za spawncar permaban). Proč píšu o bezvýznamném hráči a jak to vím? Možná proto, že se ten hráč odpojil, když dostal asi hodinu jail díky tomu, že si prostě namlátil minuty. Pořád to sice nic nevysvětluje, ale budiž rozřešením to, že se poté připojil na "multiúčet" Ondrah98, kde začal hrát normálně. A jak to bylo dál víte. Tolik k té efektivitě a tom proč jsem trestal jak jsem trestal.

Howg.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Nosferatu
Smysl těch to topiku ?
naházení špíny na druhé bez určitého cíle.
To je tak, když někdy někdo moc přemýšlí a napíše něco takového.
Pak se toho chytí hodně objektivní hráči, kteří tady vyhází špínu na všechny administrátory a tím to hasne.
Potom se to tu pohádá lockne a konec, pointa těch to topiků ?
Žádná, ale i přesto jich je tady víc než dost, ale nemá to žádný smysl.

Takové diskuze se zakládat nemusí, stačí, když se každý zamyslí nad sebou a když už má problém s nějakým administrátorem/hráčem, tak je lepší si to vyříkat osobně a má to rozhodně větší účinek, než tohle to.

Neříkám, že tu nejsou i lepší návrhy, od starších hráčů, kteří už to tu znají, takže to neberte všichni osobně.

Pohled který tu máte na Ondru, je trošku mimo mísu.
Ondra, je normální člověk, jenže hodně z vás nedokáže pochopit, že jsou tady i admini co se nepotřebují kamarádičkovat s každým a potom mu dávat menší tresty.
Ondra jednal vždy dle pravidel, kterým rozuměl a dokázal si je obhájit, na rozdíl od většiny z vás, kteří měníte své názory ze dne na den.
Jednou je ten administrátor krysa, pak zase přijde doba, kdy je to top kamarád a nemůžete si ho vynachválit.

Člověk co plní své povinnosti, je upřímný, dělá svou práci pečlivě, nedělá výjimky, bude vždy nenáviděn z pohledu těch, co ty pravidla porušují průběžně a neustále.

Člověk, který pravidla neporušuje a nedělá věci proti pravidlům s takovým administrátorem nikdy problém mít nemůže, protože ho ten administrátor nikdy nebude muset potrestat, takže ty vaše kecy o tom, jak je to špatný a namyšlený člověk si nechte, protože první se zamyslete vy ! Jak se chováte a jak často porušujete pravidla, to je to hlavní !

Fascinuje mě to, jak tady urážíte lidi a přitom jste toho člověka ani částečně nechtěli poznat a porozumět mu, to je ubohost. Vaše nadávky na určité lidi, kteří dělají jen svou práci a vy si toho nevážíte, protože musíte dělat jen bordel a vše proti pravidlům.

Jen tak bokem..
Když jsem byl hráč, tak jsem nikdy nedělal bordel na serveru.
Vždy jsem si hrál to své, každý má svou cestu na té sp, ale to je jedno.
Administrátoři mě nemuseli nikdy trestat a už vůbec ne banovat, protože jsem neměl důvod něco porušovat a někomu škodit a ve finále ? Jsem za to rád, protože jsem vycházel s AT dobře a ne, nelezl jsem jím do prdele, měl jsem svou firmu do které občas nějaký administrátor došel a já se tak s ním seznámil a vztahy takhle byly v pohodě a nikdy jsem o žádném administrátorovi nemusel psát slova jako vy, takže si uvědomte, kde bude chyba.
I kill people and I like it
Tom14
No Ondro .. zase ty tvoje inteligentní názory které jsou bezchybné a správné že :D zamysli se občas. Někdy si fajn, někdy ne, a jestli ti příjde normální urážet a vysmívat se hráčům tak ok, ale mně ne. Jestli nejsi tak blbej s prominutím tak důkazy snad nepotřebuješ. Jo a nebreč s těma tvýma screenama ve tvém případě stupidních lidí, v mém případe nějakých lidí co si chtějí hru užít. Nauč se hrát s tím že tě to baví, ne že si místní šerif. Ahoj Smile.
Ondrah98
Nikde netvrdím, že mám správný názor, akorát se ke mě ještě nedostaly argumenty, které by mi tvrdili opak, takže si to prostě můžu myslet. Tudíž mě přesvědč o opaku. Pokud někoho urážím nebo se někomu vysmívám nechť mě nahlásí příslušným administrátorům, kteří z mého chování vyvodí důsledky. Možná blbej jsem protože pokud mě osočuješ z toho že urážím hráče nebo se jim vysmívám, tak bych důkaz rád viděl, taky bych chtěl důkaz o tvém tvrzení o adminech a OD, to mě totiž přijde jako hrubé osočení. Nicméně se tvoje teorie zřejmě zhroutila a ty ses vyhnul odpovědi. Rád bych tu debatu rozvedl a situaci vyřešil, ale zřejmě o to nestojíš, pak ovšem nechápu proč si s ní začínal. Každopádně pokud jsou tohle pro tebe lidi, co si chtějí užít hru, tak si pod pojmem užívání hry představujeme každý něco jiného, pro tebe je to asi urážení a osočování, viz to co jsi napsal na tento screen. Akorát nevím, co plácáš o brečení...
img.tpx.cz/uploads/snizenainteligencenasp26.png
Můžeš mi teda předložit důkazy na výše uvedená tvrzení nebo aspoň začít mluvit konkrétně, ne v náznacích, co jsou k ničemu? Díky

Svatý Juda
Ruda
Ahoj, moje teorie je taková, že za klesající popularitu může jak upadající kvalita AT, tak samotné úpravy serveru. Upravy serveru měli přivést nové hráče a možná i přivedly, ale přivedly hráče kteří za nějaký čas zase přestali hrát a navíc odradily hráče starší. A to nemluvím jen o úpravě gang systému, ale hlavně o ""rožšíření"" premium atd. Varoval jsem před tím už hodně dávno, že k něčemu takovému určitě dojde a jak je vidět tak na moje slova došlo. Kvalita AT má na tomhle podíl(dle mě) takových 30%.
Tearsko
Za tú slabú návštevnosť môže to, že tá hra má už pomaly 10 rokov a nie nejaký AT alebo vylepšenia serveru. Čo má lákať mladších hráčov hrať nejaký samp keď je tu milión iných online hier a multipleyrov? Vylepšenia serveru sa robili od roku 2008 neustále a hráči tu stále boli a AT nebol ideálny nikdy. Hlavne stále neexistuje cz alebo sk server ktorý by mal dennú návštevnosť vyššiu..
Nosferatu
Citace
Tears napsal:

Za tú slabú návštevnosť môže to, že tá hra má už pomaly 10 rokov a nie nejaký AT alebo vylepšenia serveru. Čo má lákať mladších hráčov hrať nejaký samp keď je tu milión iných online hier a multipleyrov? Vylepšenia serveru sa robili od roku 2008 neustále a hráči tu stále boli a AT nebol ideálny nikdy. Hlavne stále neexistuje cz alebo sk server ktorý by mal dennú návštevnosť vyššiu..

Konečně inteligentní názor a ne ty kraviny co tu hromada z vás píše.
I kill people and I like it
wlcacek
Někdo tu psal, že za stav SP a její hratelnosti může AT (prý není jak bývala za ,,starých časů";) Jiný to zase háže na hráče a další na různá vylepšení.
Jeden jediný a jedinečný BTears napsal proč tomu tak opravdu je.
Hra je již dědečkem a většině hráčů z té oné staré SP by bylo dnes něco mezi 20ti a 30ti roky. což v tomto věku má málokdo čas na to tu běhat po herním serveru.

No pak teda ten pojem ,,stará SP" to je pro každého jiná doba. Někdo začal v roce 2010. Jiný o rok pozdějí a někdo uplně jiný třeba v loni. Pro každého jsou ty ,,zlaté časy" zkrátka jiná doba.

Upravy serveru být museli, jinak by to padlo hned půl roku po puštění SA-MPu. Někdo to přivítal, jiný odsuzoval, ale nakonec ono to nebude tak zlé, když ty největší odpůrci veškerých vylepšení zde stále běhají.

AT v začátcích mohl být jistě dost kamarádský, protože zde hrálo pár lidí. A jako vše, i AT se vzždy musel přizpůsobit počtu a věku hráčů a samozřejmě veškerým úpravám modu o kterých se AT zpravidla dozvídali až po aplikaci. Myslím si že ani dnes to nebude jiné.

Jiry. prosím Tě jen k tomu komunismu. Zjisti si co je komunismus a pak to slovo používej. Kdybych tehdy jak ty říkáš panoval komunistickým režimem, tak bys tady nejspíš nebyl ještě teď.Pusa

To jen tak že jsem to tu potkal, tak jsem hrcnul pár slov;)

Jo a málem bych zapoměl. Tyhle topiky opravdu fungují jako univerzální vstřebávací nástroj k situacím, který buď nechceme pochopit, nebo z nějakého důvodu nemužeme pochopit.
KubiKula
Paladino jakože máš pravdu jsem taktéž zastánce té staré éry ale to jaký mají hráči přístup k admininům mi přijde těžce na prd řekl bych že to je spíše tím co admini mohou a nemohou dříve jakákoliv urážka admini se trestala okamžitě banem (to je stejný jako když budete dohadovat s policajtem taky to nebude jen tak ale ty stejně nikdo nemá rád a má je v... A.C.A.B )dnes se admin s hráčem dohaduje v chatu jasně že ty práva nemůže zneužívat dva roky jsem tu nebyl a jediný kdo mi přišel jako správný admin byl ondrah stál si prostě za svým být aspoň většina adminu jako on je at takové jaké má být napsal bych to ve zkratce ale nesmím se vyjadřovat vulgárně Sad :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Ondrah98
Tak mě bych za příklad určitě nedával. Názor mám to budiž, ale být AT jako já, tak za to, co se tady řeší ten AT může. Prostě to řekněme upřímně - s de*ilníma lidma jsem prostě vyj*bával a ještě se jejich de*ilitě smál, avšak jen s těma, co si to zasloužili, to je celá věda. Nemyslím si, že je to vzorovej příklad admina. A stejně je to vzpomínání na starý časy, je to minulost, tak se radši dívejte do budoucnosti a ne na Ondraha, co vám "škodil".

Ale pro ego je to dobrý, když si něco takovýho přečtu. :D

Svatý Juda
dpq7WImm8w
Hlavně nezapomeň, kdo Tě to vy*ebávání s lidma učil. *11*
KubiKula
Ondrahu to máš sice pravdu ale to je hold třeba s některými to jinak nejde a když se s nimi ať mazlí tak to je pak k h*vnu ale tak jestli to je Teda budoucnost tak ať já už to mám dávno v údu matere

Jinak detro jestli jsi tím myslel mě tak mě to učili admini který hráči je respektovali ale hlavně mě zaučil rocket no :D :D
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
Ondrah98
Detroit to asi myslel na mě, on se rád přiživuje na VIP lidech, když sám je nic, tak se jim nějak snaží vetřít a jak viděl, že mě tu chválíš, tak to je pro něho jak rudej hadr na býka... ;)

Myslel jsem to tak, že budoucnost je otevřená, tak pracujte na tom, aby to bylo jak chcete a nemuseli jste nadávat. Protože moje dissy se už nevrátí. Smile

Svatý Juda
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche