Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

esx_exiteye
Hoj hoši, chtěl bych avatar ve zbarvení do červerna (Rám, písmo atp)
Na obrázku by mělo být nějaké červené auto(Může být Buffalo/Sandking, ale i nějaké to reálné. jazyk)
Odměna by byla 500.000$ no kdyby práce byla opravdu kvalitní, nemám problém přitlačit.
Text který dát na avatar: ZyXEL nebo ZyXEL (a někde malým ale viditelným písmen červeným Hope Experts)
ďekuju

Rich
img.tpx.cz/uploads/cooltext230047806284279.png

img.tpx.cz/uploads/cooltext230047976742008.png

Ahoj. Viem že to bolo odfláknuté ale chcem sa ťa spýtať že či by si si to sám dal text na auto lebo neviem aké auto sa ti viacej bude páčiť a nechcem ti to dokaziť. Ak sa ti nelubi kludne napíš.
Príjemný zvyšok dňa
S grácií Kytka pro tebe

www.bratislavskyvecernik.sk/wp-content/uploads/2018/02/allforjan-Posledn%C3%BD-%C4%8Dl%C3%A1nok-zavra%C5%BEden%C3%A9ho-novin%C3%A1ra-J%C3%A1na-Kuciaka-bude-publikovan%C3%BD-medzin%C3%A1rodne-1068x518.jpg

Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou.

Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok.

//

Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril.

//

img.tpx.cz/uploads/Sn%C3%ADmka%20obrazovky%202024-11-13%20214412.png

Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban.
CpT
img.tpx.cz/uploads/Exitt ava 1.jpg

img.tpx.cz/uploads/Exit ava 2.jpg
esx_exiteye

Mega povedené, ale šlo by tam dát prosím jiné auto?

např. Mercedes, BMW, Audi

Jinak ještě kdyby jsi dal to Y malým a písmo obtáhl černou čárou.
esx_exiteye
Citácia
Rich napsal:

img.tpx.cz/uploads/cooltext230047806284279.png

img.tpx.cz/uploads/cooltext230047976742008.png

Ahoj. Viem že to bolo odfláknuté ale chcem sa ťa spýtať že či by si si to sám dal text na auto lebo neviem aké auto sa ti viacej bude páčiť a nechcem ti to dokaziť. Ak sa ti nelubi kludne napíš.
Príjemný zvyšok dňa

Osobně ten font písma je vcelku hnusnej radši bych chtěl prostě písmo a obtáhlé černou čárou jakoby, jinak ohledně auta například BMW M3 ;)
CpT
img.tpx.cz/uploads/Exit bmw ava.jpg
esx_exiteye

Kontaktuj mě na serveru. ;)

Můžete Lock!
CpT
Exit na serveru budem až zajtra
esx_exiteye
To je ok ;)
Reggie_
Lock!
Vizitka | Rozhovor