Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

cechyy
Ahoj , zdravím Vás po dlouhé době. Jelikož jsem už přestal hrát GTA:Sa začal jsem hrát trošku více různé hry. To je ,ale mimo téma , pro grafiky mám práci. Sice nemám peníze na to Vám zaplatit v GTA:Sa ,ale myslím si, že jsem byl docela známý hráč. Hrál jsem tu od roku 2011 a to tu skoro nikdo nebyl. Takže tak.
Text: CzeeChyy
Barva: Je mi celkově jedno , aby to k tomu dobře ladiloSmile)
Obrázek: Mám tu dvě práce jedna je na 150x150 jako třeba tu nebo na steamu. A druhý je větší fond jako je na youtube , ten větší samozřejměSmile Na 150x150 chci champa. z lolka ( Nidalee) a druhý větší chci ( Rengara ). Skiny jsou mi podstatě jedno , nějaký prostě pěknýSmile) Doufám , že tu je někdo kdo mi to udělá Smile) Díky moc. Smile)
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
Minsk
ahoj skúsil som dačo

img.tpx.cz/uploads/CzeeChyyRagnarTEst.jpg

obrazok linkhttps://img.tpx.cz/uploads/CzeeChyyRa...arTEst.jpg
Upravil Minsk dňa 14.12.2016 21:15
img.tpx.cz/uploads/Mementochristmas.gif
mtr1
Čau, chceš neviditelný pozadí? Nebo je jedno.
Geroj
Ahoj

img.tpx.cz/uploads/pilcafobiakidzavritevratavynevietenicgeroj.png

spravil som ti tento jeden zadarmo.

Mimochodom original, aby si vedel že to nebola nejaka pseudoúpráva tunajších grafikov.

[img]http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Nidalee_1.jpg[/img]
Upravil Geroj dňa 15.12.2016 15:28
mtr1
img.tpx.cz/uploads/CZECHYY.png
Čau pokusil sem se o něco:D
150x150
cechyy
Ahoj díky kluci ,že existují i lidí ,kteří udělají něco zadarmo a né jen za peníze. Líbí se mi ten rengar ,super i ta nidalee co udělal Geroj. Takže děkuji. Jen mtr1 ten obrázek by byl lepší s pozadí a asi i jiní obrázek teda no :D Jinak díky moc! Jestli se někdy vrátím na SP a jestli tam něco vydělám , tak Vám ještě dám odměnu Smile)
img.tpx.cz/uploads/cechypodpisvww.png
mtr1
V pohodě odměnu nechciSmile Doufám že líbí:D normalní obrázek s rengarem sem nenašel:D a tenhle je cjutxd
nemo
Účel diskuse splněn.
Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
25%